Nos Uraim és Hölgyeim, vagy fordítva
Eme topik és Renwick cikke segítségével megérett bennem az, ami már ideje foglalkoztat. Kitisztulva arra az elhatározásra jutottam, hogy kereskedésben való részvételemet a mai naptól befejezem. Nem adom el cégrészemet és az ígért fejlesztéseket megcsinálom, de a cégemen belüli forgalmazásokban és ügyfélkezelésben a mai naptól nem veszek részt. Nem tudom, hogy a cégtársaim és munkatársaim miként fogják megoldani és miként fognak embereket kezelni és hogy fognak-e, de szándékom komoly és végleges.
Úgy érzem, hogy a fennálló jogszabályok inkább a cégek tönkremenetelét segítik, nem pedig a működésüket, és úgy érzem, hogy van egy nemzedék, aki tudatában van azzal, hogy ezekkel vissza lehet élni, amint fizetőképessé válnak, vissza is fognak ezzel élni. Ezt, már nem akarom átküzdeni személyesen.
Nem tudom, mihez kezdejek, az én hozzáállásomra nincs szüksége a piacnak és úgy gondolom, hogy teljes mértékben életképtelen lennék bármiféle kereskedésben, így várhatóan fejlesztéssel, szakértéssel és szolgáltatással tengetem majd napjaimat.
Még egyszer hangsúlyozom, hogy tévedtem az eddigi életemben többször is, legnagyobb tévedésem pedig az volt, hogy úgy gondoltam, hogy szükség van a piacon egy olyan hozzáállású cégre, mint amit teremtettem. Nincs szükség és nem is lenne életképes ez mára teljesen bebizonyosodott.
A forumot pedig egy darabig ignorálom, nem véglegesen... Nem sértődésből teszem, nincs személyesen senkivel feloldhatatlan konfliktusom, morálisan feküdte meg a gyomrom az, ami történt.
Mindenkinek további jó fórumozást és értelmes vitát kívánok.
üdv
csucs