Idézet: saen - Dátum: 2010. 05. 09. 13:34
PJ-nek meg tényleg olyan a stílusa amilyen, de ettől függetlenül nagyon jó termékei vannak.
A termékek minősége vitathatatlan (bár szerintem éppen etetőanyag, csali, adalék fronton túlárazottak a termékei), a stílusának köszönhetően pedig biztos nem egy, nem két vásárlót veszített az elmúlt évek során. De hát ez legyen az ő dolga!
Idézet: saen - Dátum: 2010. 05. 09. 13:34
Itt Fehérváron tényleg nagy szerencse kell, hogy belebotolj TM cuccokba, boltosok szerint nem nagyon keresik őket... Én most Tatabányán dolgozom, ott is szoktam járkálni horgászboltokba, ott van olyan ahol relatíve széles a kínálat. Itt valahogy mindenki a Tímárt veszi csak, illetve újonnan a Haldo-t.
A Haldo népszerűségét már kitárgyaltuk. A Tímár népszerűsége pedig arra vezethető vissza, hogy egyrészt a legrégebbi hazai etetőanyaggyártó, másrészt a rendkívül olcsó, egyben rendkívül jó minőségű termékeiről ismert. Nekem a hazai etetőanyaggyártók közül mindig is a kedvencem volt, s az is marad.
Idézet: saen - Dátum: 2010. 05. 09. 13:35
Ja és hová szeretsz járni horgászni a környéken? Kiváncsi lennék mely vizeket szereted és miért.
Első sorban a Velencei-tóra járok. Egészen kisgyermek korom óta az nyaralásaink és horgászataink helyszíne. Számomra a természetes vízterület szépsége mindennél többet ér. Ha rajtam múlna, minden nyaraló, lakópark, lakóház, betonmóló és kikötő eltűnne a tó partjáról.

(Sajnos nem tudok varázsolni!)
Kár, hogy már nagyon kevés hal van a tóban, összehasonlítva a 20-30 évvel korábbi viszonyokhoz képest!
Amikor megunom a haltalanságot, akkor átruccanok az Ezerjó-horgásztóra. Ott még eddig egyszer sikerült csak betliznem, egyébként pedig számos szép horgászélmény fűz ahhoz a tóhoz is.
Tizenéves koromban még időnként a Galya-patakra is lejártunk az unokatestvéreimmel, haverokkal. Pár évig mindig kiváltottam az engedélyt oda is. Ma már az is nagyon megváltozott, feltöltődött, s rendezetlen a környezete.
Egyébként az ilyen kis patakokat, természetes csatornákat nagyon kedvelem a szép természetes környezetük miatt. Sajnos immár majd' 20 éve nem horgásztam ilyen vízterületen.
A kocka alakú, kopár, sóderos parttal rendelkező, "zsebkendőnyi" méretű mesterséges tavakon nem érzem jól magamat. Egy-két peca ilyen helyen is "belefér", de ha csak ilyen helyre tudnék járni horgászni, akkor szerintem abbahagynám a horgászatot.
Régi vágyam a folyami horgászatot is kipróbálni. A Ráckevei-Soroksári-Dunaág gyönyörű környezetben csordogál, de ugyanez elmondható a Tiszáról, a Körösökről is. Jó lehet ilyen helyeken horgászni.