Idézet: BBalazs_ - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 14:50
Magat a kijelzot is szet szeretnetek szedni? Ugyanis valoszinuleg ott lesz a hiba a csatlakozokabel es az uveg kozott. Ha megnyomva mukodik, akkor nem oszlopmeghajto hiba, hanem kontakthiba, csak nem tudjuk visszaragasztani, mert speci ragaszto es nagy pontossag szukseges hozza. De szerintem gyari hiba lehet. Melegtol is elvileg lehet, de elegge nagy hot kellene kapnia ahhoz...
Inkabb eleve valami buborek, aztan eros legnedvesseg, majd innentol kezdve a cso melege kitagitja, majd a lehules osszehuzza, igy szepen a tobbi resze is elvalhat.
Szetszedes szerintem garanciavesztessel jar.
nah most vittem be a szervizeseinkhez a notit es mondtak hogy a kijelzo az egyetlen amit ok nem mernek szetszedni mert az mindig a legkenyesebb dolog garinal, es ha ok mar szetszedik akkor utana az albacomp szervize az biztos hogy meglatja es onnan mar jobban problemazhatnak.ugyhogy vegul nem szedtuk szet.
az egyik szervizes srac azt mondta hogy mivel nincs rajta semmi serueles laccolag ezert nem valoszinu hogy belent kotnenek mivel mi eleg sokat vasarolunk toluk. meg mint maganszemelybe talaj konnyebben belekotnek, de szerencsere mi azert eleg sokat rendelunk onnan ezert valszeg nem lesz vele gond.
persze masik szervizesunk csak azt hajtogatta hogy biztos megnyomtam ha nem is szandekosan de biztos en okoztam a hibat.de mondtam neki hogy nem jo ez a kiindulasi pont. a masik normalisabb szervizes srac az mondta hogy ugyis a szervizuknek bizonyitaniuk kell hogy en okoztam a serulest es mivel nincsen a notin szemmel lathato serules igy nehez dolguk lenne.
amugy koszonom ezt a kontakthibas lehetoseget is hogy elmondtad. majd rakerdezek mindenkeppen hogy ez volt e a baj. akkor is ha kicserelik akkor is ha nem.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet