HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#2861 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 10. 19. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: bertiazasz - Dátum: 2010. 10. 19. 01:15

Sziasztok nekem egy Packard bell 7521n tipusú Laptopom van és nem nagyon értek hozzá épp ezért két kérdésem lenne....

Miért nem jácca be a DVD-lemezeket csak a CD- ket? vagyis sztem be jácca mert az ikon átt vált CD rom meghajtóra és pörgetti is a lemezt de azon tul semmi Lényegébben a kérdés az Hogy hogyan lehetne ezt orvosolni

A másik az hogy az internetett hogyan tudnám ráá csatlakoztatni? ami nekem a modem-től érkezik kábel az szélesebb mint ami a laptopba megy....

A segitséget előre is kösszönöm

A DVD-n adatot sem lát? Akkor kuka a meghajtó. Az internetet ne az RJ11-be próbáld bedugni, hanem az RJ45-be, hacsak nem őskori a gép, akkor kell legyen rajta aljzat.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2862 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: responze - Dátum: 2010. 10. 19. 09:14

Sziasztok! Van egy msi netbookom... most kaptam, használt volt...
és egyetlen problémám lenne vele, amikor csatlakozok az internetre, pontosabban otthon a netkábelt bedugom a gépbe, az egér felett elvesztem az irányítást, kattint amikor nem kéne, és nehezen tudom mozgatni a kérpernyőn. De csak amíg a netkábel a gépben van, ahogy kihúzom, mintha "megjavult" volna...
Mi lehet az oka? Fontos lenne, előre is köszi!

Típusa van annak a gépnek? Milyen rendszer fut rajta? Sanszos, hogy BIOS szinten lesz valami elpaprikázva, vagy az illesztőprogramok közül hiányzik/idejétmúlt valami.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2863 Felhasználó inaktív   responze 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 19. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 10. 19. 14:09

Típusa van annak a gépnek? Milyen rendszer fut rajta? Sanszos, hogy BIOS szinten lesz valami elpaprikázva, vagy az illesztőprogramok közül hiányzik/idejétmúlt valami.

XP prof. van rajta, köszi a tippet, de már mindegy, muszáj szervízbe vinni, reggel eltűnt a képernyő, ezzel már nem tudok mit kezdeni, minden bizonnyal érintkezési probléma... :(
"We're entertaining you."

#2864 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 20:20

Pesten tud vki olyan nokia szervizt ahol nem vagnak at es nem nyaljak vegig a telefonom tartalmát? Koszi (ja és megfizetheto is legyen :))
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2865 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 08:34

Dell Vostro 1510 (2 éves), GeForce 8400M GS, Windows 7 Pro 32 bit.

Egy ideje a képernyő kikapcsolásakor félcentis vízszintes halvány csík látszik pár másodpercig (a többi rész teljesen fekete) majd kikapcsol. Ez mit jelent, kezd tönkremenni a kijelző?

Tegnap éjjel pedig a lenti képhez hasonlóan a képernyő kis része szemetelt, majd megfagyott. Újraindítottam, csökkentett módban videodriver uninstall, a legfrissebbet feltettem. Restart, belépőképernyőn ez fogadott:
Kép

Egy órás, hibamentes cpu-mem és egyéb tesztek után újraindítottam. Belépett, készítettem egy friss backupot. Szerintetek mi okozta ezt? Kijelző, video, Win, driver?

#2866 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Fresi - Dátum: 2010. 10. 25. 08:34

Egy ideje a képernyő kikapcsolásakor félcentis vízszintes halvány csík látszik pár másodpercig (a többi rész teljesen fekete) majd kikapcsol. Ez mit jelent, kezd tönkremenni a kijelző?

Tegnap éjjel pedig a lenti képhez hasonlóan a képernyő kis része szemetelt, majd megfagyott. Újraindítottam, csökkentett módban videodriver uninstall, a legfrissebbet feltettem. Restart, belépőképernyőn ez fogadott:
Kép

Egy órás, hibamentes cpu-mem és egyéb tesztek után újraindítottam. Belépett, készítettem egy friss backupot. Szerintetek mi okozta ezt? Kijelző, video, Win, driver?

Nekem egy D630-as Dell jatszott ilyeneket, annak szerviz lett a vege es alaplapcsere, azon halt meg valami, de nem tudom mi mert ceges volt ezert nem ástam bele magam tulsagosan.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2867 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 10. 24. 21:20

Pesten tud vki olyan nokia szervizt ahol nem vagnak at es nem nyaljak vegig a telefonom tartalmát? Koszi (ja és megfizetheto is legyen :))

Szia,

Kollegámnak jó tapasztalata van Óbudán az Új udvarban.
Nekem a "hivatalos" Noki a szervít a Mamutban.

És ha jól tudom alapban úgy kezdik, hogy rázúzzák a legújabb sw-t, szóval adatok nem maradnak rajta. Bár valszeg le lehet őket erről beszélni.

#2868 Felhasználó inaktív   infopeti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 25. 22:19

Szevasztok!

Van egy HP 6910p notim. Feltettem anno a QLB-t, hátha jobb lesz, de nem, ezért letöröltem. Na igen, de azóta nem jó a hangerőszabályzó és hangnémító érintőgomb.

Most tettem új Windows 7-et, de most es jó. Esetleg valaki tudna segíteni a gondomon?

#2869 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 06:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Fresi - Dátum: 2010. 10. 25. 09:34

Kép

gef8400 ismert szériahibája. Nem javítható megbízhatóan.

#2870 Felhasználó inaktív   infopeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 06:32

Eléggé punnyadt a topik...

#2871 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: infopeti - Dátum: 2010. 10. 26. 07:32

Eléggé punnyadt a topik...

Néha aludni is kell az embereknek...

Mi a kérdésed amúgy? Mit takar az, hogy "hátha jobb lesz" és "de most se jó"? Pontosan milyen oprendszert telepítettél rá (XP vs Win7, Home vs stb., 32 vs 64 bit), s milyen drivereket?

De amúgy a HP oldalán sztem ott van minden szépen: KATT!
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#2872 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2010. 10. 25. 11:45

Szia,

Kollegámnak jó tapasztalata van Óbudán az Új udvarban.
Nekem a "hivatalos" Noki a szervít a Mamutban.

És ha jól tudom alapban úgy kezdik, hogy rázúzzák a legújabb sw-t, szóval adatok nem maradnak rajta. Bár valszeg le lehet őket erről beszélni.

Koszi!

#2873 Felhasználó inaktív   infopeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 12:22

Az a kérdésem, hogy miért nem jeleznek vissza a ledek?

#2874 Felhasználó inaktív   Cseresznye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 14:53

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám hogy eddig tökéletesen működött a Dell notim de egyik a napról a másikra azt vettem észre hogyha aksiról használom a hépet sehogy se tudom állítani a monitor fényerejét (ilyenkor mindig a minimumon van) de amint ráteszem a töltőre rögtön max fényerőt ad neki. Újratettem a vga drivert de semmi. Mi lehet a gond?

előre is köszi

#2875 Felhasználó inaktív   infopeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Cseresznye - Dátum: 2010. 10. 27. 15:53

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám hogy eddig tökéletesen működött a Dell notim de egyik a napról a másikra azt vettem észre hogyha aksiról használom a hépet sehogy se tudom állítani a monitor fényerejét (ilyenkor mindig a minimumon van) de amint ráteszem a töltőre rögtön max fényerőt ad neki. Újratettem a vga drivert de semmi. Mi lehet a gond?

előre is köszi

Mert alapból úgy állítja be a Win7, hogy mikor lehúzod töltőről, akkor energiatakarékossra teszi az energiagazdálkodást. De a vezérlőpultba akkor is fel tudod húzni a fényerőt.

#2876 Felhasználó inaktív   Cseresznye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: infopeti - Dátum: 2010. 10. 27. 16:35

Mert alapból úgy állítja be a Win7, hogy mikor lehúzod töltőről, akkor energiatakarékossra teszi az energiagazdálkodást. De a vezérlőpultba akkor is fel tudod húzni a fényerőt.

ott maxon van a fényerő és ha fel akarom venni akkor szépen növekszik a fényerő jelző de nem látok semmi változást de ha ismét növelni akarom akkor visszaállítja 0-ra és megint növelhetem a fényerőt.

#2877 Felhasználó inaktív   infopeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Cseresznye - Dátum: 2010. 10. 27. 17:02

ott maxon van a fényerő és ha fel akarom venni akkor szépen növekszik a fényerő jelző de nem látok semmi változást de ha ismét növelni akarom akkor visszaállítja 0-ra és megint növelhetem a fényerőt.

Környezeti fényérzékelő nincs bekapcsolva, ha van rajta ilyen?

Amúgy ajánlanám inkább ezt a fórumot, mert itt nem nagyon vágják a dolgokat.

Szerkesztette: infopeti 2010. 10. 27. 16:18 -kor

#2878 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: infopeti - Dátum: 2010. 10. 27. 17:16

Környezeti fényérzékelő nincs bekapcsolva, ha van rajta ilyen?

Amúgy ajánlanám inkább ezt a fórumot, mert itt nem nagyon vágják a dolgokat.

De bunkó vagy, hallod.

#2879 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Cseresznye - Dátum: 2010. 10. 27. 15:53

Sziasztok!

előre is köszi

Semmit nem telepítettél? W7 "egyik napról másikra" idő körüli frissítései között nincs valami kötődő Dell eszköz? A fényerő kezelése hw szinten az energiagazdálkodás vezérlőjének dolga (VGA illesztőjének semmi köze hozzá, még közelről sem :-) ), ha szoftveres hiba kizárható (indíts el Hiren lemezéről egy mini XP-t, ott van már ACPI, és remélhetőleg kezeli a fényerő gombjait is), illetve ha BIOS alatt engedi állítani, akkor ott próbáld meg. Teljes fényerőt tudod csökkenteni, ha épp azon van? Ha a szoftver kizárható, esetleg BIOS frissítés lehet rá (nézd végig a modelledhez tartozó BIOS frissítések naplóit) gyógyír, ha ez sem, akkor garanciális intézés tárgya lesz. A szintjelző működése egyébként a HW hibáját, vagy a mikrokód vackolását valószínűsíti az energiagazdálkodás vezérlőjében.

#2880 Felhasználó inaktív   infopeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 10. 27. 17:27

De bunkó vagy, hallod.

Elnézésedet kérem, illetve az itt fórumozóktól is, de ez van. Kitilthatsz, ha gondolod.

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.