HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#2131 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 11. 14:49

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 15:20

Hogy miért fake?

Amiért a sok "Szolgálunk és védünk" matrica a civil autók hátulján.
Egy rendőrségi tulajdonú CIVILautóra nincs kiplakátolva körbe-karikába, hogy RENDŐRSÉG.

Pont azért, hogy operatív legyen.

MINDEN MÓDON kerülik, hogy kiderüljön, honnan vannak. Ha tilosban várakoznak, vagy bármi más szabálytalanságot követnek el, akkor a velük szemben (akár távollétükben) intézkedő járőr legelső dolga, hogy lekéri a rendszámot, amiből egyből tudja, hogy hová valósi az autó.

Mindenki tudja (aki kicsit is belegondol), hogy az ilyen "véletlenül" kalaptartón hagyott rendőrsapka, sárga mellény, matrica, stb. mind-mind fake.

Nem a rendőrök "ellen" tettem oda, hanem a lopók meg feltörők miatt.
Bár a lopók ellen a 25kilós egyedi sk gyártású pedálzáram a legjobb :)

Amúgy sokan nem mernek előzni a pályán pl, ha police mellényt látnak az autó hátuljában, tapasztalat :Đ 2 éve sógorékkal együtt mentünk a Tipomban olaszba, és netuddmeg mit röhögtünk némelyik mazsolán :) Csakúgy csikorgott némelyik féke mögöttünk :Đ

Ez olyan, mint amikor sok hülye a section control bejárat kapunál lelassít mint az állat, aztán nyomja neki tovább, majd a kijáratinál megint befékez  :omg: :D

Szerkesztette: Locutus 2005. 07. 11. 14:51 -kor

#2132 Felhasználó inaktív   kokler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 14:54

Jobb otlet?
Nincs!
Itt az emberiseg vege...
Lehet,hogy cinikusan hangzik,de jobban orulnek,ha az emberisegnek elobb lenne vege,mint nekem...
Forumlako

#2133 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 14:59

Idézet: kokler - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 15:14

Tiltások és korlátozások nélkül, atomjaira hullana szét az egész "civilizációnk"
Tevedsz!
Nem ettol hullik szet atomjaira a civilizacionk!
Hanem a demokraciatol!
Nevetsegesen,sot hihetetlenul hangzik?
Pedig igy igaz!
Es tudod miert?
Mert a demokracia alaptorvenye:
*Mindent szabad,ami nem tilos!*
Ez gy.k. zold ut a szabalyok felrugasanak!
Mindenki azt csinal,amit akar!
*Panem et circenses*
Ezt a romaiak kitalaltak parezer eve!
A melleny-szabalyok-a Colosseum!
A romai cirkusz!
Ezzel foglalkozza...vazzeg...addig elvagy...

Magadnak mondasz ellent. Ezek szerint mindent tiltani és korlátozni kell, (minden tilos ami nem szabad) és akkor működik. Ugye?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2134 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 15:00

Idézet: kokler - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 15:54

Lehet,hogy cinikusan hangzik,de jobban orulnek,ha az emberisegnek elobb lenne vege,mint nekem...

Azt meg hogy'  :think:

Bitsorozatként beragadnál egy routerben?  :D
Ciciman is on borda

#2135 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 15:13

Idézet: kokler - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 14:54

Jobb otlet?
Nincs!
Itt az emberiseg vege...

:offtopic:
ez nevében gyorshajtásos amúgy meg jogszabállyal egymást b@szogatós és horrorképnézős topic :)
nem pedig emberiségkihalásos/világvégelátomásos tripes valami :D
szerintem :)
:offtopic:

#2136 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 15:13

Ez nem cinikusan hangzik, hanem hülyeségnek :) Persze kivéve, ha nem vagy ember.

#2137 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 15:45

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 15:49

Nem a rendőrök "ellen" tettem oda, hanem a lopók meg feltörők miatt.
Bár a lopók ellen a 25kilós egyedi sk gyártású pedálzáram a legjobb :)

Amúgy sokan nem mernek előzni a pályán pl, ha police mellényt látnak az autó hátuljában, tapasztalat :Đ 2 éve sógorékkal együtt mentünk a Tipomban olaszba, és netuddmeg mit röhögtünk némelyik mazsolán :) Csakúgy csikorgott némelyik féke mögöttünk :Đ

Ez olyan, mint amikor sok hülye a section control bejárat kapunál lelassít mint az állat, aztán nyomja neki tovább, majd a kijáratinál megint befékez  :omg: :D

Hidd már el nekem, hogy a tisztelt autófeltörő urak NAGYON jól tudják, hogy nem komoly a dolog.
Ha nem törték fel a Hondádat Budapesten a kalaptartón hagyott német járőrmellénnyel, akkor az esetben sem törték volna fel, ha nem lett volna ott semmi.
Csak jelzem, hogy a kerületem kapitánysága előtt, a bejárattól 8 m-re törtek fel közben bent dolgozó rendőr autóját. Persze csak a rádió kellett belőle, "szerencsére".
Amióta Matrix Police tag is vagyok, azóta több olyan lopott autóról is hallottam, aminél a Tulajdonos rubrikában a Magyar Köztársaság Belügyminisztériuma, vagy a Magyar Köztársaság Őrezrede szerepelt.
Gondolkoztál már ma?

#2138 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 19:28

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 14:29

Itt most nem csak erről van szó!
Értsd már meg, bár akinek ilyen szintű rendőr (vagy regulákkal és parancsokkal irányított fegyveres testület tetszés szerint) fetisizmusa van kétlem, hogy megértené, hogy a tiltás és parancsolás az egyik legrosszabb módszer rávenni vkit valamire!

Felnőhettél volna az Egyesült Államokban ( nem a Harlemben) is, ahol többek közt kötelező az iskolaköpeny, iskolai egyenruha, fizetés a buszon, a sebesség betartása, és sok más, ami rendszer, és kormányfüggetlen.

#2139 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 19:50

Idézet: Melinda - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 20:28

Felnőhettél volna az Egyesült Államokban ( nem a Harlemben) is, ahol többek közt kötelező az iskolaköpeny, iskolai egyenruha, fizetés a buszon, a sebesség betartása, és sok más, ami rendszer, és kormányfüggetlen.

Sőt, az az IGAZI demokrácia.

Csak hát mi ezt is - innen a messze távolból - sokkal jobban tudjuk. Mint mindent...
Gondolkoztál már ma?

#2140 Felhasználó inaktív   kokler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 20:37

Mumia!
Koszonom a megtiszteltetest!
Neha szeretnek alien lenni,vagy kutya....
De mint Frajd papi monta... a sorozatgyilkos is ember...
Fram!
Neharaguggya!
Nem szeretnek filozofiai sikra atmenni!
Habar tisztaban vagyok azzal,hogy ezen a forumon a magyar IQ
99%-a existal,de ezt talan maganba...ha erdekel annyire!
A demokracia mar szuletesekor hazugsag volt!
/Gorogok,a demokracia,es a rabszolgasag kiagyaloi!/
Forumlako

#2141 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 12. 06:34

Egy taxis levizsgázik pszichológiából.
- Szükségem volt rá. - meséli a haverjának. - Most értem csak igazán, hogy miért vágnak elém annyian a forgalomban és miért gyorsítanak, ha előzni akarom őket.
- És miért?
- Mert hülyék.

#2142 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 07:33

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 15:08

Baszki, Te még mindig azon a 700 Ft-on vagy kiakadva...
Ha elküldöd priviben a számlaszámodat, elküldök egy mellényre valót, hogy ne döntsön anyagi romlásba.

Ugye azt nem sokallod, hogy egy (szintén valakinek az "úri hóbortja" miatt kötelezővé tett) műszaki vizsga xx.xxx Ft-ba kerül, egy környezetvédelmi felülvizsgálat x.xxx Ft-ba. Pedig ugye - a hozzád hasonló - önkéntes jogkövető embert TELJESEN fölösleges ilyenre kötelezni, hiszen MAGÁTÓL is rendszeresen ellenőrizteti az emisszóértékeket az autóján, folyamatosan felügyeli a gumik állapotát, elő nem fordul, hogy a közelgő műszaki vizsga miatt cserél ki valamilyen alkatrész újra (mert azzal már nem engednék át), ugye?

És azt sem ugye, hogy egy autó ablakainak körbefóliázása (ami bizonyos esetben ráadásul szabálytalan is, SŐT - ami érdekesebb - balesetveszélyes is lehet, az szintén 5számjegyű összegbe kerül.

Neeem, ezek nem drága és főleg nem értelmetlen kiadások. A 700 Ft-os sárga mellény, na az értelmetlen és horribilis kiadás.

Gratulálok, igen fejlett empatikus képességed van már ilyen fiatalon.

Tudod én (de nagyon sokan így vannak rajtam kívül is ezzel) örömmel fizetem ki a (majdan) kötelezővé váló sárga mellény árát (bár valószínűleg Te kicsit jobban vagy nálam elengedve anyagilag), ha azzal egyetlen honfitársunk életét megmenthetjük.

Te erre azt mondod, hogy nem érdekel más élete. A baj, hogy ezt komolyan is gondolod.

Macika, a rendőr-fetisiszta.

Nyugodtan megnézheted az autómat, NAGYON kiemelkedik az átlagból tisztaságban, műszaki állapotban! Én egyszerűen nem bírom elviselni, ha bármilyen nem odavaló neszt bocsájt ki, azonnal megnézetem. Nem szeretek vele úgy közlekedni, ha tudom nem tökéletes. Az emisszió értéket meg maga a kocsi is ellenörzi, asszem kiírná a computer, ha valami gikszer lenne és elhiheted, hogy nem rohángálnék hibajelzéssel a kocsival!
A fóliázást a legnagyobb madár hülyeségnek tartom, ráadásul piti is, mert ugye van ennek egy legális, de igen költséges megoldása a gyárilag szinezett üveg, persze ez csak hővédelemre jó menőzésre kevésbé, mert ugye annyira nem sötét. Soha nem tennék "fóliát" a kocsimra.
Szóval ennyit arról, hogy ellenőrzöm-e a kocsi állapotát kényszer nélkül!

Szerkesztette: Mikeee 2005. 07. 12. 07:35 -kor

#2143 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 07:42

Idézet: Melinda - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 20:28

Aham! Csak éppen az USA-ban az állam hozzánk képest úgy "tartja" az állampolgárait, mint egy milliárdos, de szigorú apa a gyerekét a csóró  munkanélkülihez képest! Melyiket választanád inkább?
Az meg, hogy szigorú, de még ráadásul csóró és csak visszahúzni tud, sajnos már sok a jóból!

#2144 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 08:45

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 7:42

Aham! Csak éppen az USA-ban az állam hozzánk képest úgy "tartja" az állampolgárait, mint egy milliárdos, de szigorú apa a gyerekét a csóró  munkanélkülihez képest! Melyiket választanád inkább?
Az meg, hogy szigorú, de még ráadásul csóró és csak visszahúzni tud, sajnos már sok a jóból!

Ugye arra gondolsz, hogyha tegyük fel balestet szenvedsz és nincs érvényes biztosításod, akkor a kezedbe adnak két kötszert, hogy a többit intézd el önmagad.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#2145 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 08:59

Idézet: joe39 - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 7:34

Egy taxis levizsgázik pszichológiából.
- Szükségem volt rá. - meséli a haverjának. - Most értem csak igazán, hogy miért vágnak elém annyian a forgalomban és miért gyorsítanak, ha előzni akarom őket.
- És miért?
- Mert hülyék.

A vicctopikban tetszett. Itt már nem annyira. A taxis nem az az állatfaj, amelyik a legkevésbé is törődik a többi közlekedővel.

#2146 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 09:00

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 9:45

Ugye arra gondolsz, hogyha tegyük fel balestet szenvedsz és nincs érvényes biztosításod, akkor a kezedbe adnak két kötszert, hogy a többit intézd el önmagad.

;) Ezt honnan vetted? A vészhelyzetből?

#2147 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 10:10

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 9:00

;) Ezt honnan vetted? A vészhelyzetből?

Az mi?  :confused:
Én ugyan csak 4 hónapot voltam kinn, de az előző cégem amerikai volt és nagy volt a munkatárs csere stb.stb.

Idehaza is sz'r az EÜ bizt. de ott igencsak kiszámítják a ROE és ROI dolgokat. Rajtad.

Szerkesztette: mocsi 2005. 07. 12. 10:11 -kor

Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#2148 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 10:33

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 11:10

Az mi?  :confused:
Én ugyan csak 4 hónapot voltam kinn, de az előző cégem amerikai volt és nagy volt a munkatárs csere stb.stb.

Idehaza is sz'r az EÜ bizt. de ott igencsak kiszámítják a ROE és ROI dolgokat. Rajtad.

És ki kell fizetned a kórházi kezelést ha nincs biztosításod! Mi ebben a kurva rossz? Nem értem!
Ha 4 hónapot ott voltál nem kötözködni kéne, hanem elismerni, hogy sokkal jobb átlag amerikainak lenni, mint átlag magyarnak!

#2149 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 10:51

Idézet: vakhangya - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 14:24

Volt kollégám megállt egyszer éjszaka, ködben segíteni defektet szerelni egy ismerősének. Ködből ki egy autó ezerrel; a srác közel egy év után, egy kéz mínusszal hagyta el a kórházat.

Ha lett volna mellény...

Egyik ismerősöm egy hóeséses éjszakán segített valakit tolni a 4-es főút közelében, kilépett, jött a hótoló, halálra gázolta.

#2150 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 12. 10:59

Idézet: kokler - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 15:14

Mert a demokracia alaptorvenye:
*Mindent szabad,ami nem tilos!*

Ne keverjük a demokráciát an anarchiával!
Anarchiában azt teszel, amiért nem kapsz büntetést (vagy azért, mert nem jár érte, vagy azért, mert el tudod kerülni), míg demokráciában (többek között és bizonyos ésszerű keretek között természetesen) te mondod meg, hogy miért nem kapsz büntetést. Messze nem mindegy.
OFF volt, bocs. ON nem igazán látom értelmét hozzászólni; ha nem tömegközlekedek, akkor a mellény ott van nálam, szükség még nem volt rá, de használnám. Az pedig erősen bosszantana, ha egy szélvédőmön megpattanó okos mellénytelen miatt lennének rémálmaim hónapokig.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.