Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 23:19
Épp idéztem volna én is, de megelőztél.
A gépjármű vezetője hibázott, ha záróvonalat akart átlápni.
Ahhoz, hogy megforduljon, le kellett lassítania, hacsak nem kaszkadőrszerűen, hosszú guminyomokkal fordult meg.
Feltételezem, hogy minimum a szembejövő forgalomról meggyőződhetett, mielőtt az irányváltoztatást megkezdte.
Ha a két jármű hasonló sebességgel halad egymás mellett, akkor a motorost csak fellöki, bár a végkifejlet ott is lehet halálos.
Mikor kezdte meg a motoros az autó előzését, hogy nem vette észre azt, hogy a kocsi keresztben van az úton?
Mekkora sebességgel kellett mennie a motorosnak, hogy "hirtelen" baleset következzék be?
Nem tudom, hogy az adott szakaszon 2x1, vagy 2x2 sávos az út, de ha valaki a záróvonalat átlépi, és közben őt előzik, akkor az előzés is záróvonalátláépéssel kell hogy járjon.
A 2/A adott szakaszán mennyi is a max sebesség? 80-90 az engedélyezett, néhol 60 km/h.
A mai speed motorosok közt nincs vétlen.
Aki azt állítja, hogy az 600-1000 ccm-es mocijával soha nem hajtott gyorsan bármilyen közúton, sőt városban, az hazudik.
Erre utal a nagy általánosságban felénél hajtott rendszámtábla is, a traffipax kijátszására.