Idézet: xclusiv - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 20:13
Aki egyetért azzal, hogy a KRESZ nagy része baromság, az marha gyorsan nézzen magába! (nem kioktatás, csupán jótanács). Tudod az a rengeteg, közúti balesetben életét vesztett emberke 90%-a azt gondolta, hogy baromság, akkor miért is tartsam be? Hát ezért! Addig kell betartani, amíg van mit.
Mielőtt azzal jönnél, vagy bárki más, hogy mert te aztán mindig szabályosan közlekedsz mi? Elmondom, hogy nem, de megpróbálok, és eszembe nem jut azt gondolni, hogy bármi is baromság lenne a közlekedés szabályaira vonatkozólag. Régen én is csináltam sok komoly szabálysértést, baj nem lett belőle, ma már mégse teszem. Nincs azzal semmi baj, ha 150-el mész a pályán, mert egy jó kocsival miért ne, persze ezt is csak addig, míg nem lesz egy első defekt, aztán pá....
A kanyarra visszatérve. Azok a 30-40-es táblák nem véletlen vannak kint, általában éles, beláthatatlan kanyarba helyezik ki őket. Egyszer majdnem sikerült el&asznom egy nénit, mert pont ott jutott eszébe átmenni az úton, ahova érkeztem a kanyarból, persze nem az előírt seb.-el mentem. Gondolj azért ezekre is, mikor ilyen helyeken autókázol. Nem ér annyit a száguldás, hogy bajba keveredj.
Persze ahogy gondolod, mondom, csak jótanács.

Súgó
A téma zárva.