HWSW Informatikai Kerekasztal: Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez Ide írj, ha baj van! Értékeld a témát: -----

#2781 Felhasználó inaktív   Connect 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 12. 18:31

Idézet: djculture - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 6:32

Mondjuk egyszerre két vinyó leamortizálása az csak áramellátás hibára utal.Szerintem nézesd meg egy műszerész kolégával hátha javítható.Nem nagyon  érdemes cserélgetni az elektronikát, mert ha a fej is sz@r könnyen kukázódhat az az elektronika is azt vedd figyelembe.

Koszi, de azert megprobalom a lehetetlent, $10 mar vettem egy uj nyakot a maxtorhoz. Ezen a vinyon vannak a fontosabb dolgaim. Szal nekem megeri a probat. Remelem a motor es a fej nem serult.

#2782 Felhasználó inaktív   Colos1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 13. 11:01

Sziasztok!
Elmesélném a gondomat. Adott egy Samsung SP2504C jelű SATA 2 -es winyó (C:, D:, E:). Már régebben csinált olyat, hogy újrapörgött, és kattant a fej. Ilyenkor kikapcs, sata kábelt igazgat, bekapcs, és semmi baja. De mintegy 3 napja ezt újra elkezdte, és nem a kábel hibájából. Ki is cseréltem, fél napig jó is volt.
Azután egy igen csúnya kék színű háttér kíséretében közölte velem a WinXP, hogy az NVATA.SYS hibája miatt leállította a rendszert. megköszöntem egy RESET gombbal, majd az XP üdvözlő képernyője helyett megint kék képernyő...Lemezről induló op rendszerrel elindult, mikor is tájékoztatott a gép, hogy a C: jelű meghajtó nem is létezik! 3 reboot után csak meglett, és "chkdsk c: /f". 1...2 óráig betűk futottak a képernyőn, majd reboot lemez nélkül. 6..7 próba után az XP végre elindult. Katt a TC ikonra. Kb 3 perc zakatolás, cserregés, zörgés, fordulatszámindadozás után elindult. A D: -ről átmentettem a zenéimet az öcsém gépére LAN-on, a 60 GB rendesen átment. Majd amikor egy progit akartam elindítani a C: -ről, ismét megváltozott a sarki fényes hátterem unalmas kék háttérre.
A gyári HD Util futtatása (mert már csak ezt tudtam elindítani) közben, a SIMPLE SURFACE SCAN, és a READ SURFACE SCAN futtatása közben a progi tájékoztatott, hogy "ERROR: Ecc ERROR"
Amúgy már a D:-t, és E:-t sem találja.
Egyrészt szeretném megtudni hogy mi történhetett, másrészt érdekelne, hogy azon kívűl hogy szétszedem és beteszem a polcra dísznek mit tehetek még, hogy valamire jó legyen.
A segítséget előre is köszönöm!

#2783 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 07:55

Idézet: Colos1 - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 12:01

Sziasztok!
Elmesélném a gondomat. Adott egy Samsung SP2504C jelű SATA 2 -es winyó (C:, D:, E:). Már régebben csinált olyat, hogy újrapörgött, és kattant a fej. Ilyenkor kikapcs, sata kábelt igazgat, bekapcs, és semmi baja. De mintegy 3 napja ezt újra elkezdte, és nem a kábel hibájából. Ki is cseréltem, fél napig jó is volt.
Azután egy igen csúnya kék színű háttér kíséretében közölte velem a WinXP, hogy az NVATA.SYS hibája miatt leállította a rendszert. megköszöntem egy RESET gombbal, majd az XP üdvözlő képernyője helyett megint kék képernyő...Lemezről induló op rendszerrel elindult, mikor is tájékoztatott a gép, hogy a C: jelű meghajtó nem is létezik! 3 reboot után csak meglett, és "chkdsk c: /f". 1...2 óráig betűk futottak a képernyőn, majd reboot lemez nélkül. 6..7 próba után az XP végre elindult. Katt a TC ikonra. Kb 3 perc zakatolás, cserregés, zörgés, fordulatszámindadozás után elindult. A D: -ről átmentettem a zenéimet az öcsém gépére LAN-on, a 60 GB rendesen átment. Majd amikor egy progit akartam elindítani a C: -ről, ismét megváltozott a sarki fényes hátterem unalmas kék háttérre.
A gyári HD Util futtatása (mert már csak ezt tudtam elindítani) közben, a SIMPLE SURFACE SCAN, és a READ SURFACE SCAN futtatása közben a progi tájékoztatott, hogy "ERROR: Ecc ERROR"
Amúgy már a D:-t, és E:-t sem találja.
Egyrészt szeretném megtudni hogy mi történhetett, másrészt érdekelne, hogy azon kívűl hogy szétszedem és beteszem a polcra dísznek mit tehetek még, hogy valamire jó legyen.
A segítséget előre is köszönöm!

Gari?

Nekem is van ilyen vinyóm és 3 év garit adtak mindre.
My photos

#2784 Felhasználó inaktív   Flanagen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 16:56

Sziasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni.

A problémám az hogy lett egy másik gépem és a régiből átraktam a vinyót, most 2 van benne és a réginél(160GB-os samsung) nem ismeri fel a fájlrendszert és le akarja formázni(a másik gépben tökéletesen működött, NTFS fájlrendszer), azt meg nem szeretném, mert erre a vinyóra mentettem mindent a másik gépből. Tudna valaki segíteni, hogy lehetne ezt formatálás nélkül megoldani
Köszi

#2785 Felhasználó inaktív   Colos1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 22:52

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 7:55

Gari?

Nekem is van ilyen vinyóm és 3 év garit adtak mindre.

Garancia még van rá, csak 260 km-t kellene utaznom. Ez van, ha az ember költözik. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ez a hiba egyértelműen a HDD problémája-e. Nagy nehezen most felélesztettem...kicsit szaggat néha, de most is a saját gépemről írok.  :)  Tegnap is elindult, de a windows olyan volt, mintha a csökkentett mód egyszerűsített verziójának a butított változata futott volna biztonsági módban, szinte semmit nem talált meg. A legfurább, hogy szólt minden hang, de ennek ellenére felhívta a figyelmemet a rendszer, hogy nincs audioeszköz  :think:  Közben semmilyen nyűgje nem volt a merevlemeznek, csak iszonyat lassan indult. Frisítettem az XP-t, most azon kívűl hogy nem látja a DVD-met (!) fut, de ez a szemét winyó újra kezdte az erőlködést. Meg sérült a fájlrendszer, és nem használható - írja az EVENTLOG. Futtattam a CHKDSK-et, de semmit nem javít. Ha bekapcsolom a COMMAND QUEUING funkciót, akkor gyakrabban szórakozik a HD. Amúgy ennek kikapcsolását régebben ajánlották, mert induláskor a HD percekig kerregett. Most újat szeretnék venni, de tartok tőle, hogy ha nem a HDD a ludas, akkor az újat is tönkreteszem.

#2786 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 15:22

A HDD hibája, egyértelműen, ha a gyári program is ilyen hibára panaszkodik. A service-ben is azzal fogják megnézni.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2787 Felhasználó inaktív   meszi59 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 21:01

Sziasztok

Van egy 160G-s Samsung wincsim amit csak adat mentésre használtam, 1 partíció volt rajta, külön keretben néha bedugva  a gépbe. Néhány napja irtam rá a gépben lévő másik wincsiről kb. 15G adatot mentési célból, de a Total commander amikor másoltam néha feldobott egy kis szürke ablakot, hogy valami probláma van a másolással, de Ok után szépen csinálta a másolást tovább. Amikor kész volt a másolás, akkor meg akartam nézni a fileokat, de csak a felmásoltak látszottak, a régen rata levő fileokhoz nem lehetett hozzáférni, csak a főkönyvtár látszott, minden ki volt merevedve. Én tudatlan, gondoltam újra indítom a gépet, talán az segít. Újra indítás után valamilyen ellenőrzést futtatott végig a Windows a wincsin, az írta ki, hogy talált egy csomó árva filét amit ő most töröl. Ezt megcsinálta, majd bejelentkezés után semmi nem látható a wincsin, se a másolt, se a régi adat. Kaptam egy Getdataback nevű programot, azt végigfuttatva szinte semmit nem talált a wincsin, csak kb. 7G filetöredéket amit semmire nem lehet használni. De itt kb. 140G volt, video filék, zenék, adatok stb.
Tudom lehet, hogy valami baromságot csináltam, de lehet ezen a wincsin még használható adat?
Vagy minden megsemmisült? Próbáltam a wincsit külső USB vezérlésen is nézni, ugyanaz a helyzet, mint a slave ide portra kötött rackbe használva. A wincsi úgy tűnik fizikailag Ok, nincs semmi kerregés, teljesen halk, kb.1,5 éves és keveset ment, csak ha adatmentés kellett akkor volt használva.
Ha tudtok segítsetek, még valami kisebb pénzösszeget is fel tudok ajánlani annak aki megoldást talál.

Üdv

László

#2788 Felhasználó inaktív   pittti (Bitvadász) 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 17:11

Idézet: meszi59 - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 21:01

Kaptam egy Getdataback nevű programot, azt végigfuttatva szinte semmit nem talált a wincsin, csak kb. 7G filetöredéket...

Miért nem olyanhoz vitted el inkább, aki nem warez programokkal akar adatot menteni? Mellesleg az sem árt, ha értesz azokhoz a progikhoz amit használni akarsz.
Ha viszont a CHKDSK a következő indulásnál végigfutott a winyón, akkor nem sok esélyt látok rá. Rengeteg manuális korrekciót kell végezni a mentéshez, egy profi meg tudná csinálni - de az adataidat látva nem biztos hogy megérné.
A válaszomnak ne a stílusával, hanem a tartalmával foglalkozz!

#2789 Felhasználó inaktív   Enemihi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 15:31

Hali!

Van egy 160GB-s IDE Samsung vinyóm, de érdekes dolgokat művel. Néha magától újraindul a gép, és mikor listázza az eszközöket, vinyó megjelenik, majd egy hang, mintha újra felpörögne. Továbbá Windowsban is sikerül néha fagyasztania, de nem teljesen, mert ha elég ideig próbálok megszakításokat generálni, akkor újraéled a rendszer úgy ahogy. Ezekután pedig ellenörzi a konzisztenciát (ez néha 10-15 perc, néha 1-2). Mindig csak az E: meghajtót akarja amúgy. Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?

Tápra nem gyanakszom, mivel kb egy éves FSP tápegység van a gépbe.
Leírom a partició felosztást is, elég durva amúgy, de nem hiszem, hogy ez lenne a gond.
C:, D: NTFS (40G, 50G)
E: FAT32 (50G)
Linux Native + Swap (20G)

Előre is köszi,
Üdv,
Mihi

#2790 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 18:53

Idézet: Enemihi - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 14:31

Hali!

Van egy 160GB-s IDE Samsung vinyóm, de érdekes dolgokat művel. Néha magától újraindul a gép, és mikor listázza az eszközöket, vinyó megjelenik, majd egy hang, mintha újra felpörögne. Továbbá Windowsban is sikerül néha fagyasztania, de nem teljesen, mert ha elég ideig próbálok megszakításokat generálni, akkor újraéled a rendszer úgy ahogy. Ezekután pedig ellenörzi a konzisztenciát (ez néha 10-15 perc, néha 1-2). Mindig csak az E: meghajtót akarja amúgy. Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?

Tápra nem gyanakszom, mivel kb egy éves FSP tápegység van a gépbe.
Leírom a partició felosztást is, elég durva amúgy, de nem hiszem, hogy ez lenne a gond.
C:, D: NTFS (40G, 50G)
E: FAT32 (50G)
Linux Native + Swap (20G)

Előre is köszi,
Üdv,
Mihi

smart mit ír?

Esetleg hdsentinel?
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#2791 Felhasználó inaktív   Enemihi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 20:37

Idézet: XC-biker - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 17:53

smart mit ír?

Esetleg hdsentinel?

Na SMART.

Izgalmasan néznek ki az értékek...

#2792 Felhasználó inaktív   pittti (Bitvadász) 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 23:11

Idézet: Enemihi - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 20:37

Izgalmasan néznek ki az értékek...

A 4db reallokált szektor egyáltalán nem sok. Figyelni azonban kell, hogy nem szaporodik-e! Első körben a tápcsatlakozás, vagy az adatkábel hibája sokkal valószínűbb. Ellenőrizd, illetve cseréld ki!

#2793 Felhasználó inaktív   ArtArt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 02:47

Idézet: pittti - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 10:04

Van egy olyan érzésem, hogy a garit mindenképpen elbuktad - égett, sérült, zárlatos elektronikával egyetlen nagyker sem cserél! Javításról ne is álmodj, nagyon sok ilyen winyót javítottam és az a gyakorlat hogy ez csak addig jó, amíg lemented az adataidat - magyarán nem működnek utána sokáig.
Ha ez olyan egyszerű volna akkor minden hülyegyerek ebből élne (a profik meg visszaadhatnák az ipart)! Mivel egy alkatrész zárlata sokszor mást is elvisz ezért a síma csere általában nem elég. Mérni természetesen lehet, bár a sok párhuzamosan kötött alkatrész miatt, a kapcsolás ismerete nélkül az eredmény kétséges. Magyarán - meg sem találod az igazi hibát. A zárlat általában nem ok, hanem következmény.
Mondtam - én ilyen esetben általában az eepromot forrasztom át, ez az esetek kb 70%-ban eredményes. Ha egyéb mechanikai hiba van (esetleg motorzárlat), akkor inkább hozzá sem nyúlok - nem akarok nagyobb kárt csinálni mint ami már van!

Alig latszik a repedes!

A nagykerek ennyire alaposan ellenorzik?

3 ev gari nem jart le, ilyenkor a gyartoig kuldik ha jol tudom, ok meg nem foglalkoznak ezzel, hanem csak kuldenek egy ujat.
Mar ugyis feleannyiba kerul :/

Oke, addig is eleg lenne aig lementem az adataimat, van jopar dolog ami kellene, na jo, nem eletbevago - mar eltelt vagy 1.5 ev...

Igaz, sokszor mas is elszall, de azert szerintem eleg jol tul vannak biztositva a cuccok rajta - bar nem ertek hozza -, lehet hogy tenyleg csak az szallt el.

Elmondom mit csinalnek, ha volna hozza cuccom:

1. a szerintem szar alkatreszt (valszin dioda) kicserelnem, megneznem mi a helyzet.
2. ha esetleg menne, akkor adatmentes, utana hordozosnak jo - vagy filmeknek...
3. ha nem megy akkor johet az epromcsere - itt szeretnem megkerdezni, hogy miert csak 70%-ban sikerul? - az eprom tuti nem szallt el nem?
4. kuka :/

Mechanikai hiba nem lehet, semmifele utes, razkodas nem erte, csak rossz adaptert dugtam be a rack-be (laptopet :/).

Neked van ehhez a hdd-hez valo paneled ami muxik is?
Van esetleg az ominozus alkatresznek (valszin dioda) rossz paneled?

Koszi, Art

#2794 Felhasználó inaktív   El_Diablo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 26. 22:58

Hali all!

A 6 és fél éves Seagate Barracuda III-as vinyóm tegnap behalt. (Ráadásul nem is én használtam, így van kire kenni...) Egész egyszerűen win xp kékhalál, majd restartnál már nem látta a bios a vinyót. Persze, szórakozgattam h vajon csak valamelyik kábel vacakol-e, de sajna nem erről van szó. Majd jobban odafigyeltem, és arra lettem figyelmes h amikor a bios keresi a meghajtókat, akkor a vinyó halkan kattog, tiktakol, kb. olyan hang ez, mint amikor indexel az autó. Gép kikapcs, majd kíváncsiságből finoman megrázogattam, és hallottam h valami kotyog a vinyóban.

Nos, az már garantált h vihetem a Kürt Kft-hez :(, engem csupán az érdekel h mi halt meg a vinyóban, mi történt vele... :(

üdv
El Diablo
.

#2795 Felhasználó inaktív   pittti (Bitvadász) 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 00:42

Idézet: El_Diablo - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 22:58

Hali all!

A 6 és fél éves Seagate Barracuda III-as vinyóm tegnap behalt. (Ráadásul nem is én használtam, így van kire kenni...) Egész egyszerűen win xp kékhalál, majd restartnál már nem látta a bios a vinyót. Persze, szórakozgattam h vajon csak valamelyik kábel vacakol-e, de sajna nem erről van szó. Majd jobban odafigyeltem, és arra lettem figyelmes h amikor a bios keresi a meghajtókat, akkor a vinyó halkan kattog, tiktakol, kb. olyan hang ez, mint amikor indexel az autó. Gép kikapcs, majd kíváncsiságből finoman megrázogattam, és hallottam h valami kotyog a vinyóban.

Nos, az már garantált h vihetem a Kürt Kft-hez :(, engem csupán az érdekel h mi halt meg a vinyóban, mi történt vele... :(

üdv
El Diablo

A kettőnek semmi köze egymáshoz. Kikapcsolt állapotban mozgatva a fejszerelvény arretáló szerkezetének a hangját hallod. A pozícionálásnál fellépő kattogás már komolyabb hiba. Okozhatja elektronikai meghibásodás, de ennél a típusnál sokkal valószínűbb a fejszerelvény mechanikai hibája.
Ha ez áll fenn, akkor csak tisztateres mentés lehetséges ez pedig nem olcsó mulatság (akár 100.000-et is meghaladó összeg lehet)!

Szerkesztette: pittti 2008. 01. 27. 00:46 -kor

#2796 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 18:18

Sziasztok!

Milyen hiba az ha Ubuntu CD-ről való inditáskor elkezdi a következőt kiirni:
[xxx. xxxxx] Buffer I/O error nemtudommégmi Logical block xxxxxxx

Az xxxxxx helyén számok vannak. Ha hagyom futni folyamatosan sorolja az egymás után következő logikai blokkokat.  Én azt gondoltam bad sector, de a chkdsk nem talált semmit. Egyébként egy borzasztóan melegedő Clevo notebook 40Gigás Toshiba vincseszteréről van szó.

Mit tudok ezzel csinálni?

#2797 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 28. 03:31

Idézet: Karesz - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 18:18

Milyen hiba az ha Ubuntu CD-ről való inditáskor elkezdi a következőt kiirni:
[xxx. xxxxx] Buffer I/O error nemtudommégmi Logical block xxxxxxx

Mert nem a HDD kuka, hanem a CD :-D Vagy valami. HDD-t Win alól a hdsentinel proggival meg bírod nézni, Linuxot nem supportálok.
Make love not Wor.

#2798 Felhasználó inaktív   El_Diablo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 22:50

Idézet: pittti - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 23:42

A kettőnek semmi köze egymáshoz. Kikapcsolt állapotban mozgatva a fejszerelvény arretáló szerkezetének a hangját hallod. A pozícionálásnál fellépő kattogás már komolyabb hiba. Okozhatja elektronikai meghibásodás, de ennél a típusnál sokkal valószínűbb a fejszerelvény mechanikai hibája.
Ha ez áll fenn, akkor csak tisztateres mentés lehetséges ez pedig nem olcsó mulatság (akár 100.000-et is meghaladó összeg lehet)!

Hello!

Mázlim volt azóta, mert újabb próbálkozások során sikerült a vinyót beüzemelni, és lementeni róla másik vinyóra az adatokat. Több "session" volt, mert újra és újra lefagyott szerencsétlen vinyó, még akkor is, ha slave-nek kötöttem. A próbálkozások között hagytam pihenni kicsit (hűlés), de volt olyan is h kicsit megkocogtattam, és újra felismerte a bios. Totál kuka ez a vinyó, vagy van olyan szervíz, amely még életet tud lehelni belé?

üdv
El Diablo

ps> lényegében most spóroltam bő 100ezret. :D
.

#2799 Felhasználó inaktív   pittti (Bitvadász) 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 23:28

Idézet: El_Diablo - Dátum: 2008. jan. 30., szerda - 22:50

Hello!

Mázlim volt azóta, mert újabb próbálkozások során sikerült a vinyót beüzemelni, és lementeni róla másik vinyóra az adatokat. Több "session" volt, mert újra és újra lefagyott szerencsétlen vinyó, még akkor is, ha slave-nek kötöttem. A próbálkozások között hagytam pihenni kicsit (hűlés), de volt olyan is h kicsit megkocogtattam, és újra felismerte a bios. Totál kuka ez a vinyó, vagy van olyan szervíz, amely még életet tud lehelni belé?

üdv
El Diablo

ps> lényegében most spóroltam bő 100ezret. :D

Mechanikai hibás winyót sehol nem javítanak. A kocogtatás hatására fellépett javulás egyértelműen elhasználtságra, kopásra utal. Örülj, hogy ilyen szerencséd volt!
Egyvalamit tudsz megpróbálni, ha óvatosan leveszed az elektronikát és finoman Contakt spray-s vattával (óvatosan!) megtisztítod az érintkező tüskesornál a nyákot, valamint a motor négy érintkezőjét. Ha ott barnulást, oxidációt látsz akkor az okozta a hibát. Ha nem, akkor nem nyertél!

#2800 Felhasználó inaktív   curly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 22:09

Sziasztok !
Adott egy Maxtor vinyó +esküvői videók. Egy véletlen partíció összekeverés miatt, vesztek a videók... S formázás is megtörtént... Hogy tudnám vissza varázsolni az elveszett adatokat???

FOntos lenne !! KÖSZI ELŐRE IS !
Asus P5B Premium // Intel E5200 // Geil 2x1024 DDR2 800 Mhz // OCZ Stealth X Stream 500w
Sapphire HD3850 512 Mb DDR3 // Samsung Spinpoint 200 Gb & 320 Gb // Samsung Writemaster

Téma megosztása:

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.