Idézet: T-BALL - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 23:48
Sziasztok!
Van egy gondom, amit sűrgősen meg kéne oldaniom:
Egy 80gb-os samsung vinyóm van, amit egyszer már több,mint két éven át használtam. Valamilyen oknál fogva a System Volume Information könyvtárba nem tudtam belemenni(de csak ezen a vinyón) és másolni sem engedett bele, plussz az internetről letöltöttem egy-két nagyobb iso fájlt (kb 3-4gb méretűek) de amikor egy másik vinyóra másoltam az egyiket(amin több, mint 21gb szabad hely volt) és a másolásnál 89%-nál mindig azt írta, hogy a lemez megtelt...
Most leformáztam a vinyót, de ugye az xp automatikusan ráhelyezi a System Volume Information könytárat. De ugyanúgy mégcsak bele sem tudok lépni...
Mi lehet a probléma? Nagyon sűrgős lenne a segítség!!!!!
A System Volume Information-ba nem is fogsz tudni belépni, legalábbis futó XP alól nem. Főként a rendszer-helyreállító szolgáltatás használja. Ez teljesen normális jelenség XP alatt.
Viszont ha "frissen" formázod, akkor elenyésző helyet foglal (pár 100 kB), legalábbis "eleinte", úgyhogy a frissen formázott partíción ezzel nem kell törődnöd! Ha a szabad hely így se stimmel, akkor más lesz a gond, nagy valószínűséggel.
Ha leállítod a rendszer-helyreállító szolgáltatást, akkor elvileg fent nevezett könyvtár méretének nem szabadna "növekednie", attól még ott lesz, de ne zavartasd magad. De csak ha nincs szükséged a rendszer-helyreállító szolgáltatásra!
ps.: bocsánat, megnéztem, ha a rendszer-helyreállító szolgáltatást leállítod, TÖRLI az eddig létrehozott helyreállítási pontokat, tehát elvileg kiürül a fenti könyvtár, felszabadul a hely. Érdemes ezt kipróbálni, de csak ha tényleg ezt akarod.
Szerkesztette: Warrior 2005. 12. 30. 13:29 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."