HWSW Informatikai Kerekasztal: Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez Ide írj, ha baj van! Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 19. 11:45

Idézet: Sisak András - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 9:51

Nem,nem SP2-es.Az lehet a megoldás?Próbáltam már felrakni az XP-re,de nem találja érvényesnek a termékkulcsot.
:think:

Egy SP2-es win megoldás lenne.
A termékkulcs hibája meg másra vezethető vissza.
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#2482 Felhasználó inaktív   Sisak András 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 19. 15:17

Idézet: XC-biker - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 11:45

Egy SP2-es win megoldás lenne.
A termékkulcs hibája meg másra vezethető vissza.

Köszönöm a segítséget. ;)
Keresek valahol egy SP2-es windows-t aztán hadd szóljon.

#2483 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 22:08

Idézet: mythbuster - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 10:52

Nah varjal :) mert a garancia papiron ugy van hogy Samsung HD300LJ, sza en ugytudom hogy ijent nemlehet hogy pl Western Digitalra csereljek....Foleg itten erdélyben,ti nemtuggyatok ezek a románok mijen ge..ik!!!!

;) Mi, Miskolcon azonnal cseréljük más márkára, hza a vásárló igényli...

#2484 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 22:12

Idézet: eszpe - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 21:11

Sziasztok!

Ismerősöm áthozta az alábbi vinyóját, hogy egyik bekapcsolásnál nem indult el, és rajta vannak fontos adatok. A BIOS sem ismeri fel, akárhova dugdossa, és jumpereli. Én gépem sem ismeri fel.
Ha jól hallottam (vagy nem hallottam) :), semmi hangja nincs, mintha fel sem pörögne. Elektronika hiba lehet? Mit lehet vele kezdeni?

WD800
MDL: WD800BB-00CAA1
DATE: 17 oct 2003
DCM: HSEHNA2CH

előre is köszi

WD, Hitachi, Seagate fétish ellenes hsz. következik. :Đ

A WD, Hitachi, Seagate vinyk roppant érzékenyek a tápfeszre.
12,6V-nál a védőzener átég zárlatba, 11,5V alatt ne pörögnek fel.

#2485 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 13:23

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy egy IDE kábelen 2 winyó lehet? Ebből az egyik a rendszer (XP sp2) a masteren, a másik pedig egy mobilrackben, slave-ben.

Mert valami gebasz van, és ha kiveszem a mobilrackből a winyót, és csak a rendszervinyó töltöget, akkor vele együtt a mobilrack winyó-töltés-jelző led-e is szinkronban villog, pedig nincs is benne a winyó...

Kösz!
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#2486 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 15:15

Az nem gebasz. Az egy egyszerű fiók, 0 elektronikával, így csak a kábelen lévő forgalomjelző vezeték állapotát mutatja. Amely pedig független attól, hogy melyik egység kommunikál.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2487 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 11:07

Idézet: brd - Dátum: 2007. júl. 23., hétfő - 16:15

Az nem gebasz. Az egy egyszerű fiók, 0 elektronikával, így csak a kábelen lévő forgalomjelző vezeték állapotát mutatja. Amely pedig független attól, hogy melyik egység kommunikál.

Aha, értem, kösz!

Amúgy a gebaszt nem erre értettem. Ez egy igen hosszú történet :) . Szóval:

Adott két IDE kábel, az egyiken a belső winyó (master), rajta az xp, meg egy cd-író (slave). A másik kábelen egy winyó mobilrack-ben (slave), és egy DVD-író (master).

Namost, gondoltam a cd-író helyett berakom az újonnan vásárolt mobilrack-et + winyót. Beraktam, jumper cable selecten (a belső winyón a jumper masteren van). Gondoltam majd jól érzékeli, hogy a belső winyó masteren van, aztán majd beteszi magát slave-be. Hát nem. Masterbe tette, a belső winyót eltüntette, no boot.

Remek, akkor :olvastam, hogy alapból az IDE kábelen a fekete dugasz a master, a szürke a slave, megnézem, persze, hogy a master belső winyó a szürkében van, felcserélem, és mostmár jó, belső winyó master, új winyó slave, bebootol az Xp.

Fel is ismeri az új hardvert. Irány a Lemezkezelés, ott az új winyó, inicializálom, ok. (itt megjegyzem, először véletlenül dinamikus lemezt csináltam belőle, de aztán átalakítottam alaplemezzé, gondolom ez nem okozhat bajt...).

Ezután új partíció (320 GB-os, de csak 1 partíciót csináltam), majd partíció formázása. És itt jött a GEBASZ: amikor elérte a formázás a 100%-ot, kiírta, hogy hiba történt. Valóban, a lemezkezelőben nincs ott mellette, hogy NTFS fájlrendszer, és a sajátgépbe sem jenet meg. És még azt is csinálta, hogy bár már vége volt a formázásnak, folyamatosan töltögetett, és halk búgó hangokat hallatott (mint egy galamb-búgás). Na, mondom, remek, várok egy negyed órát, hátha, de nem hagyta abba, és ezalatt a gép totál belassult (az egeret huzigattam, de csak fél perc múlva ment arrébb). Szóval leállítottam a gépet (ez is egy csomó ideig tartott).

Újraindulásnál arra már nem emlékszem, hogy a Bios mit ismert fel, de mindenesetre nem bootolt be!!

Na, gondoltam megnézem, hogy jó-e maga az új winyó. Kiszedtem mobilrackestől, majd betettem a régi mobilrackembe a másik IDE kábelen. Rendszer bebootolt, Lemezkezelésnél ott van, partíciót töröltem, új partíció, formáz, és most sikerült is neki, minden ok, sajátgépben is megjelent. Éljen, akkor valószínűleg jó a winyó, csak nem szerette, hogy egy IDE kábelen van a rendszerwinyóval.

Ok, akkor átvariáltam: rendszerwinyó mellé slave-be betettem a DVD-írót (leteszteltem, működik), a másik IDE kábel meg úgy néz ki, hogy: masterre betettem az új racket+winyót (jumper masteren, fekete dugasz) és a régi rack+winyó slaven (jumper cable selecten - ez eddig is így volt).

Ezután boot sikerült, sajátgépben minden ott van, próbaképpen átmásoltam néhány dolgot a rendszerwinyóról az újra, sikerült, na, mondom végre, csak sikerült.

Igenám, de észrevettem valamit, mintha a gépem belassult volna. Ezt ott vettem észre, hogy ha elindítok valami mp3-at (bármelyik winyóról és bármelyik lajátszóval), akkor az elején (első 10 mp kb.) akad a zene + ha megy a zene, és kinyítom még egy mappát (pl. sajátgép), akkor szintén elkezd akadozni/belassulni a zene. Ez pedig szerintem nem normális (gyenge gépem van, de ezt emlékeim szerint ezelőtt nem csinálta.

A vicc az, hogy leszedtem az új racket, majd a régit, majd a DVD-írót is, csak a rendszerwinyó maradt a gépben, és úgy is ezt csinálta. Sőt, még azt is kipróbáltam, hogy az IDE kábelen visszacseréltam a szürke dugaszba, ahogy régebben volt, de úgy se volt jó.

Szóval valami történt, amitől most belassul.... de vajon mi?

Na, és akkor a legújabb, amit ma reggel produkált: a régi mobilrack-es winyómról próbáltam átmásolni az újra (ezek 1 IDE kábelen vannak) egy mappát néhány mp3 számmal, a másolás látszólag sikerült, de amikor windowsmediaplayerrel elindítottam egy számot, ezt írta ki az xp alul egy buborékban:
"A windows nem tudta menteni a fájl (F:\$Mft) összes adatát. Az adat elveszett. A hibát hardverhiba vagy a hálózati kapcsolat hibája okozhatja. Próbálja máshova menteni a fájlt."
Az mp3-at meg nem tudta lejátszani a media player, hanem ezt írta ki:
"A windows media player nem ismeri fel a cserélhető adat hordozót a kijelölt eszközben. Helyezzen be adathordozót az eszközbe."

Majd ezek után mind a két mobilrack-es winyóm eltűnt (nincs a sajátgépben, nincs az eszkökezelőben...

Ezután újraindítottam a gépet, és a bios se látta a két mobilrackes winyót.
Ezután kikapcsoltam a gépet, hátul is kikapcsoltam a tápon, vártam egy kicsit, majd visszakapcs, bekapcs, és újra látta a bios a 2 winyót, boot, a sajátgépben is ott vannak. Ezután bementem az új winyóba, és ott vannak az mp3-ak, amiket átmásoltam, és most le is tudom játszani.

És a legújabb: csak ki volt nyitva egy mappa az új winyóról, és kinyitottam egy új ablakban a másik mobilrackes winyót, majd amikor bele akartam menni egy mappájába, kis gondolkozás után eltűntek az ablakaim, és megint eltűnt mind a két winyó a sajátgépből...

Na most mivan ? Valami nem stimmel...

Huhh, hosszú lett, de kivagyok, valakinek van ötlete?

Szerkesztette: Sz@bi 2007. 07. 24. 11:39 -kor

Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#2488 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 12:26

a legeslegújabb tapasztalásom: elindítottam a gépet, bejön az xp, megnézem a sajátgépben, ott a két modilrack-es winyó. Majd nezetek úgy egy 10 percig (a winyókat egyáltalán nem használtam), és azt veszem észre, hogy elkezd töltögetni az új winyó (világítgat a led, meg hallom is azt a halk búgását), ezt csinálja 1 percig, majd csönd, ezután megnézem a sajátgépet, és már nincs ott a két mobilrackes winyó....

lehet, hogy az új winyó a rossz, vagy ez mi??

#2489 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 22:57

Nézd meg a mobilrack-ek nélkül a problémás HDD-ket, ill. azt, hogy valamelyik nem PIO módban működik-e. Ha mobilrack nélkül nincs baj velük, akkor valószínűleg a rack-ek kontakthibásak. Ha anélkül is eltünedeznek a HDD-k, akkor cseréld ki a kábelt is és úgy próbáld meg.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2490 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 00:10

Idézet: brd - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 23:57

Nézd meg a mobilrack-ek nélkül a problémás HDD-ket, ill. azt, hogy valamelyik nem PIO módban működik-e. Ha mobilrack nélkül nincs baj velük, akkor valószínűleg a rack-ek kontakthibásak. Ha anélkül is eltünedeznek a HDD-k, akkor cseréld ki a kábelt is és úgy próbáld meg.

én azért nem gondolnám, hogy a mobilrack lenne a hibás, mert mielött eltűntek, töltögetett az új winyó (magától, én nem csináltam vele semmit), majd utána tűntek el. Ha kontakt hiba lenne, akkor minden előzmény (töltögetés) nélkül tűnne el, nem?

A másik/a régi mobilrack és winyó meg eddig tökéletesen ment. Szerintem az, hogy azok is eltűntek, az magyarázható azzal, hogy az új vinyóval valami hiba volt, mert egy IDE kábelen vannak ugye, és olyat már régebben is tapasztaltam, hogy ha az egyik eszközzel valami baj van, vagy konkrétan nem látja a bios, vagy ilyenek, akkor a másikat is el tudja tűntetni, amivel egy kábelen van.

Viszont mi az a PIO mód? És hol kell azt megnézni?

#2491 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 00:30

Idézet: stol - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 22:08

;) Mi, Miskolcon azonnal cseréljük más márkára, hza a vásárló igényli...

Hello :)
Az Miskolcon van,Magyarorszag s nagy vilag :).De aza nagy hejzet h en meg romaniaba elek egy darabig ,de remelem nem sokaig :) , amugy ma bementm a ceghez s aszontak h nincs ojan vinyo a raktaron es lehet hogy 3 honapot kell majd varja mig ujjat kapok, errefel nagy cirkuszt vertem le a cegnel ,hogy hogyis tudtak ezt elkepzelni hogy en 3 honapig vinyo nekul maradok....Montam nekik hogy meg 2 hetik van hogy ujjat aggyanak kulomben baj lessz :), errefel a masik aszonta h meglasssuk mit tehetunk... de lehet hogy kicserelik egy Western Digitalra!, ami nekem nagyon jol jonne :D

#2492 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 00:54

Friss hírek a Samsung HD300LJ 300GB Sata2 8mb rol!
A multkor említettem nektek , hogy nekem meghalt ebbol a típusbol 2 vinyo, ma tiszta kivancsisagbol átküldtem a hard disk sentinel programot a havernak ,hogy tesztelje le az ovet (neki is hd300lj) je van, alig fel eve ha mukodik es mar haldoklik :) ,teljesítmény 50%, kondicio:72% ,19 bad sector -egyszoval rosszabb mint a Maxtor :) azthiszem ,hogy a maxtor torekszik felfele, a samsungot mar lehagyta  :)

#2493 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 01:53

Idézet: brd - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 23:57

Na közben utánaolvastam, mi az a PIO mód. :)

Annyi van, hogy most egyelőre úgy tűnik az eltűnős probléma (2 mobilrackes winyó eltűnése) megszűnt, legalábbis már egy fél napja nem jött elő, de majd még meglátjuk...

Viszont a másik probléma (a belassulás) az még megvan. És most megfigyeltem a dolgot, szóval akkor akad a zene lejátszása, amikor kigyullad a töltés (a rendszervinyón), meg amúgy is indokolatlanul sokszor 100%-on dolgozik a proci, minden apró műveletnél felmegy 100%-ra. És most, hogy említetted ezt a PIO módot, és utána olvastam, ez bizony pont ilyen tüneteket okozhat. Hát megnéztem, és tényleg PIO módban van a rendszervinyóm!!! A dugaszolás elött még tuti jó volt, mert akkor nem csinálta ezeket a tüneteket. Szóval az új winyó berakása körüli variálással lehet összefüggésben.... gondolom...

Csak az a fura nekem, hogy xp sp2-őm van, és elvileg sp2-ben már benne van az, hogy nem rakja le a winyót PIO-ba...

#2494 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 02:01

És akkor hogy kéne ezt a PIO módot átrakni UDMA-ra?

Ezt találtam megoldásnak a microsoft oldalán:

To re-enable the typical, or faster, transfer mode for an affected device:

1.Double-click Administrative Tools, and then click Computer Management.
2.Click System Tools, and then click Device Manager.
3.Expand the IDE ATA/ATAPI Controllers node.
4.Double-click the controller for which you want to restore the typical DMA transfer mode.
5.Click the Driver tab.
6.Click Uninstall.
7.When the process completes, restart your computer. When Windows restarts, the hard disk controller is re-enumerated and the transfer mode is reset to the default value for each device that is connected to the controller.

Nagyjából értem, de mégse teljesen, szóval az eszkökezelőben kinyitom a "IDE ATA/ATAPI vezérlők" pontot. Ott nekem 3 dolog van:
1. Elsődleges IDE csatorna
2. Másodlagos IDE csatorna
3. VIA Bus Master IDE-vezérlő

Akkor most a 3-asra kell kétszer kattintanom, vagy az 1-esre (itt van az ominózus PIO módos winyó).

És akkor illesztőprogram fül és eltávolítás?

Szerkesztette: Sz@bi 2007. 07. 25. 02:02 -kor

#2495 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 06:54

Egy dologról még nem volt szó. Milyen táp van a gépben és hogyan áll a 12V?
Egy ide kábelcserét mindenképpen meg kéne próbálni, akár ment előtte vele akár nem. Valamint egyetértek azzal, hogy rack nélkül kell próbálni. Minél több komponens van a rendszerben annál nehezebb izolálni a hibát, valamint az sem jelent semmit, hogy eddig ment. Ha ezzel bonyolítod magadnak szíved rajta te dolgod.
My photos

#2496 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 09:39

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. júl. 25., szerda - 7:54

Egy dologról még nem volt szó. Milyen táp van a gépben és hogyan áll a 12V?
Egy ide kábelcserét mindenképpen meg kéne próbálni, akár ment előtte vele akár nem. Valamint egyetértek azzal, hogy rack nélkül kell próbálni. Minél több komponens van a rendszerben annál nehezebb izolálni a hibát, valamint az sem jelent semmit, hogy eddig ment. Ha ezzel bonyolítod magadnak szíved rajta te dolgod.

Hello. Ezt nekem írtad?

Amúgy most egyelőre a belassulást szeretném kiküszöbölni, amit szerintem az okoz, hogy PIO módba került a winyóm. Ugyanis azt kipróbáltam, hogy mindent kiszedtem a gépből (rackeket, másik két winyót, dvd-írót), csak ezt a belső rendszerwinyót hagytam benne, és a belassulás akkor is megmaradt.

#2497 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 09:47

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2007. júl. 25., szerda - 10:39

Hello. Ezt nekem írtad?

Amúgy most egyelőre a belassulást szeretném kiküszöbölni, amit szerintem az okoz, hogy PIO módba került a winyóm. Ugyanis azt kipróbáltam, hogy mindent kiszedtem a gépből (rackeket, másik két winyót, dvd-írót), csak ezt a belső rendszerwinyót hagytam benne, és a belassulás akkor is megmaradt.

Igen neked :)

Egy vinyóval akkor marad a kábel, tápfesz kérdése. Bios-ban nem állítható, hogyan menjen a vinyó (pio, udma, sata)?

Ha szoftos oldalról nézzük akkor meg lehetne nézni a lapodhoz egy új bios-t, új chipset drivert, végsőként új tiszta win-t felpróbálnák egy másik vinyóra. Ha jól olvasom van vinyóból elég, így a mostani megmarad, ha mégse azzal lenne a gond.
My photos

#2498 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 09:56

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. júl. 25., szerda - 10:47

Igen neked :)

Egy vinyóval akkor marad a kábel, tápfesz kérdése. Bios-ban nem állítható, hogyan menjen a vinyó (pio, udma, sata)?

Ha szoftos oldalról nézzük akkor meg lehetne nézni a lapodhoz egy új bios-t, új chipset drivert, végsőként új tiszta win-t felpróbálnák egy másik vinyóra. Ha jól olvasom van vinyóból elég, így a mostani megmarad, ha mégse azzal lenne a gond.

De, Biosban állítható, most auto-n van.

De szerinted először ne azt próbáljam meg, hogy az eszkökezelőben kinyitom a "IDE ATA/ATAPI vezérlők" pontot és ott törlöm a vonatkozó illesztőprogramot?

Mert ezután elvileg újra kell indítani a gépet, és akkor automatikusan újra kiosztja/osztályozza az IDE eszközöket - valami ilyet olvastam...

#2499 Felhasználó inaktív   Ewop 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 25. 11:32

Hali !

Egy elég sajátságos hiba történt (legalábbis számomra) egy gép
újratelepítése előtt átmásoltam egy 160G-s vincsi(Segate Barracuda, kb 2
hónapos) - egy erre a célre létrehozott fat32-es partícióra - a win98-as
gépról a doksikat, zenéket, képeket. KB 12 G lett. Írtó lassan ment a másolás
is, de megtörtént, és látszólag (22G-ből már csak 10 szabad) át is lett
másolva minden.
Újratelepítés után, amikor vissza akartam másolni, már csak 2,7 G-ment
vissza  :think: . Bár előzményként az a régi (Valami noname alaplap 900-as
celeronnal) gép bootoláskor, mikor visszatettem a vincsit, vagy 10 perc alatt
bootolt be, ha ezt is felfűztem, és pörgette sokat. A vincsi az itthoni
gépemben tökéletesen megy, és kb 50-57000 kb/s-el lehet másolni, írni rá. Ott
csak 3000-4500 kb/s-el.Szóval csak 2,7 ment vissza, de a helyfoglalás alapján
ott volt a 12 G, csak valamiért üresnek látszottak a könyvtárak (2/3-a
legalábbis).
Csináltam egy xp-s lemezellenőrzést - és jött a fekete leves  :eek:
készített egy FOUND.000 könyvtárat benne 9 G-nyi cuccal amik persze
file000-4091.chk lettek. Átnevezésre nem történik semmi, semmi sem olvasható.
Próbáltam az unchk progival, meg vagy 3 hasonlóval még, GetDataBack FAT-el,
meg nem tudom még mivel visszakapni a fájlokat és könyvtárakat, de
eredménytelenül sajna. Image van az eredeti chkdsk utáni állapotról, bár
egyenlőre még egyik progit sem engedtem, hogy írjon is a vincsire, mivel nem
nagyon találtak hibás - de visszaállítható fájlokat.

Láttam, hogy vissza lehetne machinálni a bejegyzéseket a norton diskedit
progival, de nem igazán volt még ilyennel dolgom...

Ha megnézem a fájlok "belsejé" egy hexviewal, sajna teljesen kinullázottnak tűnnek, semmiféle fejlécadat nem látszik belőlük  :confused:

Kérdésem, mivel lehetne visszahozni a chk fájlokból az eredetieket, vagy legalábbis a képeket ?

#2500 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 11:34

Köszönöm mindenkinek a segítséget, megoldottam a problémát!!

A megoldás ez volt: eszkökezelőben - "IDE ATA/ATAPI vezérlők" pont - a harmadik pont: VIA Bus Master IDE-vezérlő - tulajdonságok - illesztőprogram - eltávolítás.

Ezután újraindítani a gépet, ujra felismeri a hardvert, majd megint újraindítás, és hopp, újra udma-ban van a winyó!

Téma megosztása:

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.