Elküldve: 2007. 08. 21. 12:23
Sziasztok!
Elolvastam elég sok hozzászólást a kezdetektől a topikban(nem az egészet, ezért lehet olyat kérdezek, amit már leírtatok) és bízom benne,hogy tudtok nekem segíteni.
Van egy 120Gb Samsung vinyóm(SATA), ami egyik napról a másikra úgy gondolta,hogy nem megy tovább. Ismerősnek küldtem át programot neten erre win újraindul és közli,hogy nincs benne olyan elem, amiről tudna bootolni. Onnantól kezdve nem tudom használni a vinyót. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott;pótolhatatlan adatok vannak rajta, amik mondjuk 3-400e-t nem érnek, de remélem,hogy sikerülne valakinek valami okosat mondania. Azért is furcsa, mert a smart nem szólt,hogy hahó ember ments,mert szar a vas!
Próbáltam XP boot konzollal fixmbr, fixboot parancsokat, amikre azt kaptam,hogy nem olvasható a partíciós tábla. Win PE vel ugye bootol, látja is,ohgy benne van a samsung csak épp adatot nem tudok róla menteni....
Vettem egy maxtort 180Gb-osat(SATA), arra rátettem XP-t majd betettem a samsungot is. Röpke 30perces bootidő után végülis elindul a gép, látja is, ohgy van benne még 3 partíció, de nem tud vele semmit csinálni. Arra gondoltam,hogy a válaszidő átesik már az XP által megfelelőnek ezért inkább eldobja.
GetDataBack for NTFS-sel is próbáltam, az állandó I/O error 1117-tel jön vissza.
Most olvastam ezt a hddsentinel-t megnézni meg tudom vele, hogy mit ír rá, de az adataim még minidg a samsungon vannak. Annak is a 3.partícióján.
Volna valakinek bármilyen építő ötlete?
ASUS A7V880, AMD Barthon 2500+ @ 2200Mhz, 2x256MB Dual Kingston+2x512 Dual Kingston, ASUS GeF7600GS 256MB, Samsung 120GB HDD, Maxtor 160GB, Samsung SyncMaster 957MB