HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 10:19

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 11:02

a versenyzők a világversenyeken emberfelettit nyújtanak, mert ezt várják el tőlük (a nézők, a szponzorok). ezt pedig csak így tudják elérni.

Nagyon sajnálom, hogy így gondolod (Na meg hogy a versenyzők így gondolják... )  :(
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#482 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 10:23

Hát jó, nem akartam de akkor a sok off kozott betolok egy ciki dolgot. Bar ez nekem ciki, masoknak meg remek szorakozas ha meselem... na mind1.

-Elso csaj, elso csok... ahogy azt kell, eltevesztettem a szajat, frankon szaja szelet megtalaltam. :omg:  Meg szerencse, hogy a csaj kozepre igazitott, igy kisegitve. Na, hat akkor utana voros voltam mint a rak, bevagtam egy gyors "Na, akkor en most balra L... szia, este irok!" dolgot, es futottam hazaig... (8 perc alatt tettem meg 3 kilometert kb)

szerk:  "...avagy furcsa, szánalmas szokások"... meg szerencse, hogy nem valt szokassa a fenti pelda!  :D

Szerkesztette: Boba 2005. 09. 27. 10:33 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#483 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 10:43

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 11:19

Nagyon sajnálom, hogy így gondolod (Na meg hogy a versenyzők így gondolják... )  :(

Sajnálat ezen nem segít :(
Ezek tények.
Mellesleg az autókat miért tuningolják?Miért olyan autókkal versenyeznek a F1-ben amiket soha nem fogsz látni az utcán?Nincs ilyenre szükség.És mégis.

CIRKUSZT  ÉS KENYERET :)

Ezt vagy elfogadod vagy nem ,de a dopping attól nem ciki téma.

Max az a dopping ciki mikor valaki elmegy gyurni és 2 hónap alatt akar strandizmot az esetleg ciki,de ez meg ciki a gyúrósok körében is.(szerintem)

Egyépként a kávét is lehet doppingnak tekinteni akkor hányan is doppingolnak világszerte?

Szóval ez a téma millió helyen ki lett tárgyalva,milliószor.Az álláspontok sajnos nem közelítenek ezért talán kár is feszegetni :(

#484 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 11:17

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 11:43

Sajnálat ezen nem segít :(
Ezek tények.
Mellesleg az autókat miért tuningolják?Miért olyan autókkal versenyeznek a F1-ben amiket soha nem fogsz látni az utcán?Nincs ilyenre szükség.És mégis.

CIRKUSZT  ÉS KENYERET :)

Ezt vagy elfogadod vagy nem ,de a dopping attól nem ciki téma.

Max az a dopping ciki mikor valaki elmegy gyurni és 2 hónap alatt akar strandizmot az esetleg ciki,de ez meg ciki a gyúrósok körében is.(szerintem)

Egyépként a kávét is lehet doppingnak tekinteni akkor hányan is doppingolnak világszerte?

Szóval ez a téma millió helyen ki lett tárgyalva,milliószor.Az álláspontok sajnos nem közelítenek ezért talán kár is feszegetni :(

Sok technika elöbb-utóbb megjelenik a széria-autók között is. No meg ugye pl Alonso nem doppingol....  :rolleyes:  Ne keverjük a dolgokat. (Annyit ne feledj, hogy az F1-ben 2 hetente lehet motort cserélni, egy doppingoló szívét hányszor cserélheted?)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#485 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 11:31

Szerintem ciki, még mindig a gyúrós témán csámcsogni!
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#486 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 11:40

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 12:17

Sok technika elöbb-utóbb megjelenik a széria-autók között is. No meg ugye pl Alonso nem doppingol....  :rolleyes:  Ne keverjük a dolgokat. (Annyit ne feledj, hogy az F1-ben 2 hetente lehet motort cserélni, egy doppingoló szívét hányszor cserélheted?)

:offtopic:

A F1 et példának hoztam hogy lásd a "nem emberi" versenyekben is van "dopping" mert az embereknek ez kell.Mert az már snasz ha szimpla autok versenyeznének.

Arra ne fogadj hogy az F1-esek nem doppingolnak valamilyen mértékben,egy átlag ember végigcsinálná azt  amit ők lehet bele is rokkanna ;)

De témát lezártam próbáltam egy példát hozni de látom kár volt :)

:offtopic:

Ciki mobilt nyakba hordani szerintem.Mivel nem tul praktikus(oda ütődik mindennek ha nem figyel az ember),de villogni jóóóóó :D  :)

#487 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:09

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 12:40

Ciki mobilt nyakba hordani szerintem.Mivel nem tul praktikus(oda ütődik mindennek ha nem figyel az ember),de villogni jóóóóó :D  :)

Ciki villogni...

#488 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:12

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 23:26

na ez ciki ha nem értetted meg amit írtam. ;)

De, megértettem, de ettől még tökéletesen definiáltad a bodysokat. Lehet hogy te cinikusan mondtad, de szerintem pontosan így van.

Idézet

A bodys az egy buta, felfújt, egoista barom, akinek már le van száradva a pöcse a "szerektől"...

#489 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:14

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 9:02

Valszeg vki számára az a ciki, hogy BMW-d van (úgymond fuxos köcsögök járnak BMW-vel <- ilyet is hallottam már :D), de én lesz@rom, hogy kinek milyen autója van. :)

Valószínűleg akik így vélekednek, azoknak nincsen még csak hasonló árkategóriájú kocsijuk sem.

#490 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:16

F1es pilóták doppingolnak? hö? ránáztek Raikkönenre mindjárt megváltozik a véleményetek... :D

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 09. 27. 13:16 -kor

JóSebesség

#491 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:20

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 14:16

F1es pilóták doppingolnak? hö? ránáztek Raikkönenre mindjárt megváltozik a véleményetek... :D

Pont itt van a közvélemény félrevezetve a dopping nem azt jelenti hogy nagy leszel  :omg:

#492 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:21

Ciki, ha valaki nem tud helyesen írni, valamint az is, ha nem használ ékezeteket. A legviccesebb a muszáj ly-al írva. Rendszeres itt a fórumon is.

Szerkesztette: Mikeee 2005. 09. 27. 13:26 -kor

#493 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:28

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 14:14

Valószínűleg akik így vélekednek, azoknak nincsen még csak hasonló árkategóriájú kocsijuk sem.

elég nagyot tévedtél. :)

#494 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:33

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 14:21

Ciki ... ha nem használ ékezeteket... Rendszeres itt a fórumon is.

Ciki, nem ciki... en jelenleg US billentyuzeten nyomom, es nincs a gepen mas karakterkeszlet. Evvan. (ma inditottam egy topicot, a cimet helyesen akartam irni, ezert googlival kikerestem a szavak ekezetes megfeleloit - ezt minden hozzaszolassal nem vagyok hajlando megtenni)

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 09. 27. 13:35 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#495 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 14:20

Pont itt van a közvélemény félrevezetve a dopping nem azt jelenti hogy nagy leszel  :omg:

Szerintem arra gondolt, hogy az arcán semmi jele az életnek, illetve olyan higgadt, mint amikor begyógyszerezték a fiúkat hiperaktivitás ellen a South Parkban :D
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#496 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 14:28

elég nagyot tévedtél. :)

Nem feltétlenül. Mindenfelé látni szakadt csóró arcokat, akik hatalmas hévvel szidják és szólják le mások cuccait, pusztán azért mert nekik nem telik rá.  ;)

#497 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:37

Ciki, ha valaki nem tud helyesen írni, valamint az is, ha nem használ ékezeteket. Rendszeres itt a fórumon is.

Nem ciki, hanem szanalmas, ha valaki nem kepes felfogni, hogy vannak olyanok, akik NEM TUDNAK ekezetesen irni (pl. kulfoldon vagy multinal netezik magzar billentzuyet nelkul (:) )  ).

A rossz helyesiras sajnos valoban nagy problema. Nem eleg, hogy az nem tudunk jo es szepen irni, mert fokozzuk is ezt azzal, hogy szandekosan irunk rosszul, igy amit eddig talan jol irtunk, lassan az is rosszul rogzul.

#498 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:47

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 14:37

Nem ciki, hanem szanalmas, ha valaki nem kepes felfogni, hogy vannak olyanok, akik NEM TUDNAK ekezetesen irni (pl. kulfoldon vagy multinal netezik magzar billentzuyet nelkul (:) )  ).

A rossz helyesiras sajnos valoban nagy problema. Nem eleg, hogy az nem tudunk jo es szepen irni, mert fokozzuk is ezt azzal, hogy szandekosan irunk rosszul, igy amit eddig talan jol irtunk, lassan az is rosszul rogzul.

Ez érdekes, otthon nekem is angol winfosom van mégis be lehet állítani rajta a magyar kiosztást. De egyébként nem hiszem, hogy pont a fórumot látogató infósoknak gondot okozna megoldani.

#499 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 13:58

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 14:47

Ez érdekes, otthon nekem is angol winfosom van mégis be lehet állítani rajta a magyar kiosztást. De egyébként nem hiszem, hogy pont a fórumot látogató infósoknak gondot okozna megoldani.

Mert otthon admin vagy es fogadok, hogy Windows CD is van a kozelben, meg a CD olvasod sincs letiltva, meg ugy egyaltalan Group Policy ur nem vag haza csipobol minden autonomia-torekvesedet.

Tiszteletem,
Merlot
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#500 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 14:18

Ciki, ha valaki nem tud helyesen írni, valamint az is, ha nem használ ékezeteket. A legviccesebb a muszáj ly-al írva. Rendszeres itt a fórumon is.

Nem kevésbé ciki az ész nélküli felkiáltójel használat minden mondat végén, akár kell, akár nem...

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.