A posta újabb merénylete Késsel tesztelik a küldeményt
Elküldve: 2008. 09. 15. 16:21
Egyszóval, a csomag, nagy a zöröm, megjöttek az övek a kocsihoz. Mondom anyámnak, uccu érte. Le is megy, de csak két nap múlva ér rá ő is, mondom oda se neki. Majd hiv telefonon, hogy mi a répa, voltam e otthon, mert átvették a csomagot. Mondom én aztán nem. Hát akkor ki? Ki irta alá. Hogyaszongya, a te neved van itt. Mondom és a fater, merthogy ugyanugy hinnak? Nem, ő nem. Mondom, funky, akkor valaki megdurrantotta a csomagot, csak ugye hogy, meg minek. Kicsi keresgélés, kiderül, a postás jó gazda, fel nem adja, kiment másnap reggel 10kor is, és mivel 'telepen lakom, az egyik szomszéd a 80as évek aggyámáegytejfölt-estevideoónterminátoralámondással feeling keretében, át is vette, és alá is irta a nevemben. A postás meg átadta. Csak tudja fasz, melyik szomszéd, meg ugye, köszönhetően a 90es évek elidegenedésének, én pl azt se tudom, aki fölöttem lakik azt hogy hivják, csak azt hogy döng az ágytámla a falon mikor üzekednek. Száz szónak is egy a vége, úgy 4 nap után elő is került a csomagom. Mondjuk, ha nem igy lett volna, akkor agyalhatnék most is, ki a francnak kellett rajtam kivül 2 3 pontos versenyöv.
Elküldve: 2008. 09. 15. 17:34
(Amugy a levelek nagy többsége sima level, amit bedobnak a postaládába, nem kell otthon lenned érte)
azt meg szépen jelentsd be a postahivatalba, hogy aláhamisították az aláírásodat. főleg, hogy a kézbesítő még tud is róla...
Elküldve: 2008. 09. 15. 18:13
Elküldve: 2008. 09. 16. 15:47
Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 19:13
Nah vagy kijózanodott a postás, vagy megijedt az egyik fórumtárs ott dolgozó a szavaimat olvasva, szóval ma megjött a csomagom, kereken egy hét után.
Elküldve: 2008. 09. 16. 16:10
multkor rákérdeztünk, erre közölte hogy ő nem tehet róla, neki is csak valami csomagpostás adta az értesítőt hogy hozza már ide, és a helyi postán reklamálni se lehet, hanem valami központi számot adtak meg.
tegnap kellett egy csomagot feladnom, usaba.
ide kínából jött EMS-sel (trackinggal, 6 nap alatt, úgy hogy ebben volt hétvége is), 40$-t számolt postára az eladó, nem tudom mennyi volt.
megyek be postára hogy ezt a kis csomagot kéne usaba küldeni. mondja faszi hogy oké, hajóval 12xxx forint, repülővel 18xxx Ft.
de rádobta mérlegre, és mondta hogy ez mehet levélként. 500 grammig mehet levélként ha jól tudom, 496gramm volt a csomag. végül ajánlottan, elsőbbségival 2680 forintot fizettem érte.
Elküldve: 2008. 09. 16. 16:45
valamint a nagyobb telepuleseken a csomagok más postára mennek, mint a levelek (ált. a megyeszékhely méretu varosokba van 1-2 csomagkozpont, és onnet szorjak ki a csomagokat)
Elküldve: 2008. 09. 22. 14:10
most jön usaból egy csomagom. 14én adták ott fel. tracking szerint 18án már magyarországon volt. de itthon azóta se sikerült kiszállítani...
Elküldve: 2008. 09. 25. 20:51
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2008. 09. 25. 21:00
Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 17:21
Egyszóval, a csomag, nagy a zöröm, megjöttek az övek a kocsihoz. Mondom anyámnak, uccu érte. Le is megy, de csak két nap múlva ér rá ő is, mondom oda se neki. Majd hiv telefonon, hogy mi a répa, voltam e otthon, mert átvették a csomagot. Mondom én aztán nem. Hát akkor ki? Ki irta alá. Hogyaszongya, a te neved van itt. Mondom és a fater, merthogy ugyanugy hinnak? Nem, ő nem. Mondom, funky, akkor valaki megdurrantotta a csomagot, csak ugye hogy, meg minek. Kicsi keresgélés, kiderül, a postás jó gazda, fel nem adja, kiment másnap reggel 10kor is, és mivel 'telepen lakom, az egyik szomszéd a 80as évek aggyámáegytejfölt-estevideoónterminátoralámondással feeling keretében, át is vette, és alá is irta a nevemben. A postás meg átadta. Csak tudja fasz, melyik szomszéd, meg ugye, köszönhetően a 90es évek elidegenedésének, én pl azt se tudom, aki fölöttem lakik azt hogy hivják, csak azt hogy döng az ágytámla a falon mikor üzekednek. Száz szónak is egy a vége, úgy 4 nap után elő is került a csomagom. Mondjuk, ha nem igy lett volna, akkor agyalhatnék most is, ki a francnak kellett rajtam kivül 2 3 pontos versenyöv.
ÉN VOLTAM!!!
Hogy told id e képedet végre!!
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2008. 09. 26. 09:32
Elküldve: 2008. 09. 26. 11:06
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2008. 11. 01. 17:54
Idézet: asdf - Dátum: 2008. szept. 25., csütörtök - 20:51
Gyalog qrva messze van, sztem idén már nem ér oda a postás vele.
Elküldve: 2008. 11. 02. 08:22
Elküldve: 2008. 11. 03. 21:40
Én futok a szolgáltatóhoz kérdem ők adtákfel késve válasz nem akkor a posta hogy ők voltak e válasz igen hát elkalódot ez vólt a válasz.
Hát ennyi az én postai tőrténetem.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?
Elküldve: 2008. 11. 03. 22:38
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2009. 03. 13. 22:53
semmi gond, irány a dunakeszi auchanban található kicsi posta, mert az 9ig nyitva van. oda is érek háromnegyed kilenckor, nyitva is vannak, szuper. kitöltött zöld sajtpapírral állok a pulthoz, mondom hogy ezésez, és értéknyilvánítással. pultban ülő fiatalember elkezd gondolkodni, majd ifjú kolléganőjétől érdeklődik, van-e v betűs ragszáma. hölgy hümmög, majd elkezd kotorászni a szekrényben. éééés van! előkerült úgy 5-6 kicsi vonalkódos matrica. első akadály kipipálva.
ragszám szkennel, felragaszt, mérleg, 559 gramm, gépbe beír, 3700 forint lesz. és az értéknyilvánítás? kolléganőtől érdeklődik az ifjú harcos, hogy ez nem kért értéket, akkor mi van? pedig ez v betűs ragszám. középkorú kolléganő szerint akkor arra nincs is szükség. fiatalember közben mentegetőzik, hogy még sosem vett fel nemzetközi levelet, többiek bólogatnak, hogy hát az bizony itt nem is túl gyakori, ők is csak keveset. akkor ez így biztosítva is lesz.
nade mekkora értékig?
hát ööö...
azt ők nem tudják. kis gondolkodás és megbeszélés után megkapom, hogy szerintük nem is lehet nemzetközileg értéket nyilvánítani, meg különbenis euroban kellene megadni vagy forintban vagy miben? itt vázoltam, hogy ez nem tűnik valószínűleg, mert ez a kis doboz ide is levélként jött, és érték is volt ráírva, valamint a posta honlapján a nemzetközi díjtáblázatban is szerepel, hogy értéknyilvánítás 5000 forintonként 250 ft. én vagyok a felkészült üffél
megnézzük. és tényleg.
de nem kérte a gép az értéket. persze ki vagyok én, hogy kétségbe vonjam a gép igazát, csak érdekel, hogy ez így mennyire van biztosítva. ketten el is kezdték lázasan böngészni az üzletszabályzatot, hogy most akkor mekkora az érték, persze így nem találták, közben az ifjú hölgy megérdeklődte, hogy úgy egyébként mennyire szeretném biztosítani. kedvesen mosolyogtam, 50e. megértő bólogatás, hogy hát izé, na. azért nyomtatnak matricát bélyeg helyett, ráragasztják.
kedvesen mosolyogva elnézést kérek a sorban mögöttem álló két embertől... ők meg a tanácskozás során arra jutottak, hogy töröljék a gépből ezt, és addig az ifjú titán szolgálja ki a másik két üffelet.
fiatalember közben elgondolkodik, hogy nem szoktak-e ilyenkor valami lezárást alkalmazni, meg is kérdezi, bár közbern elgondolkodik, hogy végülis jól le van ez zárva. aztán arra jutnak, hogy ráragasztanak pár záróizét, amiket írjak alá, ők meg jól lepecsételik. középkorú két hölgy közben továbbra is nyakig az üzletszabályzatban. szolid véleménynyilvánításként megkérdeztem, hogy esetleg próbálkozzak-e a nyugati postán, hátha ott sikerül, erre felcsillant a szemük, hogy igen, az jó lenne... merthogy ők ilyet nem gyakran, és ilyenkor nem is tudják kitől megkérdezni.
de azért kedvesen levakarták a v betűs ragszámukat meg a bélyegüket, mielőtt hümmögve visszaadták a csomagot
holnap próbálkozom valami nagyobb helyen
(ez így számításaim szerint 6900 pénz lesz, hasonló áron esetleg van futárcég, ami ezt elintézi?)
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2009. 03. 16. 07:52
Idézet: qnadam - Dátum: 2009. márc. 13., péntek - 22:53
Hápf!
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2010. 12. 31. 02:12
ma hív ember (na jó, tegnap), hogy a cuccát miért nem ajánlottan adtam fel. mondom dehogynem, itt van farzsebemben az ajánlott papír, cuccon rajta kell lenne az ajánlott vonalkódnak is.
nos, rajta volt. teljesen feleslegesen adtam fel ajánlottan, mert ha postás be tudja rakni postaládába a cuccot, akkor kézbesítve van. ha ajánlott, ha nem. november óta van ez, amióta kitalálták a fejesek az "LNK" (levélszekrény útján nem kézbesíthető) opciót + 10 pénzért. ha a nép fizeti a plusz pénzt, rányomják a pecsétet, marad minden a régiben. vagy nem, mert mesüge a postás. mellékesen van egy "kétszeri kézbesítési kísérlet" (KKK, lol, már csak fehér ruha kéne postásokra), plusz 25 pénzért.
Szerkesztette: DGabor_ 2010. 12. 31. 02:13 -kor
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2010. 12. 31. 03:52
Idézet: DGabor_ - Dátum: 2010. 12. 31. 02:12
köszi, most végigolvashattam a hegynyi mondategyeztetési hibámat két hsz-szel fentebbről
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Súgó
A téma zárva.