Idézet: ottokar - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 0:43
"Kézi élességállítás módja igen
Élességállítás módja nincs adat"
Éljen az eszetlenség!
ez azert van, mert elotte hibasan beirtak, hogy van autofokusz. ami ugye ezen a gepen nincs. innen az egyeztetlenseg. no de egy ilyen elirastol Te eldobod az agyad? MAS problema nincs vele?
Idézet
Fénymérés középpontosan súlyozott átlag
Blende előválasztás van teljes manuális
Záridő előválasztás nincs
Ha valóban csak egy fénymérés van akkor nagyon sok helyen nem lehet használni. Záridő előválasztás, no comment.
ezek ugye nem hibas adatok, hanem az, hogy szamodra ez egy olyan fenykepezogep, amit nem szeretnel. mert baj az nincs vele. a Nikon FM2-esem pont ugyanezt tudja, es a vilagert nem cserelnem le! ha meg hozzatesszuk, hogy a tavmeros gepek (a teleobjektiveket leszamitva, de az alap es nagylatoszoguekkel mindenkeppen!) nagysagrendekkel pontosabb elessegallitast tudnak produkalni, akkor ez a gep sokmindenre nagyon jo valasztas lehet.
ja igen, azert szivesen latnek egy problemat, ahol en a kozepresulyozott FM2-emmel nem tudok jol fenyt merni.. en tudnek ilyet
alkotni, de hogy a valo eletben nehez ilyenbe belefutni, az biztos. hogy meg jobban eldobd az agyad, a profi DSLR-emre ha rarakom a manualis objektivemet, akkor o nem tud matrix fenymerest csinalni, csak a maradek kettot: a kozepre sulyozottat es a spot-ot. szerinted melyiket hasznalja inkabb az ember ilyenkor?
szoval sajnalom, bizonyara en vagyok az ertetlen, de meg mindig nem ertem, mi a bajod ezzel a specifikacio leirassal. vagy nem is azzal van a bajod, hanem a geppel? nem ertem..

de tenyleg! elmagyarazod?