HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon DSLR topik II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon DSLR topik II.

#1141 Felhasználó inaktív   weigertj 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 24. 19:21

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

Fotókban gazdag új évet!  :)

#1142 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 11:27

Én is szeretnék Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kivánni!
dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#1143 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 14:10

Csatlakozom az ünnepi jókívánók táborához :)

Én meg megleptem magam (végre) egy grippel a 20D-hez, hozzá pótakku, meg ugye az elemtartó, ha minden kötél szakad... energia tekintetében talán már nem lesz gondom :)

Kellemes egyébként, hogy rajta van, mindenképpen jó.
Apróbb problémák, hogy le kell mondanom a "joystickos" AF pont váltásról, mert azt marhára nem érem el portréállásban, marad a "kerekezés" - meg az, hogy azért csak ez tűnik most a gép "legműanyagabb" részének, szóval kifejezetten gyenge láncszemnek érződik a fémváz mellett - Wizard most vigyoroghat az 1D2 mögül, azzal nincs ilyen hülyeség :D na mindegy, azért ez sem fog szétesni :)

Megállapítottam továbbá, hogy többet kell vakuznom... ugyanis midőn ki akartam próbálni a gépet ceruzaakkukról, rá kellett jönnöm, hogy a vakuhoz tartott pótakkukészlet jobban lemerült, mint az, amivel közben azért villogtam pár tucatot :eek: Alig maradt benne valami. Jó, ezt mondjuk cirka negyedéves állás alatt érték el, szóval nem hibáztatom őket :)
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#1144 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 15:42

Idézet: alvaro - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 14:10

ez tűnik most a gép "legműanyagabb" részének, szóval kifejezetten gyenge láncszemnek érződik a fémváz mellett - Wizard most vigyoroghat az 1D2 mögül, azzal nincs ilyen hülyeség :D na mindegy, azért ez sem fog szétesni :)

hát reménykedjünk benne, hogy nem esik szét :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1145 Felhasználó inaktív   happy-boy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 15:53

Rendszervakukukhoz (pl.580EX) milyen ceruza aksit használtok/ajánlotok?

Szerkesztette: happy-boy 2005. 12. 25. 15:53 -kor

#1146 Felhasználó inaktív   ServerWorks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 17:50

Idézet: happy-boy - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 16:53

2700mAh -s ... Power2000 Kép

#1147 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 21:23

Wizard: vettél már Feisol monopodot? Ha nem akkor most kihoztak egyel nagyobb verziót is, esetleg érdemes azt is megnézned :) Ráadásul van már nagyobb állványuk is, mint az enyém, valszeg le is cserélem a nagyra rövidesen.

#1148 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 21:56

tudna valaki segiteni, hogy erdemes-e p-mount -os objektivhez canon konvertert keresni?
talaltam a baratnom papajanak a garazsaban egy 80-200mm chinon af f4 -es (?) objektivet (jo nehez), es szivesen raeszkabalnam a 350d-mre, ha van valami koltseghatekony megoldas. veszt fe-t a konvertalastol? vajon az AF atmegy a konverteren?

#1149 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 21:57

Idézet: happy-boy - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 15:53

Én az awp-nél vettem a 430EX-szel együtt Powerbase C201A típusú szettet (4db 2500mAh-s akku töltővel együtt). br. 3800 Ft volt. > katt <
Kicsit megbántam a töltő részét, mert tizenvalahány óra alatt tölti fel az akksikat, és semmi csepptöltés meg akkukezelés nincs benne. Úgyis akartam venni még 4 db aksit, de azt hiszem, hogy veszek mégegy szettet egy jó töltővel.
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#1150 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:00

Idézet: diab303 - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 21:56

tudna valaki segiteni, hogy erdemes-e p-mount -os objektivhez canon konvertert keresni?
talaltam a baratnom papajanak a garazsaban egy 80-200mm chinon af f4 -es (?) objektivet (jo nehez), es szivesen raeszkabalnam a 350d-mre, ha van valami koltseghatekony megoldas. veszt fe-t a konvertalastol? vajon az AF atmegy a konverteren?

Hogy érdemes -e (képe miatt), azt nem tudom. AF-et szerintem elfelejtheted. konverter miatt pedig keresd az index fórumon garfieldka-t, ő be tud szerezni mindenféle konvertert. (ha van egyáltalán ilyen) :)
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#1151 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:12

Idézet: eszpe - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 22:00

Hogy érdemes -e (képe miatt), azt nem tudom.

koszi a gyors valaszt, annyit mondok: kitobi only :D
meg forom keresni, hatha :)

#1152 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:16

Idézet: saen - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 21:23

Wizard: vettél már Feisol monopodot? Ha nem akkor most kihoztak egyel nagyobb verziót is, esetleg érdemes azt is megnézned :) Ráadásul van már nagyobb állványuk is, mint az enyém, valszeg le is cserélem a nagyra rövidesen.

még nem, thx.
mikor tervezed a cserét?
én talán a héten megrendelem a monopodot (vagynem), lehet olcsóbb lenne a posta, ha ketten rendelünk...

update: na megnéztem, nem vagyok benne biztos hogy az a +7 centi megéri a közel dupla súlyt...
viszont nagyobb a teherbírása. de nem mind1 hogy 0,36 vagy 0,69 kg a monopod, pont azért akarok monopodot mert nagyon könnyű és kicsi...

Szerkesztette: WiZARD 2005. 12. 25. 22:21 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1153 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:31

Igazából nekem akkor lesz esedékes, ha meglesz a 70-200 VR + TC1.7X, ahhoz már szerintem kicsi a mostani cucc. Egy héten belül viszont ez nem várható, szóval ne várj rám. Ráadásul akkor a régit meg el is kéne adni, szóval...

#1154 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:37

:)
grr most nem tudom melyik legyen.
az új azért mégis csak 11 kg-t bír el 7 helyett... és ha nem is ma, de tervben van nagyobb tele :Đ bár a 7 kg akkor se lesz meg, de sose hátrány ha többet bír el. súlyon gondolkozok picit.
meg az újnak még nincs ára, és nem lehet rendelni.

#1155 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:43

:)
Most írtam nekik kérve az árakat, kiváncsi vagyok mit írnak. Egyébként az új cuccok már egyre jobban hajaznak a Gitzora, a csavarok is egy az egyben hasonlítanak + már megmódosították a fejrögzítőt/középoszlopot és ez is ismerős valahonnan :) Ráadásul az új monopodnál tüskésre is cserélhető a vége.

Szerkesztette: saen 2005. 12. 25. 22:43 -kor

#1156 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:45

tüskés vég tetszik nekem is, meg picit mintha jobb kidolgozásúnak és igényesebbnek tűnne az egész a képeken. (nem mintha régivel baj lenne)

#1157 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:46

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 23:45

tüskés vég tetszik nekem is, meg picit mintha jobb kidolgozásúnak és igényesebbnek tűnne az egész a képeken. (nem mintha régivel baj lenne)

Jaja, a képek alapján tényleg jobb lett az egész, bár abban is igazad van, hogy a régi is szuper...

#1158 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 09:01

Ja és mégvalami, szerintem azért érdeklődj az árak iránt is, a nagy állvány az 320$ körül lesz (és lesz 3 részes is, nemcsak ez a négy :)), ami azért jóval drágább, mint a régiek, bár igaz, még így is jóval olcsóbb a Gitzonál...

#1159 Felhasználó inaktív   Uzi74 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 26. 10:17

Télapó :respect:  hozott nekem Vosonic Xs-Drive II+ -t, igy asszem elfelejthetem a helyhiány miatti aggódast :) Remélem mások kívánsága is meghallgatásra talált :D

#1160 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 13:41

Idézet: Uzi74 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 10:17

Télapó :respect:  hozott nekem Vosonic Xs-Drive II+ -t, igy asszem elfelejthetem a helyhiány miatti aggódast :) Remélem mások kívánsága is meghallgatásra talált   :D

Nekem ötből négy csomagom késik és késik, a maradék meg ami megjött szervizben vanik. :) így jártam.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.