HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés II. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 24. 05:06

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 4:55

Na ezt a koksz dolgot majd megkérdezem a Misitől, ha már kicsit bizalmasabb viszonyban leszek vele, de ő tudtommal mindig ilyen szálkás.

Szerencsés genetika. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#82 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 08:48

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 21:57

...a francia Serge Nubret meg még most is brutális.  :eek:

---kép---

65 éves.

Lehet én vagyok túl szkeptikus, de egy 65 éves ember (már ha a fotó ebben a korban ábrázolja), ha nem cuccol ezerrel, így nem tud kinézni. :( Naturálban képtelenség ezt megcsinálni szerintem. :(

Persze ezzel együtt is elképesztő ahogy kinéz, nem azt mondom, hogy "csíra, fúj" :D , de gyanús nekem a dolog. :(

#83 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 09:03

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 18:03

Megnézem én majd, hogy ifjú apukaként olyan munkahelyen, ahol van főnököd (nem otthon dolgozol, edzel), és olyan állásban, ami a mostani igen erős jólétedet biztosítja, hogyan fogsz napi 2 óránként étkezni, és minden egyébre figyelni, amit ott írtál.

Ha nem is ifju apaként, hanem pótapaként, de volt ilyenben érszem

Csajjal laktam, meg a lányával aki akkor 4-5 éves volt, és mégis tudtam enni, edzeni, és élvezni az életet.

Minden mondom mindent meg lehet oldani, egyszerűen csak gondolkodni kell. És több százezret is lehet keresni, egyszerűen csak tudni kell hol kell kaparászni.

Csak azok az emberek nem fejlődnek akik leszarják. Akik több pénzt akarnak és van némi eszük, meg tudják oldani.

Ez egy fasság hogy család mellett nem lehet semmi szabadidő. Idiótaság!

#84 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 09:05

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 18:19

Nulla havi jövedelemmel, főiskolát fizetve, ösztöndíjból evickélve családi segítséggel nem egyszerű ám az ilyesmi!  :(

ez ellen is van vmi. simán tudsz pénzt szerezni, csak figyelni kell. :D

#85 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 10:03

Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 10:03

...És több százezret is lehet keresni, egyszerűen csak tudni kell hol kell kaparászni.
...
Akik több pénzt akarnak és van némi eszük, meg tudják oldani.
...

:nevet2:  :nevet2:  :nevet2:

#86 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 12:15

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 9:48

Lehet én vagyok túl szkeptikus, de egy 65 éves ember (már ha a fotó ebben a korban ábrázolja), ha nem cuccol ezerrel, így nem tud kinézni. :( Naturálban képtelenség ezt megcsinálni szerintem. :(

Persze ezzel együtt is elképesztő ahogy kinéz, nem azt mondom, hogy "csíra, fúj" :D , de gyanús nekem a dolog. :(

az egy dolog, hogy most kokszol-e, de a sz@rból a koksz sem csinál várat. ;)

Larson: mire gondolsZ? ha ennyire egyszerű lenne, akkor mindenki havi többszázezreket keresne... :)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 10. 24. 12:20 -kor

#87 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 12:25

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 13:15

az egy dolog, hogy most kokszol-e, de a sz@rból a koksz sem csinál várat. ;)
...

Nem, de egészségesnek sem nevezném azt, aki 65 évesen kokszol mint a disznó... :D

#88 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 12:30

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 13:25

Nem, de egészségesnek sem nevezném azt, aki 65 évesen kokszol mint a disznó... :D

még igy is egészségesebb, mint egy átlag 40 éves, de mindegy.

fless, ötleteket nem szeretnék adni

#89 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 12:57

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 13:25

hát, vegyük a kokszot egynek a sok káros szenvedélybetegség közül.
ott van még a pia, cigi, kávé és az idősebb (de akár korábban is) korban beszedett rengeteg gyógyszer.
szóval én nem vagyok biztos benne, hogy a koksz károsabb, mint a dohányzás, ami a tüdőrák mellett (mert mindig csak erről van szó) egy csomó másik betegség okozója vagy a kávé, amire szintén ugyanez igaz. a piával szépen leépíted a májadat, az agyadat, a vesédet, stb. nem sorolom.
a koksz ÉSSZEL használva sokkal kevésbé káros, mint ezek (nem a 15 éves pöcsöknek a kezében). Serge Nubret-ről eltom képzelni, hogy van annyi sütnivalója 30-40 év testépítés után (vagy 50?), hogy minél kevesebb károsodást szenvedjen a szervezete.
de persze nem akarom megmagyarázni, hogy ez egészséges, csak éppenséggel nem is rosszabb, mint az, ha vki elszív napi 1 doboz cigit és/vagy megiszik fél liter kávét és/vagy hétvégenként elmegy leinni magát. ;)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 10. 24. 13:28 -kor

#90 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 13:36

Hm... nem értem, hogy jön ide a dohányzás, az alkoholizmus és az idős korban beszedett sok gyógyszer. :think: Mellesleg azt sem értem, miért lenne a kokszolás szenvedélybetegség. :think: Egyszerű dopping, ami egészségkárosító hatású, na de nem szenvedélybetegség. :omg:
Persze hogy nem egészségesek a szenvedélybetegségek (már a gyűjtőnév is mutatja ugye...), de a kokszolás sem, ergo kijelenthető, hogy hiába néz ki jól egy 65 éves testépítő, nem egészséges, mert koksz segítségével (is) tartja meg a fizikai állapotát. Ahogy az sem egészséges, aki napi egy doboz cigit elszív - na de ennek ellenkezőjét senki nem állította egy percig sem. :D

Szerkesztette: Etele 2005. 10. 24. 13:42 -kor

#91 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 13:45

Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 13:30

...
fless, ötleteket nem szeretnék adni

Na ezt mindjárt gondoltuk. :D  :nevet2:  :nevet2:

#92 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 22:30

:D

Van egy olyan mondás, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Wherever you go, go with all your heart.

#93 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 23:05

Ha nem is ifju apaként, hanem pótapaként, de volt ilyenben érszem

Csajjal laktam, meg a lányával aki akkor 4-5 éves volt, és mégis tudtam enni, edzeni, és élvezni az életet.

Minden mondom mindent meg lehet oldani, egyszerűen csak gondolkodni kell. És több százezret is lehet keresni, egyszerűen csak tudni kell hol kell kaparászni.

Csak azok az emberek nem fejlődnek akik leszarják. Akik több pénzt akarnak és van némi eszük, meg tudják oldani.

Majd ha saját családod, saját lakásod, saját gyerekeid lesznek, Veled is térjünk vissza erre.
Hidd el nekem, más dolog az, hogy együtt élsz egy gyerekes csajjal x hónapig, mert jó vele, és megint más, amikor közösen szenvedtek ki egy tizen-huszonXmilliós lakást, más amikor 2 gyerekkel óvoda, iskola, különórák, stb.
Mondom, én csinálom, gyakorlati tapasztalataim vannak. Meg másoknak is, akik ugyanazt mondják mint én.
Gondolkoztál már ma?

#94 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 05:14

Hmmm... Itt azért ellentmondás van. Ha vkinek nincs pénze, ideje, akkor hogy a fenébe szed fel teszem azt 40kg felesleget? Ehhez erős torkosság szükségeltetik. :)
Csak ésszerű kajálással meg lehet ezt előzni, ehhez még semmi plusz idő nem kell. Mert mondjuk felteszem, h esti TV nézés sincs, hiszen akkor még mindenki dolgozik, gyereket tutujgat. Bár, én még ilyenről csak itt hallottam először, de rendben. :)

#95 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 06:14

Idézet: leslie - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 6:14

Ehhez erős torkosság szükségeltetik. :)

Ez egyáltalán nem biztos, rengeteg ember úgy van elhízva, hogy közben alultáplált, mert rengeteg sz@rt eszik.
Vagyis rosszat eszik rossz időben (pl. egész nap alig eszik, aztán este beesik otthon melóból, és lefekvés előtt nem sokkal bevág egy kiadós paprikáskrumplit jó adag kolbival és fél kiló kenyérrel).

Szerkesztette: fLeSs 2005. 10. 25. 06:16 -kor

#96 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 11:51

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 6:14

Ez egyáltalán nem biztos, rengeteg ember úgy van elhízva, hogy közben alultáplált, mert rengeteg sz@rt eszik.
Vagyis rosszat eszik rossz időben (pl. egész nap alig eszik, aztán este beesik otthon melóból, és lefekvés előtt nem sokkal bevág egy kiadós paprikáskrumplit jó adag kolbival és fél kiló kenyérrel).

Plusz éjjel felkel, és legurít egy üveg lekvárt. Rendszeresen. Mert ilyet is hallottam. :)

Én este max husi, rizs, vagy müzli, plusz fehérje turmix. :) De persze tejcsivel, de nekem is szabad egy kicsit elrontanom a dolgot. :)

#97 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 19:20

Idézet: leslie - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 12:51

Plusz éjjel felkel, és legurít egy üveg lekvárt. Rendszeresen.
...

:D  :D  :D

#98 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 20:04

Nem dicsekvésképpen, csak az esetleg éppen errejáró szintén kezdőknek kis motiváció gyanánt kiegészítettem a régebben készített karfejlődési képemet: KATT. :)
szerk: természetesen nem csak a karomat edzem. :D

Szerkesztette: fLeSs 2005. 10. 25. 20:10 -kor

#99 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 20:22

Alakul, szépen barnulsz. :Đ

Egyébként nekem a karom érzésre évek óta ugyanaz. Najó, ilyen évente +1cm, most vhol 44-45 körül lehet. Mondjuk a kar engem pont nem érdeke. Legalábbis nem a bicepsz. :)

Szerk: akkor hagytam abba a karozást, amikor a kétkezes álló bic. gyakorlatot csináltam szériában 65kg-al. Úgy behaltak a csuklóim, h azóta is xarok. :)

Szerkesztette: leslie 2005. 10. 25. 20:24 -kor

#100 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 20:33

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:04

Nem dicsekvésképpen, csak az esetleg éppen errejáró szintén kezdőknek kis motiváció gyanánt kiegészítettem a régebben készített karfejlődési képemet: KATT. :)
szerk: természetesen nem csak a karomat edzem. :D

:up:  Grat, ez komoly.
En is elmentem edzeni, de kitartas hilyan abbahagytam 2 honap mulva. Jovo evben veszek egy bringat es azzal jarkalok itt helyben ha meloznom kell. Most meg a sarki boltba is kocsival megyek.
Sogoromnak egy felesege es harom gyereke van. Sokat dolgozik, de megis van hetente asszem 2-3 napja amikor a haverokkal fociznak napi 2 orat. Ennyit tud edzeni, most akarnak otthonra valami kis kondigepet. Tesom estenkent fut fel-1 orat. Tesom fogyott is rendesen a futastol, sogorom is szinten tartja magat. Szoval tenyleg van ido mindenre csak akarni kell. Mivel folyton a gep elott ulok, es napi 1-2x eszem jo sokat raadasul megnott a hasam :( Gondolkoztam itthonra egy szobabringat es egy hasizompadot. Szerintetek lehet veluk eredmenyt elerni? Tudom konditerem, de sajna olyan a melom, hogy ha hivnak pattannom kell azonnal, este meg nem tok menni.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.