Idézet: Mumia - Dátum: 2005. Oct. 28., Friday - 10:07
Erről már mintha valahol lett volna szó, nekem a kontroller+fotel+tv = kényelmetlen. És merem hinni, hogy nem én vagyok az egyetlen aki így gondolja. Kényelem = főnöki szék+íróasztal+billentyűzet+monitor.
"Nincs telepítés" Viszont van hosszas töltögetés, akár két menüpont között is. Meg van fél évente 15e-ért cserélendő olvasófej. Meg van újabb játékok nem futnak korai rev. gépeken.
A Notebook sem otthonra való, az is kényelmetlen, buzi kis billentyűzet, buzi kis képernyő, buzi kis touchpad. Buzi kis notebook

Poénnak jó, de ahhoz kicsit drága.
Eggyetértek.
Van egy ismerősöm, akinek van 1 PS2-je. Gondoltam míg ő Diablózik, én kipróbálom ps2-n a MotoGP-t. Indítom... Egy csomó ideig tölt. Eddig ok. Adjam meg a nevem. Van 1 táblázat, az angol ABC betüivel. Szépen bogarásszam ki a nevem. Kössz.. Megcsináltam. O.K-olom. Megint 1 csomót tölt... Adjak meg egy 3 betüs rendszámot... Kibogarászom megint.. Szintén O.K-olom... Megint 1 csomót tölt..
Míg a játékot betöltötte.. Az se volt kis idő, de annyira nem vészes.
Valahogy ezért jobb a telepítgetés. Mert 10-15mp, vagy jobb konfig alatt simán betölt mindent.
A ps2-es haveromnak, akinél MotoGP-ztem, most kellett 2 hete olvasót cseréltetnie a ps2-ben, mert bekoszolódott.. 6-7 hónapos volt.
Nemtudom mennyi volt, de nem lehetett olcsó mulatság.
És még mindig kiváncsi vagyok, hogy konzolon, én mikor fogok MMORPG, vagy CORPG játékkal játszani kényelmesen?
Ja igen.. A pc-re simán kimented a save-edet. A Ps2-höz még jó pénzért vennem is kell 1 memória kártyát hogy a játékomat elmenthessem...
Röhej..
X-BOX-hoz nemtudok hozzászolni, mert nem volt szerencsém még játszani rajta. Sztm azt se sokkal különb..
Bocs, ha nagyon leszidtam a PS-t, de sok hátránya van még egy konzolnak egy pc-vel szemben..
Tehát, míg nem fejődik ki rendesen a konzol, addig a pc-é az uralom.