Idézet: x-not - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 16:47
Kéne egy kis segítség,ha valaki tud ,megköszönném.
Nagyon belassult a gépem,és gondoltam hogy formatálok.Meg is tettem.
Felraktam az xp-t,de a helyzet változatlan, még formattálás,és installálás után is döglassú.
Tünet: Amikor bejelentkezik a windowsba,az Üdvözöllek szöveg kb ugy 1 percig a képernyőn van,aztán még 1 perc mig látom az asztalon az ikonokat és tudok valamit csinálni.(asszem ez elég sok)
És ha csatlakozom az internethez(Axelero DSL)a feladatkezelőt megnyitva a teljesítmény fülnél a CPU használat 100% és nem mozdul!!
Ebből azt szüröm le,hogy valószinüleg hardver hiba lehet,de remélem számíthatok az ehhez jobban hozzá értőkre.
Előre is köszönöm
Konfig:|Asus P4S333 alaplap|Intel 2400Mhz CPU|Ati Radeon 9000 128MB VGA kártya|512MB DDR RAM memória|Samsung 120GB HDD|
rengetegszer le lett már írva, na de akkor még1x
ADLS miatt van, hálókártya bootolás után, win betöltését követően rögtön keresi dhcp servert IP-ért, de mivel nem vagy még csatlakozva mert ez ugye nem kábel net (szerencsére

) ezért tököl olyan sokáig a win!
megoldás FIX IP a kártyának!
idézem magamat egy kb. 1 héttel ezelőtti postból
"jah FIX IP a hálókártyának!
Lépések, ha magadtól nem menne
Start Menü --> Vezérlőpult --> Hálózati Kapcsolatok --> Helyi kapcsolat (ahol a hálókártyád neve figyel)
rá klikk jobb gombbal, Tulajdonságok!
TCP/IP protokoll --> Tulajdonságok!
Itt pedig Klikk a "Következő IP cím megadása" vagy "Manual IP address config"!
Beírod legeslő kitölthető sorba: 192.168.0.xxx (a vége rád van bízva)
leokézod és KÉSZ"
ez így ennyi.
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"