Idézet: special - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 13:25
Már látom ahogy dörzsölöd a markod, hogy mihelyst megjelennek a bencsek egyből nekünkess, hogy foskazánájemdé, látjátok milyen faszakúl az intel.
Csak én nem tudom elhinni, hogy az ájemdé a m2vel meg a ddr2vel van elfoglalva, és semmit se készül tenni a merom ellen, hogy nemhoz ki vmit 2007 elején ami nemcsak toldozás, foldozás?
Csak nehogy jövő ilyenkorra az amd a kalapácsba szénszálastitániumvanádiumot tegyen és rávágjon egyet az intel f@ßára. Az lenne a nemulass kedves special kolléga.
Most lehet, hogy sokatoknak amdfannak tűnök. Nem, egyik cég fanja se vagyok. A haladás híve vagyok. Csak arra szeretnék rávílágítani, hogyha nem lenne az amd, akkor most is itt szaraxanánk az 1Ghzes p3akkal. Jah, bocs. 2Ghz villa-matte trénégy meg celeroncs.
Sajnos, akármilyen szar terméket csinál az intel, megveszik tőle. Míg az AMD nem teheti meg ezt, SŐT mindig egy kicsivel jobbat kell neki nyújtania teljesítményben, hogy némiképpen ellensúlyozza az Intel brandot. Ez van. Jah és dell pedig biztos nem fog váltani amdre, mostmár minek.
hogy egy kis on is legyen:
vki feltette hogy mi lesz az EREDETI K8 tervezettel, és az szvsz nemcsak kettőnket érdekli sztem, hanem sok read-only olvasót is.
ps: bár nemvolt szándékomban, de ha megsértettelek akkor sry, ne szívd mellre.
Szerkesztette: Fenegyerek 2006. 02. 06. 17:26 -kor

Súgó
A téma zárva.