Szia LY, milyen régen lehetett már Tőled olvasni!
Idézet
Az MS már eldöntötte ezt, az X360 csak kliensnek jó, mert kicsi a harddrive és a legtöbb médiát nem is engedi felmásolni rá (zenék, komplett filmek). Vegyél PC-t Windows Media Centerrel, és streamelhetsz mindent arról, drótnélkül.
PS3 hasonló stratégiája ismeretlen, de Kutaragi ötletei elég elborultnak tűnnek ahhoz, hogy ne valósuljanak meg (no harddrive is big enough, mondta... jah persze, netről streamelj mindent?)
Igen, pontosan erre utaltam én is! Egyszerűen _ezek_ a nextgen konzolok képtelenek kiszorítani otthonról a PCket és _nem_ a játékok miatt, hanem mert egyszerűen nem képesek helyettesíteni őket.
Márpedig akkor ez a következő generációig (3-5 év) így is fog maradni. Addigra viszont lehet, hogy annyira "belakják" a nappalit a PCk (lásd viiv

), hogy bajosan lehet majd őket onnan kiszorítani.
(mondjuk a MS-nek tökmindegy, mert így viszont a Windows "élettere" nem fog szűkülni.)
Idézet
Content creation eldurran az örömtől, főleg hogyha mindenki támogatni fogja

Jelenleg a Softimage XSI 5.0 kezeli, sajnos pont ezt használják a legkevesebbet olyan szitukban ahol a windows 2GB-os memóriakorlátja gondot okozhat. Maya, Max, és egyéb alkalmazások terén még várunk, pedig de jó lenne végre egy 8GB memóriát kezelő Photoshop vagy PRMan... irdatlan nagy gyorsulást jelentene ha nem kéne a swappeléssel szívni a korlátokat feszegető asseteknél.
Csak az nem világos (nekem), hogy pl. a rendering plug-inek miért nem jönnek ki 64biteb?
"Boldogult emlékű" T2k (én tényleg kedveltem, így persze jóban is voltunk

) minimum 2 éve mondta, hogy a Splutterfish-es kapcsolataitól biztosra tudja, nemsokára itt a 64bites Brazil. Aztán sehol semmi...
Tavaly ősszel is olvasgattam (ha jól rémlik, vrayről), de azóta tudomásom szerint megintcsak semmi...
Pedig emlékeim szerint pl. pov-rayből következtetve 30% gyorsulásra lehetne számítani "ingyen".