Idézet: Doky586 - Dátum: 2012. 07. 02. 18:52
Senkit nem akarok meggyőzni, higgyen mindenki amit akar. Vallásszabadság van...
Ha azt állítjátok hogy a legeslegolcsóbb cucc a legeslegjobb és 200eFt alatt ... és más eszközökkel ugyanabben a környezetben össze nem vetett mérési eredményekben hisztek; egy nemzetközileg elismert, tesztoldal ellenében (amin még a szavakat se értik eggyesek) akkor az a magánügyetek.
Asszem kicsit túltoltad a biciklit.
Az vallásszabadságul: hinni itt egy ember hisz, és az te vagy. Én a saját tapasztalatomat írtam be, azt ugyanis a saját szememmel láttam, de látom és tapasztalom nap mint nap. Azért cseréltem le a WRT54GL-t, mert kellett otthonra a gigabit, a 100 mega eléggé belassította a gépek közötti másolást (nagy file-ok), aztán a rossz performancia elbaszcsizta a zikszírencét. Szerinted nem basztam volna ki a picsába az egészet, ha csak annyit érzek, hogy az addigi kb. 12 MB/s helyett 14 MB/s-el tudok tolni a hálón?
Idézet: Doky586 - Dátum: 2012. 07. 02. 18:52
Ha azt állítjátok hogy a legeslegolcsóbb cucc a legeslegjobb és 200eFt alatt semmi se veszi fel a versenyt vele.. ..hát hidd azt.
Ilyet természetesen senki nem írt, csak bennünket próbálsz hülyének bemutatni, miután többen is jeleztük, hogy vagy az általad mértékadónak tartott oldal mért szarul, vagy te nem érted amit olvastál. Grat, egy igazi jellemhez van szerencsénk.
Idézet
Az hogy a fórumokba "akárki" nickel beirkált ellenőrizetlen mérési környezetben, és más eszközökkel ugyanabben a környezetben össze nem vetett mérési eredményekben hisztek; egy nemzetközileg elismert, tesztoldal ellenében (amin még a szavakat se értik eggyesek) akkor az a magánügyetek.
Nem, én pl. nagyra értékelem a didyman nick mögötti ember véleményét, aki hosszú évek óta osztja az eszet itt, nem mellesleg moderátor, és baromi sok embernek segített már itt. A Jahno nick mögötti ember véleményét is sokra becsülöm, mert igaz ugyan, hogy a kötőszavak és névelők után a legtöbbször a sör szót használta, de szintén baromi sok embernek segített már itt a 11 év alatt összehozott 48k kommentjével. Persze voltak velük vitáim, vannak dolgok amikben nem értünk egyet, de evvan.
Ja, és természetesen adott témában a legtöbbre a saját méréseimet becsülöm, ugyanis azok pontosan egyeznek azzal, ahogy én használom az adott eszközt. És hozhatsz akár MIT profok által szignózott tanulmányt is a max. 120 megabitről, ha nekem stabilan hozza a 300 Mbps-t (protokoll overhead nélkül, egy sebességileg (is) elég szar, nem mellesleg reverse engineering alapján készült SMB implementációban), akkor vagy én vagyok a csoda, vagy a profok hülyék, vagy az adott cikk irreleváns az adott témában.
Még egyszer leírom neked: itt valszeg WAN-LAN NAT témát mértek bilderék, ami LAN-LAN témában lényegtelen, főleg NAT nélkül. Ugyanis a NAT szokta durván limitálni a teljesítményt, az eszi a CPU-t és RAM-ot is, és ott szokott hasonló visszaesés lenni a névleges sebességhez képest.
Idézet
Ha kell létrehozok pár nicket, egy új topicot és agyra-főre dicsérek valami routert ha ezért fizetnek is.. azt aztán még beis linkelhetem.. nem tudom mennyire hinnétek hogy akkor az a legjobb

Kell hozzá 5-10 év, szazezer hsz, hajrá.