HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 20. 13:31

a megfelelő pulzustartományban végzett rendszeres kardioedzés hatására megnő a tüdő kapacitás, a több oxigén pedig a zsír és energia hatékonyabb elégetését eredményezi
a rendszeres mozgás következtében a vérben található mitokondrium szám is emelkedik ami a tényleges energiaégésért felelős - minnél több van, a nap folyamán bármikor több kalóriát égetsz el, így egy alaptevékenységkor is.

én ott tartok hogy 10 hónapja spining, eleinte heti 3x most, hogy edzö lettem így már heti 7x, semmi diétát nem tartok és 3 számmal kisebb nadrágom van. mindenféle önsanyargatás nélkül. persze odafigyelek hogy fehérjedús kaják normál adag, estére nem féldisznó vacsira és van eredménye.

a testzsír %om is jelentősen lecsökkent.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2462 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 13:42

megfelelő pulzustartomány az mit takar?
ha elkezdek futni akkor 5 perc után 180-190 a pulzusom, amíg meg nem állok...
ha nagymama tempóban sétálok akkor 150 körül van. de így szinte nem is izzadok, meg fárasztónak se érzem....

Szerkesztette: WiZARD 2009. 04. 20. 13:54 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2463 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 13:47

Akkor csak sétálj. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2464 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 14:52

A hobby kondizáshoz, és a fogyáshoz miért akartok mindenáron szedni vmi táplálékkiegészítőt? Mert ez a divat? :Đ
Ismerek nem egy olyan embert aki táplálékkiegészítőket még hírből sem ismeri és mégis olyan szépen kidolgozott a teste hogy egy profi is megirigyelhetné. Igaz nem fél-1 év alatt érte el, hanem 6-7.
Marha egyszerű a képlet rendszeresen gyúrni és odafigyelni mit eszel.

#2465 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:07

Kardiora: EN ertelmetlennek tartom, sokaig sportoltam (dzsudo, karate, triatlon, kerekparozas) tudom meg azokbol az idokbol megmaradt, pedig szoktam rombolni. Eletemben nem kardioztam meg edzesen, amig terembe jartam addig sem, fejlodesben meg koszonom szepen, egyelore lekopogom, jol elvagyok. (pl fekvenyomni ugye januarban 60 kiloval kezdtem ujra, most mar szeriaban megy a 100, a 84 kilomhoz ezt eleg jonak tartom, kivancsi vagyok, hol a vege..)

Lufinyul: Lehet, hogy az ismeroseid megeszik a napi 1kg csirkemellet meg mondjuk a 10 tojast es maris nincs szukseguk taplalekkiegeszitesre. En sem szednek semmit, ha oda tudnek figyelni egesz nap a kajalasra es meglenne a napi 5-6 etkezes, de mivel van mas dolgom is, igy egyszerubb. Mellesleg meg igen,  az is szamit sokaknak, hogy 6-7 ev, vagy 1. Mondjuk nekem mind1, en raerek:)
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2466 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:08

mert egyszerűbb/kényelmesebb, mint nonstop azon görcsölni hogy mikor hol és mennyi normális kaját tudok enni. ki főzi meg, vagy nekem mikor lesz időm megfőzni, el tudom-e vinni, hova teszem, mikor veszem meg a hozzávalókat stb...
így marad az hogy próbálom mindig az elérhető "legjobb" kaját enni, és ezt kiegészíteni.

legalábbis én ezért kezdtem el.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2467 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:10

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 16:07

Lufinyul: Lehet, hogy az ismeroseid megeszik a napi 1kg csirkemellet meg mondjuk a 10 tojast es maris nincs szukseguk taplalekkiegeszitesre. En sem szednek semmit, ha oda tudnek figyelni egesz nap a kajalasra es meglenne a napi 5-6 etkezes, de mivel van mas dolgom is, igy egyszerubb. Mellesleg meg igen,  az is szamit sokaknak, hogy 6-7 ev, vagy 1. Mondjuk nekem mind1, en raerek:)

Gondoltam hogy ez lesz a válasz :) Végülis mindenkinek a szíve joga hogy mit hogyan csinál. Én tuti nem szednék ilyen szintetikus vackokat. De ez az én véleményem.

#2468 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:18

Jo hat ezert vagyunk masok. Gondolom teis azon a velemenyen vagy, hogy a creatintol majkarosodasod, a szojafeherjetol noi melled, a feherjetol impotens, a glutamintol agressziv leszel, meg ki tudja meg milyen baromsagokat szoktak terjeszteni azok, akik konditermet es taplalekkieggeszitot meg keprol sem lattak (mielott magadra veszed, nem rolad beszelek, sok ilyen ismerosom van/volt, teged nem ismerlek). Aki meg ert hozza, vagy csak utanaolvas, az jot rohog ezeken. :)
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2469 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:22

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 16:08

mert egyszerűbb/kényelmesebb, mint nonstop azon görcsölni hogy mikor hol és mennyi normális kaját tudok enni. ki főzi meg, vagy nekem mikor lesz időm megfőzni, el tudom-e vinni, hova teszem, mikor veszem meg a hozzávalókat stb...
így marad az hogy próbálom mindig az elérhető "legjobb" kaját enni, és ezt kiegészíteni.

legalábbis én ezért kezdtem el.

Pontosan ez is a lenyege, aki mast magyaraz bele, meg csodaszerkent tekint ezekre, az teljes mertekben fogalmatlan. A neveben is benne van, taplalekKIEGESZITO. Ami csodaszer lehet, azt doppingszernek hivjak es szep emberi roncsokat lehet vele kesziteni, meglepoen rovid ido alatt, igaz, szep izomzattal.

#2470 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:35

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 16:18

Jo hat ezert vagyunk masok. Gondolom teis azon a velemenyen vagy, hogy a creatintol majkarosodasod, a szojafeherjetol noi melled, a feherjetol impotens, a glutamintol agressziv leszel, meg ki tudja meg milyen baromsagokat szoktak terjeszteni azok, akik konditermet es taplalekkieggeszitot meg keprol sem lattak (mielott magadra veszed, nem rolad beszelek, sok ilyen ismerosom van/volt, teged nem ismerlek). Aki meg ert hozza, vagy csak utanaolvas, az jot rohog ezeken. :)

Nem, azért ennyire elvakult hülye nem vagyok :D Én csak szimplán szeretem a természetes dolgokat gyógyszereket sem tudom mikor ettem utoljára stb....  kopp-kopp. Próbálok minél természetesebben úgymond és egészségesebben élni.

#2471 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 16:43

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 16:07

(pl fekvenyomni ugye januarban 60 kiloval kezdtem ujra, most mar szeriaban megy a 100, a 84 kilomhoz ezt eleg jonak tartom, kivancsi vagyok, hol a vege..)

Haver 86 kilósan nyomta a 195-öt.  :Đ

Konditeremben a versenyző srác 70 kilóban indult, az 197.5-öt nyomott versenyen. :)

#2472 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 17:00

Idézet: leslie - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 17:43

Konditeremben a versenyző srác 70 kilóban indult, az 197.5-öt nyomott versenyen. :)

Es mindezt 4 honap alatt?:) Nem hiszem. Egyebkent meg en nem vagyok versenyzo, nekem boven eleg lesz a 120-140, mondjuk ev vegeig:D Egyebkent egyszer en is kiprobalnam, mennyi megy ki, mert ugye nekem a szeria az legalabb 8, de inkabb 10 ismetles, es mivel egyedul edzek (vagyis nincs aki fogjon), ezert nem tudok a hatarokig elmenni, mert szar ugy ha rajtam marad, foleg hogy lerakni sem tudom sehova, mert nincs helyem. szoval halmozottan hatranyos helyzetu vagyok:D

Szerkesztette: netcobra 2009. 04. 20. 17:02 -kor

#2473 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 20. 18:02

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 16:10

Gondoltam hogy ez lesz a válasz :) Végülis mindenkinek a szíve joga hogy mit hogyan csinál. Én tuti nem szednék ilyen szintetikus vackokat. De ez az én véleményem.

A táplálékkiegészítők, leginkább, gyógyszergyári tisztaságú, természetes alapanyagokból előállított aminósavak, gyógynövénykivonatok. :cool:

"Szintetikus vacak", az a hipermarketek polcain található, kb minden második élelmiszer.  :omg:

Minden első, pedig, az emberi fogyasztásra alkalmatlan hamisított szar.  :eek:

#2474 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 20. 18:03

Én 100 kilósan, 100 kilóval nyomok 8x8at.  :cool:

Viszont, nincs meszes kinövés a csuklóizületemen.  :rolleyes:  :Đ

#2475 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 20. 18:10

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 16:22

...
Ami csodaszer lehet, azt doppingszernek hivjak es szep emberi roncsokat lehet vele kesziteni, meglepoen rovid ido alatt, igaz, szep izomzattal.

Azért ezt sem kell túlmisztifikálni, pusztán pénz és szakértelem kell hozzá, mint mindenhez, ami profi.  :)

#2476 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 19:06

:eek:  Bazze szériában nyomta a 195-öt? Ez igen!  :respect: Ehhez képest én elbújhatok :p

#2477 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 19:14

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 19:03

Én 100 kilósan, 100 kilóval nyomok 8x8at.  :cool:

Viszont, nincs meszes kinövés a csuklóizületemen.  :rolleyes:  :Đ

Én meszesen tolom 110-be.  :Đ

Találtam egy pontot, ahogy nem fáj, szal no problem. Mészre azt mondta a doki, h alkarozzak, mer az lekoptathatja. Szal vettem egy marokerősítű rugós akármit.

#2478 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 19:17

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 19:02

A táplálékkiegészítők, leginkább, gyógyszergyári tisztaságú, természetes alapanyagokból előállított aminósavak, gyógynövénykivonatok. :cool:

"Szintetikus vacak", az a hipermarketek polcain található, kb minden második élelmiszer.  :omg:

Minden első, pedig, az emberi fogyasztásra alkalmatlan hamisított szar.  :eek:

Ezzel vitatkoznék, pl. azt is bizonyították már hogy a sok vitamin, pl. centrum és hasonlók nem olyan jók, sokkal jobb a szervezetnek ha ugyanezt a vitaminszükségletet természetes módon tehát gyümölcsökből viszed be. Részletekre már nem emlékszem de ez megmaradt bennem.
Ez mondjuk a fehérjékre és aminósavakra persze nem áll, kifejezetten a vitaminokkal foglalkozott a tanulmány.
Én anno kipóbáltam a Scitec volumass 20-at illetve volt mégegy Scitec termék... a kondi mellé, de egyik sem fogyott el. Vhogy nem az én világom, megundorodtam tőlük, ne kérdezzétek miért. Egyszerűen nem esett jól úgy éreztem.

#2479 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 19:40

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 20:17

Ezzel vitatkoznék, pl. azt is bizonyították már hogy a sok vitamin, pl. centrum és hasonlók nem olyan jók, sokkal jobb a szervezetnek ha ugyanezt a vitaminszükségletet természetes módon tehát gyümölcsökből viszed be. Részletekre már nem emlékszem de ez megmaradt bennem.
Ez mondjuk a fehérjékre és aminósavakra persze nem áll, kifejezetten a vitaminokkal foglalkozott a tanulmány.
Én anno kipóbáltam a Scitec volumass 20-at illetve volt mégegy Scitec termék... a kondi mellé, de egyik sem fogyott el. Vhogy nem az én világom, megundorodtam tőlük, ne kérdezzétek miért. Egyszerűen nem esett jól úgy éreztem.

Nem nagyon tudsz vele, mert korrektül leoltott  :Đ

De amúgy tablettában megvan a vitamin hasraütök, 1500-2000-ből havonta, és abban télleg benne van minden. Ha ezt a mennyiséget zöldségből akarnád megenni, akkor összeállíthatnál egy raklapnyi cuccot, és az első hónap végére megunnád  ;)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2480 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 20:07

Sziasztok,

Gondoltam, beköszönök ide is, hátha ebben a témában is tudnak javasolni okosakat a fórumlakók! :)

A helyzetem: 28 éves vagyok, 170 centi (na jó, csak 169,5) és 117 kg. Annyira nem kell megijedni, szét még nem folyok, elég erős a csontom, 19 évesen kvázi kocka hassal 75 kg voltam (akkor már hét éve karatéztam, aztán abbahagytam). Szóval alkatra olyan 100-105 kg/170 centis embert képzeljetek el.

Sok az ülő munka (napi 10-12 óra megvan), nem nagyon mozgok. Egy időben jártam lépcsőzni, vagy egy vasúti felüljáró nálunk oda kikocogtam (olyan 5-600m), nyomtam 10-12-16 kört az 50 lépcsőfokon, majd hazasétáltam, a végén már lassú kocogással mentem haza. A téllel ennek is vége lett.

Nem szeretem a zöldséget és a gyümölcsöt, nincs biciklim (Nem is tudom hol tárolni).

Zavar, hogy nem csak szex közben hallok lihegést, hanem már 10-15 lépcsőfok után is.

Újabban kb. két hetente járok focizni. Kispályás foci 5+1-ben két óra, ott is 1-2 perc után elfáradok, utána már csak ilyen "fellángolás" jellegű sprintek vannak...

Eddig a bemutatkozás, ebből kellene valamit kihozni. Mit tudtok javasolni? Mit egyek, mit igyak, de ami a legfontosabb: milyen mozgással kezdjek? Most úgy tűnik, hogy lenne olcsó fitness klub bérlet, szóval eszköz lenne, csak nem tudom, minek álljak neki?

Előre is köszi minden segítséget! :respect:

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.