Na belezokogok én is a lecsóba, kicsit visszaolvastam pár oldalt.
Én is járok hébe hóba edzeni, heti 2x össze szokott jönni. Eleinte én is nyomtam elliptkius szart, de azon 15p után kidőlök. Biciklit eltekerem bármeddig,de az kibaszott unalmas, negyed óra múlva má a csajokat seggét is unom nézni, meg van hogy asszonypajtás van velem akkor meg pláne. Azt tekerés közben azon vitázni, hogy "csak azé bámultam mások seggét hogy megállapítsam, hogy a tied jobb" az má lejárt lemez. :Đ
Fekvenyomni nem szoktam. Régen csináltam sokat, olyan 60-70kilóval, meg fénykoromban 110 is megvót párszor,de most nem. Helyette mást használok, aminél kb nyújtott kézzel kell magas előtt összetolni két vasat amibe kapaszkodsz, aztán ezen van a súly, nyilván nehéz magad előtt összenyomni és ez mellre jó.
Jah meg utoljára fekvenyomásnál eccer úgy beszart a könyököm hogy utána 1.5hónapig egy darab fekvőtámaszt se tudtam megcsinálni úgy fájt. Na azóta nem is erőltetem ezt.
Viszont fogyni nekem is kéne, házikoszt van itthon, azzal meg nehéz. Meg muter is mindig lebasz, hogy minek akarok má anyi csirkemellet enni, há nem győzi fizetni. Én meg inkább eltankolom a zsetonom :Đ
De nasi pizza kóla meg ilyenek nem játszanak alapból, cigizni se szoktam, piálni csak ritkán,de akkor sokat.
Viszont kitaláltam, hogy kardio edzésnek jó lenne kajakozás (esetleg real biciklizés.) Az már szórakoztatóbb lehet és uganúgy mozgás, aztán nincs sok lehetőség pihenésre.
Erről mit gondoltok? Igaz, hogy ez alsótestet nem nagyon mozgatja, de pulzusszámot növel, meg azért kell is energiát belevinni. Vélemény?
Szerkesztette: blueboi69 2009. 05. 30. 11:11 -kor
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno