HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2521 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 05. 05. 19:24

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. máj. 5., kedd - 18:58

Nem lehet, hogy csak "felfújódnak" a sok kenyértől? Én valami ilyesmit olvastam börtönről szóló könyvben...

:omg:  :nevet:

Azt nem részletezte a "könyv", hogy hogy a picsába lehet sok kenyértől "felfújódni"?  Meg hogy mit jelent egyáltalán az, hogy valaki felfújódik? Úgy mint egy lufi? De mije fújódik fel? A gyomra? A belei? A szíve? Az izmai? Kenyértől? :confused: :eek:

'Fasság! :idea:

#2522 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 05. 05. 19:24

Idézet: Sniper - Dátum: 2009. máj. 5., kedd - 19:11

Hát olyan biza nincs, hogy 60kilosan megy be és 120kilos kigyurt allat lesz mire kijon... aki nagydarab az ugy is ment be, max kicsit formálta a hájat magán...

Hát biza pedig van.  ;)

Volt egy csajom, akinek a bátyját, 60 kilósan, full drogfüggően vitték be, 3 év múlva már teljesen lejött a cuccról és már majdnem 100 kilósra gyúrta magát.  :cool:

Mondjuk neki a tömegnövelő turmix, nemcsak fehérje+szénhidrát, hanem fehérje+szénhidrát+naposim.  :D

#2523 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 19:29

Ahhoz azert kell egykis protekcio bent... no persze nem a beszerzesre gondolok, mert ugye ott is van minden valoban mint idekint... csakhát meddig marad nálad ha hatvan kilos vagy és senki nem véd meg...

Szoval lehet hogy van ilyen, de nyilvan nem ez az altalanos... bortonkosztot meg foleg nem ebbol kell altalanositani :)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2524 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 19:44

Idézet: Sniper - Dátum: 2009. máj. 5., kedd - 20:29

Ahhoz azert kell egykis protekcio bent... no persze nem a beszerzesre gondolok, mert ugye ott is van minden valoban mint idekint... csakhát meddig marad nálad ha hatvan kilos vagy és senki nem véd meg...

Szoval lehet hogy van ilyen, de nyilvan nem ez az altalanos... bortonkosztot meg foleg nem ebbol kell altalanositani :)

Milyen protekció? Nem tudom ti milyen városi legendákból dolgoztok, de ez nem testsúly kérdése. Ha szar, gyáva, pöcs vagy, akkor 60 kilósan is, meg 120 kilósan is az vagy. Ha pedig bevállalod, akkor 60 kilósan is van respekted. :)

#2525 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 19:49

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. máj. 5., kedd - 20:44

Nem tudom ti milyen városi legendákból dolgoztok...

Egyik baratom 7evet ult... nem egybe, legalabb 3-4 helyen... meselt ezt azt (nem gyenge pöcs, nem is gyáva... megis kellett ido mire "befogadták")

Maga a bentlét valszeg nem csak helytol fugg, hanem aktualis "vendegektol" is... de nyilvan errol nem fogok vitat nyitni, sose ultem, remelem nem is fogok... illetve a lenyeg már elhangzot eme idetlen kerdes ugyeben, innentol felesleges a szajtepes...

Szerkesztette: Sniper 2009. 05. 05. 19:54 -kor

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2526 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 13:25

:omg: börtönsztorikból pont elég a városi legenda. személy szerint nem vágyom közelebbi élményre. :D bár látom tapasztalat az itt van bőven. kérdezni pedig továbbra sem lehet. :D
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2527 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 05. 06. 16:21

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. máj. 6., szerda - 14:25

:omg: börtönsztorikból pont elég a városi legenda. személy szerint nem vágyom közelebbi élményre. :D bár látom tapasztalat az itt van bőven. kérdezni pedig továbbra sem lehet. :D

Köszönjük Emese!  :D

#2528 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 11:03

Na belezokogok én is a lecsóba, kicsit visszaolvastam pár oldalt.
Én is járok hébe hóba edzeni, heti 2x össze szokott jönni. Eleinte én is nyomtam elliptkius szart, de azon 15p után kidőlök. Biciklit eltekerem bármeddig,de az kibaszott unalmas, negyed óra múlva má a csajokat seggét is unom nézni, meg van hogy asszonypajtás van velem akkor meg pláne. Azt tekerés közben azon vitázni, hogy "csak azé bámultam mások seggét hogy megállapítsam, hogy a tied jobb" az má lejárt lemez.  :Đ
Fekvenyomni nem szoktam. Régen csináltam sokat, olyan 60-70kilóval, meg fénykoromban 110 is megvót párszor,de most nem. Helyette mást használok, aminél kb nyújtott kézzel kell magas előtt összetolni két vasat amibe kapaszkodsz, aztán ezen van a súly, nyilván nehéz magad előtt összenyomni és ez mellre jó.

Jah meg utoljára fekvenyomásnál eccer úgy beszart a könyököm hogy utána 1.5hónapig egy darab fekvőtámaszt se tudtam megcsinálni úgy fájt. Na azóta nem is erőltetem ezt.

Viszont fogyni nekem is kéne, házikoszt van itthon, azzal meg nehéz. Meg muter is mindig lebasz, hogy minek akarok má anyi csirkemellet enni, há nem győzi fizetni. Én meg inkább eltankolom a zsetonom  :Đ

De nasi pizza kóla meg ilyenek nem játszanak alapból, cigizni se szoktam, piálni csak ritkán,de akkor sokat.

Viszont kitaláltam, hogy kardio edzésnek jó lenne kajakozás (esetleg real biciklizés.) Az már szórakoztatóbb lehet és uganúgy mozgás, aztán nincs sok lehetőség pihenésre.
Erről mit gondoltok? Igaz, hogy ez alsótestet nem nagyon mozgatja, de pulzusszámot növel, meg azért kell is energiát belevinni. Vélemény?

Szerkesztette: blueboi69 2009. 05. 30. 11:11 -kor

BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2529 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 11:36

pincekondi powaaa :cool:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2530 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 21:20

Javul a csuklóm. :) Vettem atomkemény szorítót rá, most azt játszom, h 6 széria, 10x100kg, vagy 8x120kg fekve, ahogy jólesik. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2531 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 12:15

Hahó,

Elkezdődött a fittesedési folyamat! :cool:

Ma reggel voltam 24 percet biciklizni (több idő nem volt, de legközelebb hamarabb megyünk), edzés után 117 kg voltam. Ez a "before" állapot, remélem majd "after" lesz és nem "still" ;)

Viszont ma egész nap fitt vagyok pedig korábban keltem, mint szoktam. A térdem érzem már egy ideje (egyik focin kicsit meghúzódott oldalirányban), de edzés után sem lett rosszabb...
Csak azt nem tudom, hogy hogy a pitlákban lehet eltölteni 60 percet a biciklin? Mert én már 8 perc után is baromira unatkoztam, csak számoltam a perceket visszafelé.

Amúgy heti hány tréninget javasoltok? Én olyan 2-3-ra gondoltam, de szerencsére olyan a bérlet, hogy akár napi kettő is lehetne (ha időben is beleférne).

#2532 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 15:59

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 12:15

Hahó,

Elkezdődött a fittesedési folyamat! :cool:

Ma reggel voltam 24 percet biciklizni (több idő nem volt, de legközelebb hamarabb megyünk), edzés után 117 kg voltam. Ez a "before" állapot, remélem majd "after" lesz és nem "still" ;)

Viszont ma egész nap fitt vagyok pedig korábban keltem, mint szoktam. A térdem érzem már egy ideje (egyik focin kicsit meghúzódott oldalirányban), de edzés után sem lett rosszabb...
Csak azt nem tudom, hogy hogy a pitlákban lehet eltölteni 60 percet a biciklin? Mert én már 8 perc után is baromira unatkoztam, csak számoltam a perceket visszafelé.

Amúgy heti hány tréninget javasoltok? Én olyan 2-3-ra gondoltam, de szerencsére olyan a bérlet, hogy akár napi kettő is lehetne (ha időben is beleférne).

Nézed közben a tévét. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#2533 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 18:17

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 16:59

Nézed közben a tévét. :D

Ha lenne...

Azért ez nem World Class. Nyertem oda egy bérletet, faja volt, meg Andrássy út közepe, de kicsit karcos a havi 25+ ezer...

#2534 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 02. 18:25

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 19:17

Ha lenne...

Azért ez nem World Class. Nyertem oda egy bérletet, faja volt, meg Andrássy út közepe, de kicsit karcos a havi 25+ ezer...

Bazzeg!  :omg:

Ahova én járok, ott havi 10k/korlátlanért minden kardiogép előtt van egy külön lcd.  :cool:

#2535 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 18:47

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 19:25

Ahova én járok, ott havi 10k/korlátlanért minden kardiogép előtt van egy külön lcd.  :cool:

De ez havi 6k, nem csak egy terem (lehet, hogy máshol van lcd a kardió előtt) és lehetett üdülési csekkel fizetni... ;)

#2536 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:47

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 18:25

Ha ez neked szórakoztató akkor talán nem kéne begombázva menni edzésre  :Đ

Kép
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2537 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 23:37

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 18:25

Ja hát én meg eleve csak olyanokat láttam, ahol beépítve az LCD TV az összes kardiós cuccba. Még iPod-ot is tudsz rá csatolni. :D

Szerkesztette: FlowM@N 2009. 06. 02. 23:37 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#2538 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 23:51

Idézet: leslie - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 20:14

Én meszesen tolom 110-be.  :Đ

Találtam egy pontot, ahogy nem fáj, szal no problem. Mészre azt mondta a doki, h alkarozzak, mer az lekoptathatja. Szal vettem egy marokerősítű rugós akármit.

Milyen fajtát vettél, mert itt van ilyen régi fajta teszkós valami, de túl könnyű :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2539 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 03. 05:50

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 21:47

Ha ez neked szórakoztató akkor talán nem kéne begombázva menni edzésre  :Đ

Azért, mert te csak tudatmódosító szerekkel vagy képes elviselni a szar életed, még ne vedd készpénznek, hogy másnak is szüksége van rájuk. :sandor:
Arról nem beszélve, hogy neked, aki csak a saját lábszagát, meg technokol rapidot használ kábszerként, biztos nagy minőségi ugrást jelent, még az olyan dzsuvaszar drog is, mint a gomba.  :omg:

:kisköbcentis: :dagadék: :nevet:

#2540 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 03. 06:04

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 0:51

Milyen fajtát vettél, mert itt van ilyen régi fajta teszkós valami, de túl könnyű :)

...vagy lehet, hogy te vagy túlságosan erős.  :eek:  :D

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.