Szerencsere en nem, eleg dimbesdombos tajon tanultam vezetni es itt kijutott a jobol. Meg ahogy olvasgatom, hogy mi a mai helyzet szerintem nekem abszolut korrekt oktatom volt. Nem arra ment, hogy millionyi orat vegyek... egyedul az ejszakai vezetest tette at keso delutanra. :Đ
Azt viszont bevallom, hogy vizsgan 3adszorra mentem at... amik kozul olyan buktatodolog volt, hogy varoson kivul jovok ki valahonnan es szep kenyelmesen gyorsitok mondvan ugyis mindjart ott a Kaposvar tabla. Erre hatulrol beszol a vizsgabiztos, hogy ez a tragacs nemmegy tobbet? En meg raleptem a gazra... es sikerult 70el (persze 90rol mar fekeztem) belerongyoljak egy 50es szakaszba, ami amugy kb 80-100 meter hosszu mert egy keresztezodest ved oszt csokolom.
Ezek utan mondta a vizsgabiztos, hogy akkor most adjam at a helyem. A masik meg az volt, hogy elengedtem egy csaladot kisgyerekekkel ott, ahol nemvolt zebra. Tehat a csalad megindult, enmeg gondoltam megse kellene elussem oket pont a vizsga napjan.
(Amugy a tanuloautok ele mindenki nagy szeretettel lep le barhol is van, es orommel jonnek ki ele a keresztezodesben. Szegeny tanulot ezzel neha elegge sokkolva. En most is igyekszem oket nem veszelyeztetni-feltartani mert emlekszem nekem milyen rossz volt anno.)
Nemtom ez mennyire off... legyen csak kicsit.