Idézet: fram - Dátum: 2009. jún. 4., csütörtök - 12:56
valamit valamiért
nekem nódrift (közúton pláne), de hozzá képest átgázolok ezeken probléma nélkül, mikor a duplahullám belenget, odaverés helyett még fílinges is (pláne 60 fölött
Egy tökéletes világban nincsenek ilyen szar utak mint itt, meg nincs ennyi fekvőrendőr.
Tény hogy az a halálom, viszont birom, mikor kanyarba mindenki imbolyog.
Nemrég ugye volt itt unokatesóm, v40-es volvo. Vezettem azt is, hát olyan volt mint egy kis csónak a tengeri viharban. Dülöngélt előre hátra! jobbra-balra. Fekvőrendőrön is átment, úthibák se nagyon jöttek be,de mikor mentünk a bömbivel várostnézni kb minden második kanyar előtt: lassits ezt nem veszed be. utána meg: bakker én 20al lassabban se mertem volna belemenni ez meg alig billent.
Szóval tényleg valamit valamiért, a sportosság rámegy a kényelemre. Nekem fekvőrendőr szinte mindegyik állórafékezős épphogy átddöccenős és közbe féken állós... Ellenben körforgalom meg pályafel-lehajtó az nyélgázas :Đ
Amikor ilyen hullám van az úton, az ezzel is élvezetes,mert pontosan követi az utat, nincs olyan érzésed, hogy ellibben tőle. Persze ha szép sima az aszfalt és nem úthibából adódik a domborulat.

Súgó
A téma zárva.