HWSW Informatikai Kerekasztal: HD media playerek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD media playerek Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#1221 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 12. 12:20

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 01. 12. 10:08

Elolvastam, és nekem az jött le ebből, hogy 8642-es chip-es lapot cserélnek majd benne 8646-os lapra, aztán ennyi a nagy upgrade feature. Kb. olyan, mint amikor az ms eladta úgy a vista-t, hogy már mindjárt kint a 7, mindenki arra vár, kaptok ingyenes upgrade-et csak vegyétek ezt a vackot. De ez egy egyszeri akció, nem egy új üzleti modell.
Gondolom a gyártó késett a chip-pel, aztán nem akarták az üres kezüket mutogatni meg a régi (kifutott, nem gyártott) termékeiket rátolni a kedves vevőkre, hanem inkább bevállaltak egy pártíz dolláros akciót. Mondjuk ilyen árak mellett simán belefér az ilyen akció.

#1222 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 14:41

Idézet: xclusiv - Dátum: 2011. 01. 12. 12:20

Elolvastam, és nekem az jött le ebből, hogy 8642-es chip-es lapot cserélnek majd benne 8646-os lapra, aztán ennyi a nagy upgrade feature. Kb. olyan, mint amikor az ms eladta úgy a vista-t, hogy már mindjárt kint a 7, mindenki arra vár, kaptok ingyenes upgrade-et csak vegyétek ezt a vackot. De ez egy egyszeri akció, nem egy új üzleti modell.
Gondolom a gyártó késett a chip-pel, aztán nem akarták az üres kezüket mutogatni meg a régi (kifutott, nem gyártott) termékeiket rátolni a kedves vevőkre, hanem inkább bevállaltak egy pártíz dolláros akciót. Mondjuk ilyen árak mellett simán belefér az ilyen akció.

Hat, hogy vacak vagy nem vacak, franc se tudja, en mikor megvettem, nem is tudtam rola, hogy lesz ilyen, szoval nem emiatt kellett.
Gyarto kesik a chippel, ez teny. Viszont ezek a Smart cuccok eleg egyedi megoldasuak a mediaplayer piacon. Es nekem pont ez kellett, mert a Dune Base 3.0 ezeknel joval szelesebb, nem nagyon fert volna el :omg: :Đ

Lenyeg az, hogy ez egy tok korrekt lejatszo, nem azert eri meg, mert lesz ilyen akcio (vagy sem) :cool:

Hja, meg ez, hogy ennyi a nagy upgrade feature: onnantol kezdve, hogy minden csatlakozo, proci, memoria, stb. az alaplapon van, ezen kivul a lejatszo egy tapbol, egy hazbol meg egy kijelzobol all, ez az upgrade "csak" annyit jelent, hogy kapsz egy 90%-ban tok uj gepet.

Szerkesztette: PolaR 2011. 01. 12. 14:43 -kor

#1223 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 15:28

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 01. 12. 14:41

...

Vágom, tényleg fasza amúgy chip nélkül is, csak mocskosul drága, legalábbis a jelenlegi lehetőségeimhez képest.

#1224 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 15:55

Idézet: vipi - Dátum: 2011. 01. 11. 13:15

Engem a következő sigma chipes cucc érdekel majd, amire lesz XBMC port. :)

Kérdés, hogy ez a portolás azt fogja jelenteni, hogy 1-2 termékre elkészítik a portolt és testreszabott XBMC-t vagy készül majd olyan verzió, amit a legtöbb sigmás lejátszóra fel lehet majd tenni FW frissítésként.
Mert ha az első, akkor akár az sem kizárt, hogy ezt majd külön termékkénk fogják árulni magasabb áron, hisz ez jóval többet tud, mint a gyári egyszerű FW.

#1225 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 15:56

Idézet: xclusiv - Dátum: 2011. 01. 12. 15:28

Vágom, tényleg fasza amúgy chip nélkül is, csak mocskosul drága, legalábbis a jelenlegi lehetőségeimhez képest.

Kurva draga, bar ugye minden viszonylagos. Popi C-200 olyan 25e-vel dragabb, es tudasban nagyjabol hasonlo a ket keszulek.
En az X-en meg a Live-on osszesen 30e-t buktam. Es egyiket sem adtam volna el, ha minden ugy mukodott volna rajta (funkciok, minoseg, stb.), mint ezen.
Egyszoval teny, hogy draga, de szerintem objektive is, a tobbi keszulekhez viszonyitva is megeri az arat.

#1226 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 16:12

A 100k már a k drága kategória, 60 körül az olcsóbbik még az "elmegy"... már ha tényleg annyit és úgy tud. Csak az a baj, hogy ott már HTPC-vel is versenyeznie kell, ami meg kb. minden tud. :)

#1227 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 16:38

Idézet: vipi - Dátum: 2011. 01. 12. 16:12

A 100k már a k drága kategória, 60 körül az olcsóbbik még az "elmegy"... már ha tényleg annyit és úgy tud. Csak az a baj, hogy ott már HTPC-vel is versenyeznie kell, ami meg kb. minden tud. :)

Ez 68e.
Nekem nem voltak nagy igenyeim. Tokeletes kepminoseg legyen, mindent megegyen, feliratok menjenek normalisan, HD hang pass menjen, stabilan, hibak (bejelentkezes, lejatszas) nelkul menjen a lejatszas wifin meg legyen teljesen hangtalan. Ezt hozza hiba nelkul.

HTPC-n gondolkoztam en is, de vegul rajottem, jobb nekem ez.
Egyreszt a passziv hutes ott is szempont lett volna, ami megoldhato, de az arat feljebb viszi, masreszt meg eger+billentyuzet ne legyen a nappaliban :cool:
Tavvezerlos megoldassal meg mennie kellene Harmony-val, de nem ugy, hogy en tanitgatom az utasitasokat egyenkent :Đ

Szal bonyolultabb lett volna, akinek nem kell tobbre egy medialejtszo, mint mediat lejatszani, annak nem kell HTPC.

#1228 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 17:07

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 01. 12. 16:38

Szal bonyolultabb lett volna, akinek nem kell tobbre egy medialejtszo, mint mediat lejatszani, annak nem kell HTPC.

A HTPC+XBMC egy media player egyszerűségét adja egy pc rugalmasságával.
Egy infrás távirányítóval kb úgy használható, mint egy dvd játékos, de ha kell mégis ott van mögötte a háttérben egy komplett linux vagy windows, amivel minden egyéb feladat is megoldható.

#1229 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 17:43

Idézet: MisterY - Dátum: 2011. 01. 12. 17:07

A HTPC+XBMC egy media player egyszerűségét adja egy pc rugalmasságával.
Egy infrás távirányítóval kb úgy használható, mint egy dvd játékos, de ha kell mégis ott van mögötte a háttérben egy komplett linux vagy windows, amivel minden egyéb feladat is megoldható.

Erre irtam iment, hogy akinek erre szuksege van :cool:
Nekem nappaliban csak HD media (kep + hang) lejatszas kell, semmi egyeb. Vagyunk ketten asszonnyal, van mindkettonknek kulon gepe + 0-24-ben egy EEEBOX pont az ilyen "egyeb" feladatok megoldasara.
Hja, es van egy noti is :omg:
Szoval a tobb tudas felesleges, ennyi kell. Egy HTPC egy meretben, kulcsinben es szolgaltatasokban nappalihoz igazitott PC, en igazabol nem is medialejatszokent tekintenek ra, hanem mint egy egyszeru kis PC-re.

#1230 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 18:02

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 01. 12. 17:43

Szerintem ha csak Media Player-ként nézzük az XBMC-t, akkor is nehéz jobbat találni:
- Mutatja, hogy mely filmeket néztük meg. Ez igencsak hasznos funkció, ha az ember több sorozatot is néz egyszerre.
- A filmeket / zenéket nem csak mappák alapján tudja megjeleníteni, hanem médiatárként is, ahol előadóra, címre, évre, de akár színészre is lehet keresni, mivel a filmek és zenék adatait le tudja tölteni a netről.

Az más kérdés, hogy per pillanat ez HTPC-n oldható meg a legegyszerűbben, de ha valóban lesz sigma portolás, akkor akár egy WDTV-n is futhat.

#1231 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 18:20

Idézet: MisterY - Dátum: 2011. 01. 12. 18:02

Szerintem ha csak Media Player-ként nézzük az XBMC-t, akkor is nehéz jobbat találni:
- Mutatja, hogy mely filmeket néztük meg. Ez igencsak hasznos funkció, ha az ember több sorozatot is néz egyszerre.
- A filmeket / zenéket nem csak mappák alapján tudja megjeleníteni, hanem médiatárként is, ahol előadóra, címre, évre, de akár színészre is lehet keresni, mivel a filmek és zenék adatait le tudja tölteni a netről.

Az más kérdés, hogy per pillanat ez HTPC-n oldható meg a legegyszerűbben, de ha valóban lesz sigma portolás, akkor akár egy WDTV-n is futhat.

Ezek tenyleg nem rossz dolgok, es ilyet biztos nem tud a Dune sem.
Viszont alapszabaly nalunk, hogy sorozatot/filmet egynel tobbszor nem nezunk meg. Annyi van igy is...
Szoval itt is parhuzamosan tobb sorozat megy az EEEBOX-rol wifin, de amelyiket epizodot megneztuk, rogton torlom is, igy nincs nagy keveredes.
Filmekbol meg van vagy 13-15 egy 500-as hordozhato HDD-n, ahhoz nem kell nagy keresgelo funkcio. Amit megnezunk, szinten torolve azonnal, heten 1x meg ramasolom az uj anyagokat.
Az MP3-aknal mar biztos nagyon hasznos ez a funkcio, foleg akinek rakat zeneje van. Nekem, miota letezik az MP3, nem sikerult egy DVD-nyi szamot osszevalogatnom, azokat se hallgatom soha :omg: :Đ
Szoval ez teljesen szubjektiv, kinek mire van szuksege. En mar hasznalok par eve medialejatszot, pontosan tudtam, mi kell. Xtreamer meg Live nem hoztak ezeket, Dune igen :cool:

#1232 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 10:57

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 01. 12. 17:43

Nekem nappaliban csak HD media (kep + hang) lejatszas kell, semmi egyeb. Vagyunk ketten asszonnyal, van mindkettonknek kulon gepe + 0-24-ben egy EEEBOX pont az ilyen "egyeb" feladatok megoldasara.
Hja, es van egy noti is :omg:
Szoval a tobb tudas felesleges, ennyi kell. Egy HTPC egy meretben, kulcsinben es szolgaltatasokban nappalihoz igazitott PC, en igazabol nem is medialejatszokent tekintenek ra, hanem mint egy egyszeru kis PC-re.

Nekem kellett egy NAS+letöltőgép is, így egyben van minden. Szóval ha van külön géped egyéb feladatokra akkor már HTPC/NAS vs több eszköz az összehasonlításai alap.

- Az enyém ugyan nem passzív, de csak egyetlen leszabályzott 10cm-es slim Scythe venti van benne. Gyk. hangtalan... vagyis inkább a WD Green hallatszik ki belőle néha, de vinyó meg kell más playerekbe is. :) Az biztos, hogy a UPC box is 5x hangosabb. :D
- Távirányító: hát én a Harmony-t nyomkodtam vagy 1.5 hétig mire nem sikerült beállítani. :Đ :Đ Viszont van mellé egy 2500HUF-os távirányító, amit meg csak be kellett dugni az usb-be és megy. Win-t is kezel, XBMC-t is alapból. egér bill nem volt hozzá csak amíg összeraktam.
- Úgy általában a konfigról: nyilván többet kell vele tökölni, mint egy sima playerrel, de ezt jórészt én extraként fogom fel. Gyk "magától" is megy tökölés nélkül, ha úgy jobb az embernek... de ha van hozzá türelme akkor többet lehet kihozni belőle. Nekem kb. nettó 2 hét lehet benne (a Harmony-s baszakodással) 1 év alatt. Viszont most így néz ki a használat:
1. HTPC elindul, utorrent és XBMC automatikusan fut.
2. Én egy másik gépen (asztali, notebook, munkahelyi, stb...) belépbe a torrent weboldalra: 1 klikk az rss feedhez adás.
3. A futó utorrent rss feeden figyeli, hogy milyen torrentet akarok letölteni. Ha lát új hozzáadottat akkor leszedi X könyvtárba.
4. XBMC X könyvtárban minden induláskor frissíti a médiatárat, ha új filmet talál akkor port.hu és egyéb oldalakról leszedi a borítót, tartalomjegyzéket, szereplőket, posztert, stb... ha sorozatról van szó ugyanígy megtalálja, csak berendezi évadokba az összehányt részeket is.

Tehát összegezve: 1 klikk bármilyen gépen a torrentre majd később a filmnézésnél pedig válogatás a letöltött borítók, tartalom, stb... alapján és 1 távirányítógombra info/lejátszás.

A többi kényelmi funkcióban meg igazán extra az XBMC, mutatja a friss filmeket, megnézetteket jelöli, lehet keresni, csoportosítani műfaj, szereplők, rendező, stb szerint... X fajta médiatár nézet, film összefűzés, sorozatok kezelése, automatikus rendezése, és rengeteg apróság, stb... (pl. én kb. 120 filmből válogatok jelenleg - kicsit le vagyok maradva :D - ha lassan lépkedek a filmek között akkor semmi extra, de ha gyorsan scrollozok akkor felvillannak a betűváltások az abc-ben, így tudom hol kell lelassítani a scrollt, ilyen apróságok garmadája van benne...)
Ja és csak filmnézésre használom egyelőre, a többi funkciót nem is ismerem. :Đ

Szerkesztette: vipi 2011. 01. 13. 11:18 -kor

#1233 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 12:08

Idézet: vipi - Dátum: 2011. 01. 13. 10:57

Nekem kellett egy NAS+letöltőgép is, így egyben van minden. Szóval ha van külön géped egyéb feladatokra akkor már HTPC/NAS vs több eszköz az összehasonlításai alap.

Nekem az egy venti is sok. Persze ha van mellette mas is, ami miatt nem hallod, az ugy mindjart mas, de nekunk nappaliban csak az X360 ventis, de filmet/sorozatot nem azon nezunk, szoval az ki van kapcsolva. Enyemben vinyo nincs, UPC boxot nem ismerem, gozom sincs, mitol lehet annak hangja, nalunk semmilyen TV adast vevo keszulek sincs, szoval az se hangos. Full HD filmekre van egy 500gb-s LG hordozhato HDD-m, en nem tudom, milyen vinyo van benne, de fel meterrol nem hallom, ha megy. Hozza kepest a 320-as WD Passport uvolt :omg:
EEEBOX-ban persze van venti, megy is, meg van valami kis hangja neha az benne figyelo 500 gb-s Samunak, de az a lakas masik vegeben van.

Nekem maniam, hogy 1 taviranyitonal ne legyen tobb semmikeppen. Az osszes cucc (TV, erosito, Dune) vezerloje bontatlanul bent figyel a dobozban.
Szoval akarmennyibe is kerul, meg barmilyen egyszeru is, mar ketto lenne a Harmonyval egyutt, az meg nem palya :-D

Amugy ugyes megoldas ez, hogy letolti, aztan valogatsz. En mar letoltesnel valogatok, szoval olyan meg nem volt, hogy 15 filmnel tobb legyen, ahhoz meg nem kell sokat rendezgetni :cool:

#1234 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 13:20

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 01. 13. 12:08

Nekem az egy venti is sok. Persze ha van mellette mas is, ami miatt nem hallod, az ugy mindjart mas, de nekunk nappaliban csak az X360 ventis, de filmet/sorozatot nem azon nezunk, szoval az ki van kapcsolva. Enyemben vinyo nincs, UPC boxot nem ismerem, gozom sincs, mitol lehet annak hangja, nalunk semmilyen TV adast vevo keszulek sincs, szoval az se hangos. Full HD filmekre van egy 500gb-s LG hordozhato HDD-m, en nem tudom, milyen vinyo van benne, de fel meterrol nem hallom, ha megy. Hozza kepest a 320-as WD Passport uvolt :omg:
EEEBOX-ban persze van venti, megy is, meg van valami kis hangja neha az benne figyelo 500 gb-s Samunak, de az a lakas masik vegeben van.

Nekem maniam, hogy 1 taviranyitonal ne legyen tobb semmikeppen. Az osszes cucc (TV, erosito, Dune) vezerloje bontatlanul bent figyel a dobozban.
Szoval akarmennyibe is kerul, meg barmilyen egyszeru is, mar ketto lenne a Harmonyval egyutt, az meg nem palya :-D

Amugy ugyes megoldas ez, hogy letolti, aztan valogatsz. En mar letoltesnel valogatok, szoval olyan meg nem volt, hogy 15 filmnel tobb legyen, ahhoz meg nem kell sokat rendezgetni :cool:

Hehe. :)
Nyilván én is csak azt töltöm le ami kell... csak utána is lehet még válogatni. Kevés filmnél nem gáz, soknál jobb így, mint 6 féle könyvtárból összeszedni. Régen ez volt, az XBMC médiatárba egybe rendezte a filmeket, akkor vettem észre, hogy mi van meg duplán. :Đ Amúgy meg nálam vannak archív filmek is, amiket megtartok, ezek is növelik a számot.

Távirányító: A Harmony is megy elvileg, elég pár kattintással sima MCE remote-ként használni. Szóval az én példámból ne induljunk ki, ott vmi gebasz van a távirányítóval, mert semmilyen ismert módszerrel nem ment, ami másoknál működött. :)

Venti: Nekem egy Atom+Ion konfigom van, elmenne ez passzívan is lazán, igazából a ventit csak úgy buzgóságból tettem rá: :Đ De annak hangja nincs, amúgy is a leghalkabb ventik ezek, ilyen fordulaton meg.tényleg hangtalanok.

HDD: Hát igen, annak van hangja... bár az is alig hallható, csak ha vmi nagy másolás megy vagy seek hang a párhuzamos műveletek miatt - ami nem jellemző - akkor lehet kihallani. Ezek az 5400-es HDD-k baromi jók, nekem mondjuk azstali gépben Samsung 7200-esek vannak, amik szintén elég halkak, így gondoltam az sem gáz, az otthoni HTPC-be 7200-es Hitachi-t tettem, a sajátba 5400-es Green WD-t. Hát ég és föld. Hangra és rázkódásra is. Azóta van egy Samsung 5400-es is, azt sem hallani. Az a típus, aminél anno az összeszerelés előtt, amíg magában volt házon kívül, komolyan meg kellett nézni, hogy működik-e, mert kívülről semmit nem hallani, érezni. :)

Ettől függetlenül a HDD mentes megoldás a legjobb nyilván. Nekem ez egyelőre kilőve. Az meg azzal járna, hogy 2 gép megy, egy NAS s egy médialejátszó, szóval ennek is vannak hátrányai. Egyelőre nálam más a prioritás ezekből... aztán lehet, hogy egyszer változik. :)

#1235 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 13:58

Idézet: vipi - Dátum: 2011. 01. 13. 13:20

Hehe. :)

Persze, ez csak attol fugg, kinek milyen szokasai vannak, meg mit hogy szeret megoldani. Meg mit kell megoldani, ugye :-)
Van olyan ismerosom, aki ezerszamra gyujti a filmeket, zeneket, tarolja tobb terras vincsiken, irja ki DVD-re, ott megtalalni valamit, hallod... Elmegy az ember kedve attol, amit nezni akar, mire megtalalja :omg: :Đ

En azert megszoktam, ha a HDD-nek van hangja, SSD elott WD Velociraptor volt, na attol zengett rendesen a haz. Es az is halkabb volt, mint a sima Raptor.
Epp ezert nem viselem, ha film kozben kaparaszik, eleg a gepszobaban.

Nalam a NAS az EEEBOX, meg ez szedi le a cuccokat is, szal ez hasonlo lehet teljesitmenyben, mint a HTPC-d.
A medialejatszo pedig csak akkor van bekapcsolva, ha szukseg van ra, napi par ora.

#1236 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 14. 10:47

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 01. 13. 13:58

Persze, ez csak attol fugg, kinek milyen szokasai vannak, meg mit hogy szeret megoldani. Meg mit kell megoldani, ugye :-)
Van olyan ismerosom, aki ezerszamra gyujti a filmeket, zeneket, tarolja tobb terras vincsiken, irja ki DVD-re, ott megtalalni valamit, hallod... Elmegy az ember kedve attol, amit nezni akar, mire megtalalja :omg: :Đ

Elhiszem, nálunk szülőknél volt az, hogy divx-es dvd-ről ment a filmnézés. Vagyis: film beszerez, hazavisz, dvd-rw-re kiír, megnéz. Közben nyafogás, hogy 6 dvd-n épp mik vannak, mi a magyar címe, stb...:Đ
Most hazavisz, felmásol egyben, XBMC tartalmat, képeket letölti és csak olvasni meg play gombot nyomni kell. :)

#1237 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 14. 16:04

Idézet: vipi - Dátum: 2011. 01. 14. 10:47

Elhiszem, nálunk szülőknél volt az, hogy divx-es dvd-ről ment a filmnézés. Vagyis: film beszerez, hazavisz, dvd-rw-re kiír, megnéz. Közben nyafogás, hogy 6 dvd-n épp mik vannak, mi a magyar címe, stb...:Đ
Most hazavisz, felmásol egyben, XBMC tartalmat, képeket letölti és csak olvasni meg play gombot nyomni kell. :)

Nalunk is hasonlo volt a szitu :Đ
Aztan megkaptak az elso WD-met, a WDTV-t, azota 2db 320 GB-s WD Passport van szolgalatban, egyiket nezik, masik nalam van es toltom fel cuccokkal, aztan mikor kifogy, cserelunk. Tisztara mint a szifonpatronok :omg:

#1238 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 21. 06:34

XBMC comes to the new Apple TV

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1239 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 21. 10:39

Idézet: Samott - Dátum: 2011. 01. 21. 06:34

Végre terjed valami, ami jó. :)

#1240 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 14:31

Idézet: MisterY - Dátum: 2011. 01. 12. 18:02

Régóta tudják ezt a mediaplayerek a különböző JukeBox programokkal.
Újabban viszont már natívan bennük van. Popcorn A200/210 és C200 gyári jukebox az előzőekben leírtakat mind megcsinálja.

És ne feledjük a fogyasztást. Megmértem: az A200-as 16W-ot eszik HD film lejátszáskor, miközben torrentezik (szívesen megmérném egy HTPC fogyasztását).
A távirányító teljes értékű, amit a Harmony lendületből ismer.
És 50e-ből nem hiszem, hogy összejön egy HTPC, ami még kulturáltan is kinéz és csendben van. (és akkor még az A200-as drágának is találják egyesek).
Ha meg kihúzom a madzagokat, akkor hónom alá kapom és mint hordozható HDD elviszem.

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.