Idézet: Nyulpapa - Dátum: 2009. szept. 25., péntek - 11:22
... Te az a "politikus" típus vagy, aki ontja a bullshitet széleskörűen és ha valaki rá (bele)kérdez egzakt, akkor meg elkezded megindokolni, hogy pontosan miért is nem fogsz válaszolni ...

Én azt hiszem, elég hosszan válaszoltam mindenre, ha nem is tételesen.
De amikor megemlítettük a linux néhány előnyét, onnantól kezdve csak bullshit volt, kész. Érdekes, hogy csak velem vitázol. pedig gyakorlatilag nem mondtam többet, mint a többiek, akik használják, csak talán úgy tűnt számodra, hogy hiszek benne vagy mi. Nem tudom mi zavar téged, de nem technikai dolog, az tuti - talán a hosszú válaszok. A one-by-one kérdések, feltevésük előtt, ha nem vetted volna észre, már rég megválaszolásra kerültek, nem kell csodálkozni, ha nem idézget vissza az ember oldalakat, így is volt, amit kellett, mert szövegértésben nem vagyunk egyformák.
Az meg nem egzakt kérdés, hogy a linux nem kell a kutyának se, meg hogy a sokprocis rendszerekbe pusztán pénzkérdés miatt nem licenszelnek windows-t, vagy talán ez nem éppen bullshit?
Meg a kevesebb erőforrás, a sokprocis képességek (nem a klaszter, ahogy félreértetted, hanem a sok processzoros rendszerek, az ún. transzputerek, a szuperkomputerek), egyáltalán a kernel ilyen mértékű konfigurálhatósága valószínűleg mind-mind bullshit. Meg az, hogy vagy 525-ször leírtam én is, hogy minden rendszernek megvannak az előnyei és a hátrányai a többihez képest. Ez totál bullshit.
Komolytalan vagy. Engem nem érdekel a politika. Csak használom a gépet. Ráadásul épp "mindkettővel" van dolgom, s bizony van, amit pillanatok alatt megoldok linuxban, de van, amit windows-ban könnyebb. Bár szerintem úgysem hiszed. Valami nagyon zavar téged az én mondandómban, azt vettem észre. Pedig nem hiszem, hogy nagy hülyeséget beszélnék. Még akkor sem, ha én is tévedhetek, s rosszul is láthatok dolgokat. Legalább elismerem.
De bármit is írjak bárkinek lassan már, te jössz, és tételesen visszaüvöltöd vérző szájjal minden mondatra, azt állítva, hogy az én szám vérzik...
(Megkérdezném a többieket is, hogy azért tényleg ennyi hülyeséget hordtam itt össze, mint ahogy te vélekedsz, ha megnézik? Nem lehet-e hogy esetleg te is tévedsz valamiben?)
ps.: olvasva ismét kitételezett postodat, úgy érzem, mintha személyeskedési szándékod állna fenn irányomban. Megkérek egy külső személyt, nézze meg független tekintettel, mi is történik itt.
Folyamatos offtopic. Bár ha belegondolok, ha nem szólok, te is néma fogsz maradni (mással nem vitáztál), asszem ez lesz a jó megoldás. Ha azt akarod, hogy engem kicsapjanak innen, nyugodtan elárulhatod...
Idézet
De sajnos, mivel ez részükről már inkább \"mozgalom\" volt, mintsemhogy technikai megközelítés, nagy ellenszenvet váltottak ki (mint akit példának hoztam: Stallman).
-- És teszik ezt mind a mai napig..
Az a legnagyobb baj, hogy sok ember érzelmi alapon közelíti meg a problémát (minek az nekem, a szomszédnak se kell). A gépet meg - legalábbis még egyelőre szerencsére - nem érdeklik az érzelmek.
---Ezt most nem érteni...
Egyik mondatban leírom, hogy mozgalom, érzelmek, indulatok. Azt mondod, OK, így van a mai napig. Másikban leírom, hogy érzelmek, erre odaírod, hogy nem érted... No comment. Hát szerintem ez a bullshit.
Idézet
@Warrior: Nem, nincs fogalam arról, hogy mit akarsz közölni, ebben látod egyetértünk.
<--- hát akkor minek vitázol minden egyes szavammal? Ha azt mondom fehér, akkor te azt, hogy fekete. Nekem ez gyanús.
És 526-odszorra is leírom: mindkét rendszernek kétségkívül megvannak az előnyei, de inkább már nem megyek bele, mert tételesen le leszek bullshit-ezve...
Szerkesztette: Warrior 2009. 09. 25. 11:20 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."