Talán Magyar utcán fekszik?

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Elküldve: 2003. 11. 20. 06:10

Elküldve: 2003. 11. 20. 08:44
idézet:
Ezt írta bolic66 system:
Ki ismeritek már a Kék Osztriga Bárt? :confused:
[/quote]
:confused:

Elküldve: 2003. 11. 20. 20:11

Elküldve: 2003. 11. 20. 21:17
idézet:
Ezt írta bolic66 system:
Ki ismeritek már a Kék Osztriga Bárt? :confused:
[/quote]
Ott is fekszik egy ilyen... Meg tőle két sarokra, meg három utcára is egy, meg két emelettel feljebb is van, és a metróval két megállóra is, de ha buszra száll is csak három megállót kell menned, gyalog pedig hamar kiérsz a sétányra...
Ez a szomorú, legalábbis szerintem. Mert igényes meleg szórakozóhellyel Magyarországtól cirka 12.000 km-re találkoztam. Itthon mi van? Nem hagyom meg a moderátoroknak, hogy [censored]-re tegyék, így be sem írom... Sajnos erre van igény.
SF

Elküldve: 2003. 11. 21. 09:30
idézet:
Ezt írta Sasfióka:
Ez a szomorú, legalábbis szerintem. Mert igényes meleg szórakozóhellyel Magyarországtól cirka 12.000 km-re találkoztam. Itthon mi van? Nem hagyom meg a moderátoroknak, hogy [censored]-re tegyék, így be sem írom... Sajnos erre van igény.
SF[/quote]
Ennek oka könnyen megérthető: téves az a nézet, hogy ma itthon a 'típusbuzi' a médiában látható, kiközösítettsége mitt kompenzáló, másságára rájátszó népség.
Magyarországon a 'típusbuzi' az a negyvenes, gyerekes családapa, aki...
Szóval: ezért.

Elküldve: 2004. 01. 08. 21:21

Elküldve: 2004. 01. 09. 13:33
idézet:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=001706&p=6#000251"]Ezt írta Sasfióka:[/url]
Szerintem nem csak az lehet ártalmas egy gyermek fejlődésében, vagy egy felnőtt értékítéletében!, hogy értéktorzult homoszexuálisokat mutatnak. Szerintem egy értéktorzult, tvben önként vonagló, magát dobáló, stb... meleg pont annyira "veszélyes" a tv képernyőjén nap mint nap, mint egy megjátszó, önimádó, nyálas vagy éppen maffiózó heteroszexuális... És perpill a villában a való világ egy igen vékony, nem hétköznapi peremét válogatták be... Még azért egy-két meleg és egy-két leszbi hiányzik, de még bármi megtörténhet. Vagy esetleg kiderülhet?
[/quote]
Ez igaz, viszont nem állítottam vagy sugalltam ennek az ellenkezőjét. Legalábbis remélem. Szerintem (igez, érthető módon) belemagyaráztál olyat a postomban, amit nem tartalmazott. Nyilván azon fiatalok értékítéletét is befolyásolják az ilyen műsorok, akik valamilyen oknál fogva referenciát keresnek bennük.
[ 2004. január 09.: special szerkesztette a hozzászólást ]

Elküldve: 2004. 01. 16. 15:30
idézet:
Arról, hogy valaki n*gernek / cig*nynak születik, nem tehet. A viselkedéséről már igen. A buziság már más tészta. Arról tehet az illető! [/quote]
És még csoda, hogy ennyire nem érti meg a melegek problémáját nálunk senki, amikor az embereknek ennyire fogalmuk nincs róla, miről szól a homoszexualitás?
A másik kedvencem: "A börtönben könnyen válik buzivá az ember" - Pedig ami ott történik, annak semmi köze a homoszexualitáshoz.
Egy - csöppet sem kedves - ismerősöm mondta:
"Nekem semmi bajom a buzeránsokkal, de ha bármelyik hozzámért, azt kinyírom!" És tényleg így volt, egyszer le kellett mennünk az egyik bárba munkaügyben, és majdnem nekiugrott valakinek, aki épp csak ránézett.

Elküldve: 2004. 01. 16. 15:44
idézet:
Ezt írta MisterY:
Egy másik - bezárt - topikban olvastam:
...
És még csoda, hogy ennyire nem érti meg a melegek problémáját nálunk senki, amikor az embereknek ennyire fogalmuk nincs róla, miről szól a homoszexualitás?
A másik kedvencem: "A börtönben könnyen válik buzivá az ember" - Pedig ami ott történik, annak semmi köze a homoszexualitáshoz.
Egy - csöppet sem kedves - ismerősöm mondta:
"Nekem semmi bajom a buzeránsokkal, de ha bármelyik hozzámért, azt kinyírom!" És tényleg így volt, egyszer le kellett mennünk az egyik bárba munkaügyben, és majdnem nekiugrott valakinek, aki épp csak ránézett.
[/quote]
Ez így van, nincs olyan ember, hogy meleggé vált, de ő nem akarta, meg őt rákényszerítették... Léteznek valóban látens melegek, és átmenetileg meleg életvitelt élők, mint pl. a börtönök lakóinak bizonyos része. De ők amikor szabadulnak, visszatérnek régi énükhöz.
SF

Elküldve: 2004. 01. 16. 16:15

Elküldve: 2004. 01. 16. 16:49
idézet:
Ezt írta zimzum:
Kis hazánkban a probléma gyökere sajnos az emberek nagy részében megtalálható.Itt minden fekete-vagy fehér, középút nincs.
Engem személy szerint nem zavarnak a melegek, a saját életük élik, a saját maguk módján.Nem értem igazából, hogy miért kell velük annyit foglalkozni.
[/quote]
zimzum! A melegek zöme sem érti, hogy miért reflektorozzák őket mindig. Viszont abban is van valami, hogy nem a határokat kellene lebontani, hanem az emberek fejében lévő falakat...
SF

Elküldve: 2004. 01. 16. 17:20

Elküldve: 2004. 01. 16. 22:41
idézet:
Ezt írta Boba:
nincs bajom a MÁSsággal, amíg más MÁS.[/quote]
Úgy néz ki, még jó darabig a TÖBBSÉGHEZ fogsz tartozni.
Másság rengeteg féle-fajta van: a homoszexualitás csak egy a lehetőségek tárházából.

Elküldve: 2004. 01. 17. 11:33
idézet:
Ezt írta Telcontar:
Úgy néz ki, még jó darabig a TÖBBSÉGHEZ fogsz tartozni.
Másság rengeteg féle-fajta van: a homoszexualitás csak egy a lehetőségek tárházából.[/quote]
De valamiért mindig abból lehet a legjobb cikkeket írni...
SF

Elküldve: 2004. 01. 17. 11:53

Elküldve: 2004. 01. 30. 14:16
 [/url]
 [/url] 

Elküldve: 2004. 04. 14. 13:45
Idézet

Elküldve: 2004. 04. 14. 13:51

Elküldve: 2004. 04. 14. 19:16
 Az önzség az antiszeretet és ez visz mindent romlásba. (hisz emiatt hazudni kell lehet, stb)
 Az önzség az antiszeretet és ez visz mindent romlásba. (hisz emiatt hazudni kell lehet, stb) ) Ha nem singli életvitelt élnek a homoszexualisok akkor a probléma ott van, hogy ha gyereket akarnak, akkor meg azoknak okoznak gondot és rántják ki a normális életvitelből. Nehéz sokszor a gyereknek megemésztenie hogy az ő "családjuk" más, sok szempontból. Később ez gondot okozhat. Az emberi legalapvetőbb szeretetközösségének a megbontása a legnagyobb probléma amit a homoszexualitás okoz.
 ) Ha nem singli életvitelt élnek a homoszexualisok akkor a probléma ott van, hogy ha gyereket akarnak, akkor meg azoknak okoznak gondot és rántják ki a normális életvitelből. Nehéz sokszor a gyereknek megemésztenie hogy az ő "családjuk" más, sok szempontból. Később ez gondot okozhat. Az emberi legalapvetőbb szeretetközösségének a megbontása a legnagyobb probléma amit a homoszexualitás okoz. 

Elküldve: 2004. 04. 15. 07:44

Elküldve: 2004. 04. 15. 07:44

Idézet: justme - Dátum: 2004. április 14, szerda - 20:21