Miro PCTV Pro
Elküldve: 2002. 10. 02. 15:09
Hogyan lehet benne beallitani a csatornakat? Nekem a channel setup-ra reklamal, hogy nem talal channels.txt-t, meg nincs orszag allitva...
Elküldve: 2002. 10. 02. 15:13
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Letoltottem a 3.12-est.
Hogyan lehet benne beallitani a csatornakat? Nekem a channel setup-ra reklamal, hogy nem talal channels.txt-t, meg nincs orszag allitva...[/quote]
megkaphatom az FTP-d címét???)
Swifty
===
Swifty aka Gáspár Lajos
===
Elküldve: 2002. 10. 02. 17:08
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Letoltottem a 3.12-est.
Hogyan lehet benne beallitani a csatornakat? Nekem a channel setup-ra reklamal, hogy nem talal channels.txt-t, meg nincs orszag allitva...[/quote]
Valamiért tényleg nemtalálja akkor neked a channel.txt-t.
nézd meg, létezik-e a könyvtárában.
Ha igen, akkor lehet, hogy azért nemtalálja, mert mondjuk máshonnan futtatod a progit, tehát az induló könyvtár nem az EXE-file könyvtára. Ezesetben állítsd oda. Ha nincs ilyen TXT-d, akkor szólj, adok.
[ 2002. október 02.: Fenyő szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 02. 21:14
Melyik tipusu tunert kell beallitani?
Elküldve: 2002. 10. 03. 23:15
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Kozben beleraktam a 4.0.1alpha txt-jet, most mar mukodik az opcio, csak akarmilyen tunert allitok be, latszolag mindig lefagy 5 percre a DScaler, meg irogat olyanokat, hogy SetFrequency failed, meg error writing, device failed.
Melyik tipusu tunert kell beallitani?[/quote]
Pfff. Na ez már télleg nagyon különös.
Milyen is a TVkártyád?
Valahol van valami összeférhetetlenség talán....
Lehet szolni kéne JohnAD-nek.![]()
Elküldve: 2002. 10. 04. 00:06
idézet:
Ezt írta Fenyő:
Milyen is a TVkártyád?
[/quote]
Frissen vett Pinnacle PCTV Pro.
A tunerjere csak egy nagy Pinnacle matrica van ragasztva.
Dobozabol sem jottem ra, milyen tuner van rajta, mert csak annyi van a dobozon levo azonositon, hogy "PCTV Pro PAL-BG FIFA D"
Ebbol annyit sikerult dekodolnom, hogy a nemet piacra szantak, es hozzaadjak a FIFA 2001-et...
A Technical Data resznel meg annyit irnak csak a tunerrol, hogy:
TV-Tuner:
-High Quality tuner with full hyper-band cable TV support
-Stereo and multi-channel TV sound with NICAM
-Stereo FM Radio reception
Bezzeg a dekodert odairtak, hogy Conexant CN878-as
Elküldve: 2002. 10. 04. 00:18
Talán XP-dben valami beállítástól ilyen, vagy biosban van valami, vagy valamely hardware-től ilyen.
Még az is lehet, hogy maga a kártya a (gyári)hibás.
Bár ez kevésbé valoszinü
Elküldve: 2002. 10. 04. 00:25
Nem tudok neki olyan IRQ-t adni, ami nem utkozik semmivel, mivel osszesen 6 kartya van a gepemben...
Most eppen a videokartyaval utkozik...
Elküldve: 2002. 10. 04. 02:51
Nekem most épp a hálókártyával van megosztásban, de persze itt winME van most.
Próbáld ki, mivan ha másikra teszed.
Elküldve: 2002. 10. 04. 09:32
idézet:
Ezt írta Fenyő:
Hát, próbáldmeg az összes philips-es és az összes temic-es tunert, ha minddel ilyen, akkor tényleg valami más a gond.
Talán XP-dben valami beállítástól ilyen, vagy biosban van valami, vagy valamely hardware-től ilyen.
Még az is lehet, hogy maga a kártya a (gyári)hibás.
Bár ez kevésbé valoszinü[/quote]
Sajnos azt kell mondanom, hogy remenytelen
Nekem is ilyen kartyam van es az elmult heten kiprobaltam minden PAL variaciot (dobozon a felirat: PAL B/G) de semmivel sem megy - leszamitva a sajat programjat.
Off: hol lehet kerni, hogy ne kapjak tobb ertesitest a topicrol? Kezd megtelni a postaladam![]()
Elküldve: 2002. 10. 07. 10:58
idézet:
Ezt írta Swifty:
Hi !!!
Végre valaki !!!
Köszi, hogy kipróbáltad a progimat !!! Most már tudom, hogy nem egyedi eset a kártya ilyenfajta működése...Mondjuk én is át akarom forrasztani, de addig ez tökéletesen megfelel...
![]()
HA VALAKIT MÉG ÉRDEKEL, AKKOR FENTEBB MEGADTAM MÁR A LINKET...[/quote]
Ehhez a kb 40 hozzászólással ezelőtti (meg asszem terminal-os) prociterheles-lenyomja-a-zajt témával én is próbálkoztam régen. Igaz nem tunerral, hanem egy saját erősítő (TDA2030-al), amit a gépbe akartam tenni, és 12V-ról póbáltam hajtani. Az egér nagyon zajos volt (ha mozgattam), ha ment a vinyó tisztán lehetett hallani, és volt egy alapzaja, amit a ventillátorok lehúzásával minimálisra lehetett csökkenteni. (Több gépben is ki lett próbálva, más alaplap, proc, táp, stb.)
És én is észrevettem, hogy ha valamilyen prociigényes dolgot indítok, akkor erősen lecsökken (majdnem megszűnik) a zaj. Szóval valszeg müx ez a prog, bárki bármit mond is. Már csak egy kérdés: SETI nem jó ehhez?
x.
Elküldve: 2002. 10. 07. 11:38
===
Swifty aka Gáspár Lajos
===
Elküldve: 2002. 10. 08. 08:28
szerelt kartyad van?
Josy
Elküldve: 2002. 10. 08. 10:57
Pinnacle forumaban vki azt irta, hogy a Temic 4009 FR5-ot kene kiprobalni, azzal sem ment.
Meg ahogy nezem a mostani kartyakkal senkinek sem megy a DScaler
Elküldve: 2002. 10. 08. 17:45
idézet:
Ezt írta Josy:
nyunyu: nem lehet, hogy 1 Conexant Fusion 878A tunerrel
szerelt kartyad van?
Josy[/quote]
Ez tuner? Én azt hittem, a 878 csak a digitalizáló chipet jelenti...
Elküldve: 2002. 10. 10. 18:33
Ilyenkor mi van?
Elküldve: 2002. 10. 10. 19:55
idézet:
Ezt írta Thoty:
nekem is az a bajom, mint nyunyu-nak, raadasul linux alatt. az hotzicher, hogy felismeri, hogy Pinnacle PCTvPro Bt878, dehogy egy csatornat sem hajlando talalni, az is biztos. Sehol egy leiras a tunerrol, semmi technikai info.
Ilyenkor mi van?[/quote]
Szivás.
Meg kell várnod, amig "bekerül az adatbázisba", vagyis amig valaki, valahogyan kideriti, mi a tuner tipusa.
Esetleg a Pinnacle fórumán keresztül meg kell kérdezned a supportot, hátha az elárulja és akkor rá lehet keresni a neten. De akkor is kell valaki, aki "adaptálja" a linuxhoz, meg a wines progikhoz. Túl sok variáció nemigen van szvsz: Philips, meg Temic (Microtune) valamelyik tipusa lehet.
A support egy próbát megér.
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?
Elküldve: 2002. 10. 10. 21:05
Elküldve: 2002. 10. 10. 22:10
idézet:
Ezt írta nyunyu:
A Pinnacle forumaban vki a Temic 4009 FR5-re voksolt, mindenesetre nekem azzal sem megy a Dscaler...[/quote]
Rosszul tippelt. Az az előző Pro-n van (ami még kisdobozos volt). [url="http://"http://home.debitel.net/user/holger.beetz/ehp_tv_out.htm"]http://home.debitel..../ehp_tv_out.htm[/url]
Na itt a this ftp server alatt leszedhető a 4009 FR5 Frontend tuner pdf-je (Temic, avagy Microtune)
összehasonlitási és tanulmányozási célzattal.
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?
Elküldve: 2002. 10. 11. 01:25
idézet:
Ezt írta yogibear:
Esetleg a Pinnacle fórumán keresztül meg kell kérdezned a supportot, hátha az elárulja és akkor rá lehet keresni a neten.[/quote]
Nem árulja el. Még csak válaszra sem méltatnak.
Vártam kb. egy hetet, utána megírtam a véleményemet... Szívem szerint a supportosok fején verném szét a kártyát
Fura dolgokat vettem észre: pl. olyan, mintha nem true color módban, hanem csak high color-ban működne...
Plusz még ez a tuner dili, aztán elég rendesen csíkozódik a kép - ezt nem tudom értelmesebben leírni: kb. olyan lesz időnként, mintha egy hagyományos, régi képcsővel rendelkező TV-t néznél közelről, nagyítóval![]()

Súgó
A téma zárva.