Idézet: saen - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 22:23
Javasolni nem nagyon tudok mit, az általad megadott keretből csak aluminium lábak jönnek ki, ami nehéz. Itt egy lehetőség lehet Wizard Slik 700DX-e, vagy esetleg Manfrottonak van asszem 055Pro vagy milyen jelölés, ezek úgy nagyjából egykutyák ahogy hallom, bár próbálni sosem próbáltam. Szerintem nagyon laposra ezzel nem lehet lemenni, a keresztberakott középoszlopot meg ne sajnáld, az semmire sem jó, meg úgy általában a középoszlop sem. Fejre viszont nincs ötletem, ennyiért csak szar van, sorry. Legolcsóbb amit tudok az a Kirk-nek a BH-3-as feje, az egy univerzális cseretalppal most 240$, de rövidesen drágul ahogy látom...
Sajnos Bp nekem nagyon messze van egy kiruccanásra.
Megnéztem a te állványod is a neten, és arra jutottam, hogy egész egyszerűen nincs szükségem egy annyira komoly berendezésre, mint a tiéd. Számomra ez olyan lenne, mint egy gyors sportkocsi: kihasználatlan maradna az egész (lassan autózok). Amit képzeletben idáig összállítottam: egy MN055PROB manfrotto állvány, és egy MN141RC Basic állványfej. Ez 23.900+9800 Ft + áfa. Ez 33.700+áfa. Ha az áfajelenséggel nem sikerül semmit sem kezdeni (miért sikerülne, bár még reménykedek), akkor ez 42.125.- Ft. Ezt még kibírom, de úgy igazából valahol ez a határeset amit rászánok.
Látom a te állványod 7 kg-ig terhelhető, ez több mint amit a kinézett manfrotto modell tud. A fej 11 kilót bír, azért ez nem semmi. Én azt hiszem maradok a - számomra - ésszerű kompromisszumnál. Azt látom, hogy a te állványod kinézni is stabilabban néz ki (olyan kis böszme lábai vannak

Súgó
A téma zárva.