HWSW Informatikai Kerekasztal: Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? (sokváltozós függvény) Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 21. 18:41

Idézet: mckay - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 13:02

Bocs, kicsit off leszek, mert nem szerkesztem át a mondanivalót erre a topicra, de szerintem meglátjátok a párhuzamot.
Szóval most idéznék a PÁF Tesco topicjából, 2003. 03 12-i önmagamtól. :) Viva narcizmus! :D

És mégegyszer bocs az offért, de tényleg csak remélni tudom, hogy a sok keserű, ámde mulattató sztorit mindenki azért írja ide be, mert azért látja, látni akarja a változás szelét. :p

Lőjetek le, de én is vettem már gépet Ósönben 99.990-ért. De előtte megnéztem, Herta összeszerelés, EPOX alaplap, 2200+, GF400MX, 256, vinyó, LG CDRW...

De nekik számított az, hogy kamatmentesen 5x20000-ért kaptak gépet. És NEM játszani kellett. Mai napig áldanak...De mégse celeroncs/ nem flameből/, és nem Amptron alaplap. Azóta a szervízben leszedték a garicimkét is, hogy turkálhassak benne/ 1 modem kellett még bele - azóta sincs pénzük netre/. Bár a Hertának sok köze nincs az Ósönhöz.

Sok jó történet volt bakker!

PS: ja, és a 17-es monitorjuk 1024@85-ön megy, nem hatvanon :D  :D  :D

Szerkesztette: Ghilette 2004. 07. 21. 18:43 -kor

. . . a n y t h i n g

#82 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 19:51

...szóval valahol ott hagytam abba, hogy kedves rokon fölhív, hogy megérkezett a számítógépe, rakjam már össze, mert izé... szóval ő azt hitte, meg az Ausztriából becsempészett Komondor 64-et is be tudta ő üzemelni annak idején, de ezen annyi kis bizbasz van... rövidre zárom dolgot, legyünk túl rajta minél előbb, másnapra megbeszélünk egy időpontot, anyámnak szólok, hogy némi hideg élelmet és fogkefét csomagoljon össze nekem, előkerül az ominózus install-hátizsák, húgom szerint úgy festek, mint aki az Antarktiszra indul, én azonban nem vitatkozom, az öreg gépbuherátorok mindentudó mosolyával az arcomon lépek ki a zuhogó esőbe/40 fokos kánikulába/hóesésbe (nem kívánt törlendő).

Kisvártatva mutatóujjam egy panelház kapucsengőjére tapad, a techno-Beethoven legalább két percig nyomatja a "fűrelízt" mire egy borízű hang beleböffen: "Ki a'?". "Csak én." Miután ezzel lefutottuk a kötelező udvariassági köröket, beenged - indulhat a nagy kaland. Szociológiai elemzést ígértem, hát kezdjük a lakókörnyezettel. A lift nem működik/leszakadt/részeg punkok versenyt hánynak benne, így nekivágok a lépcsőháznak. A falakon festék helyett tekintélyes graffitigyűjtemény, a lépcsőházban szúrós ammóniaszag és lecsószag terjeng (Günter lecsóvalószínűség-elmélete szerint a százvalahány lakóból mindig van legalább egy, aki éppen lecsót készít. Ha nem, akkor pörköltet). Az ajtók kukucskálórésein éber nyugdíjasok követik minden mozdulatomat, de mire igazán beleélném magam ebbe a külvárosi kémtörténetbe, felérek és becsöngetek.

Személyesen a házigazda (emlékeztek rá? a kedves rokon) nyit ajtót (nem, nem azért, mert a komornyik szabadságon van...), alsónadrágban, szakadt trikóban, bal kezében sör, jobb kezében kolbász. Bonyolult műveletekbe kezd, hogy a kezében lévő dolgokat valahogy átcsoportosítva kezet nyújtson, de rémülten elhárítom a fenyegetést és benyomulok a csöppnyi lakásba, majd fuldokolni kezdek a klausztrofóbiától. A ránézésre kb. 20 nm-es lakásban bútorok garmadája van összezsúfolva, a falakon búcsúban lőtt naplementés tájképek váltakoznak a hetvenes évekből ittragadt faliszőttesekkel, hatalmas karórát utánzó falióra ketyeg a nagymamától örökölt komód fölött és még csak az előszobában vagyunk.

Rémülten fedezem fel, hogy itt vannak a vidéki rokonok is (egyelőre egy nagynénit és pár unokatestvért fedezek fel, a többiek türelmetlenül várják, hogy benyomuljanak az amúgy is egy heringkonzervre hasonlító előszobába). Egy testcsellel benyomulok a kisszobába és "dolgozom! ne zavarjanak!" felkiáltással megpróbálom feltartóztatni a tömeget. Persze hiába, sorsomba beletörődve hagyom, hogy egy órán keresztül elemezgessék a rokonsági fokokat és ezerszer hallott sztorikat melegítsenek föl.

Valahogyan sikerül végre elvergődni jövetelem tulajdonképpeni céljáig, a számítógépig. Illetve azokhoz a szétcincált, széthasogatott dobozokhoz és zacskókhoz, amelyek valaha az alkatrészeket rejtették. A szőnyegen gondosan kirakom faltól falig a "puzzle"-t, hogy valami rendszert vigyek a dologba. Aztán megjelenik a kedves rokon másfél éves kisfia, aki első körben végigtipeg az alaplapon, majd elmélyülten rágcsálni kezdi a hálókártyát. Ennél rosszabb nem jöhet, kezdek reménykedni, amikor berohan Blöki, a család kedvenc kutyusa (hiperaktív tacskó) és törésteszteket végez az alkatrészeken.

Csodával határos módon sikerül eltávolítani mindkét zavaró tényezőt, de a kedves rokon ragaszkodik hozzá, hogy jelen legyen az összeszerelésnél. Tudjátok, mint a régi viccben: "- Mennyiért festené ki a lakást? - Százezerért. - És ha a vejem is segít? - Akkor százötvenért...". Mindegy, nekiállunk az összeszerelésnek, a kényesebb műveleteket (alaplap becsavarozása, kártyák beillesztése, jumperek beállítása, stb.) én végzem, a kevesebb szakértelmet igénylő dolgok rá maradnak (böfögés, szellentés és a gépház telemorzsázása). Valahogyan azért sikerül számítógépre hasonlító tárgyat összeállítanom, bekapcs, se kép, se hang. Szétkapom az egészet, a lehetőségekhez képest minden stimmel, nem egy csúcsgép, de azért illene valami életjelet adnia. Kb. fél óra tanácstalan hümmögés és fejvakarás után kedves rokon a homlokára csap: "Ja, ebben a konnektorban nincs is áram!". Kerítünk egy másfél méteres hosszabbítót, másik szobában bedugjuk, a gép életre kel, a rokonság körénk gyűlik, mintha legalábbis a rák gyógyszerét fedeztük volna fel, rokon vigyorog mint a vadalma, és bezsebeli a gratulációkat. Némi közjáték után (a nagymama átesik a hosszabbítón és kirántja a falból a dugót), eljutunk a telepítésig, kedves rokon közli, hogy kétféle oprendszert képzelt el: Vindovs kilencvenötöt, mert a munkahelyén is az van, vagy Vindovs 2003 Szervert. Némi győzködés után kezdi elfogadni, hogy nem a legjobb választás egyik sem egy 64 MB memóriával és 10 GB-os vincseszterrel rendelkező gépre. Mentőötletként bedobom a köztudatba, hogy most megy a focimeccs a tévében, kedves rokon kelletlenül ugyan, de magamra hagy. Végre nekiállhatok dolgozni, és talán még éjfél előtt hazaérek, gondolom magamban botorul. Persze hogy nem jön össze. A win telepítője 99%-nál dob egy kékhalált, gyorsan lefényképezem a monitort, hogy később majd felvághassak vele a fórumos haverok előtt, ilyen hibaüzenetet még soha az életben nem láttam (szerintem más sem). Csökkentett mód, konzol (Anyuka ártatlan kérdése: "Nem grafikus felületnek kellene itt lennie?"), részemről fogcsikorgás, nagyobbik gyereknek vörös a feje az elfojtott kárörvendő röhögéstől, nagy nehezen fölküzdöm az oprendszert, segédprogramokat, offiszt, és kihasználva a család figyelmetlenségét, megpróbálok gyorsan kislisszolni az ajtón. A gyerek gyorsabb nálam, már a lépcsőházban állok, amikor fölvisít: "Ánríl Turhament 4-et akarok!", megadóan visszabattyogsz, cipőkanállal rányomod a gépre a játékot, elmenőben még hallod az S3 Trio elhaló hörgését az indokolatlan terhelés alatt, gyerek kezében lekvároskenyérrel lelkesen maszatol szét a billentyűzeten valami sötét színű és meghatározhatatlan összetételű masszát és nézi a diavetítést a monitoron.

Kedves rokonnak bevillan, hogy "Hoppá! Ez olyan, mint egy tévé! Tévére nem lehet rákötni?". Határozott "nem" a válaszod. Látod rajtuk, hogy nem hiszik el, és vérig vannak sértve, hogy nem vagy képes egy ilyen egyszerű dolgot se megcsinálni nekik, amikor "már a tévéjátékot is rá lehetett kötni annó a ColorStarra, milyen jó is volt, ugye anyukám?" - érzékenyül el a nagydarab rokon, megadóan húzol elő egy RCA-kábelt a hátizsákodból, rokon szuszogva cipeli át a Gagyitron tévét a nappaliból, valahogy összehegeszted a gépet a tévével, a kép fekete-fehér, alul-felül és kétoldalt vastag fekete csíkok, a színek nem stimmelnek és fut a kép. Látszik a családon, hogy addig nem lehet teljes az életük, amíg nem tudnak a tévén passziánszozni, ezért leszeded a jól működő VGA-drivert, másikat raksz föl, majd még egy másikat, két plusz segédprogramot, az egyik a jelet viszi át a tévére, a másik csak azért kell, hogy megnyújtsa a képet. A többé-kevésbé stabil Wint percek alatt sikerül szétbarmolni, érdekes hibaüzenetek jelennek meg rendszeres időközönként, de valami elmosódott, szürrealista festményre emlékeztető valamit sikerül prezentálni a tévén. Csak a tévén, mert most a monitoron nincs kép. A sírás határán állsz, amikor a családfő megkérdezi: "És akkor mostan ebbe benne van a zinternet?"

Fentiekre hivatkozva, tisztelt bíróság, kérvényezem a háromszoros emberölésért rám kiszabott életfogytiglani börtönbüntetés mérséklését.
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#83 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 22:08

élmény olvasni amit (és főleg ahogy) írsz :respect:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#84 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 23. 01:03

Idézet: zako - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 20:51

...szóval valahol ott hagytam abba

A helyedben gondolkoznek egy konyv megirasan. En biztos megvennem.
Irj meg sokat. Lementem. Rakok ra kopirajtot is (Zako... :) ).
Meg csinalhatnal egy a neveddel femjelzett honlapot is. Biztos lenne latogatottsaga.
Mondjuk ha mas nem ilyen blog formajaban irhatnal...
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#85 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 01:58

Idézet: zako - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 20:51

...

:taps:  :taps:  :nevet:  :tv:  :respect2:  :respect2:

#86 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 03:18

Zako, mikor lesznek a történetek könyvalakban?  :D  :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#87 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 03:22

Zako minden elismerésem, fantasztikusan írod le ezeket a történeteket, könnyesre röhögtem magamat! :respect:  :respect:  :D  :D
Hihetetlen... minden mondat pontosan úgy hangzik, ahogy az a valóságban is történik mindannyiunkal!  :D

Jah, a könyvedre én is vevő lennék! :cool:  :D

#88 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 06:45

Köszönöm az elismerő szavakat, nagyon kedvesek vagytok.  ;) Könyvet írni? Ahhoz én túl lusta vagyok és túl sokan ismernének magukra... :D Mindenesetre fejben már írom a következő részt, amely az amatőr tuningolók kálváriájáról fog szólni.
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#89 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 07:00

Már alig várom :)
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#90 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 07:14

Idézet: zako - Dátum: 2004. júl. 23., péntek - 7:45

Köszönöm az elismerő szavakat, nagyon kedvesek vagytok.  ;) Könyvet írni? Ahhoz én túl lusta vagyok és túl sokan ismernének magukra... :D Mindenesetre fejben már írom a következő részt, amely az amatőr tuningolók kálváriájáról fog szólni.

azért egy weboldalt megérdemel :)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#91 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 10:10

Idézet: charlie - Dátum: 2004. júl. 23., péntek - 8:14

Egy blog.
Abba siman belefernenek ilyen irasok de meg esetleg lehetne hozza jo kis kepgaleria (pl amit a rokon tuningolt, a szomszed szaki megszerelte meg meg sok egyeb kategoriaval), es masok irasai is helyet kaphatnanak. Jobb mint a forum, mert konnyebben visszakeresheto/bongeszheto es gyorsabb is.
ja es respekt!  :respect:

#92 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 06:01

Mielőtt rátérnék az újabb, elrettentő történetekre, vegyük számba a tipikus usereket, akikkel mi, gépbuherátorok összefuthatunk tevékenységünk végzése közben. Természetesen senki nem sorolható be egyetlen kategóriába, vannak átfedések, de a cél végső soron a szórakoztatás, nem pedig a tudományos alaposság. Kezdődjék tehát a meccs, a kék sarokban talpig feketében, kezében csavarhúzóval és install CD-vel a buherátor, a piros sarokban az örök ellenfél, az ügyfél! :)

A RENDETLEN:

Többnyire fiatal kamasz, aki a szüleivel él egy aprócska lakótelepi lakásban. Szobája leginkább egy szőnyegbombázás utáni nagyvárosra emlékeztet: bizonyos részek romokban hevernek, megközelíthetetlenek, vannak többé-kevésbé működő infrastrukturális részek, de az egész fölött a káosz uralkodik. Természetesen ez a számítógépére is érvényes, ahogy azt az elkeseredett buherátor, kezében bozótvágó késsel, szomorúan konstatálja. A gép a permanens szétszedettség állapotában leledzik, a kábelek úgy lógnak belőle, mint egy kibelezett állatból. A legfontosabb szerelési eszközök közé tartozik a szigetelőszalag, a drótdarabok és a rágógumi. A rendetlen ügyfél mindenkinél előbb feltalálta a külső winchestert, csak ő nem alumínium házba applikálta, hanem üres CD-dobozokra helyezte el a gép mellett.
A rendetlen ügyfélhez bármikor beállíthatunk, biztosak lehetünk benne, hogy van javításra szoruló alkatrésze. Egyébként ő az, akinek nem szabad kölcsönadni semmit (különösen CD-t nem), mert a) elhagyja b) összekarcolja c) beépíti valahova d) kiszögeli a falra dekorációnak. Régészhajlamú buherátorok izgalmas ásatásokat folytathatnak nála, de ehhez komoly felszerelés és több napi hideg élelem szükségeltetik.
A szoftvereket illetően még siralmasabb a kép. Az operációs rendszer(ek) - feltéve ha elindulnak - csökkentett módban és 16 színnel futnak, 640x480-as felbontással. Mivel kísérletező hajlam, ezért random időközönként újratelepít ezt-azt, közben itt-ott letöröl néhány létfontosságú programot, mert nem tetszik neki az ikonja. Telepíteni nem érdemes neki semmit, úgyse marad meg a gépen pár napnál tovább (ez alól kivételek a kémprogramok, vírusok és tárcsázók).

A PEDÁNS:

Mindenben az ellentéte a rendetlen usernek. Szobájában élre állítva minden, a könyvek szigorú ABC-sorrendben sorakoznak a polcon, még a post-it cetliket is megszámozza. A gép gyakorlatilag ugyanabban az állapotban van, mint amikor meghozták a boltból. Minden papírja, dokumentációja megvan lefűzve, színkódolt mappákban. Mindezek mellett szigorú rendszabályok vonatkoznak rád is, ha akarsz lépni a szentélybe: a bejáratnál múzeumi papucsokat osztanak, kötelező a kézmosás, mielőtt bármihez is hozzányúlsz, állatok csak többórás karantén és fertőtlenítés után léphetnek be.
A munkát kissé hátráltatja, hogy minden műveletet részletesen naplóznod kell egy erre szolgáló füzetben, és természetesen szóban is tájékoztatást kell nyújtanod mindenről, amit csinálsz. Mielőtt nekikezdenél bárminek is, kb. félórás eligazítást tart a "szisztémájáról", amely magában foglalja a file-ok és könyvtárak névadási rendszerét (filenév+létrehozó neve+dátum+idő+megjegyzés.doc), az ikonok csoportosítását az asztalon, a start menü faszerkezetét, stb. Egy-egy gazdátlan temp file miatt éjszakákon át nyugtalanul hánykolódik. Betegesen retteg mindenféle fertőzéstől, ezért a vírusirtó, a kémprogramirtó, a windows update és a rendszerbackup tíz percenként automatikusan lefut, használhatatlanul lassúvá téve ezzel a gépet. Új hardvert természetesen csak többszintű ellenőrzési-jóváhagyási procedúra után, minden létező biztonsági rendszabály betartásával lehet telepíteni és utána kötelező a betanítás.

AZ IDŐS ÉS LELKES:

Az informatika világába már idős fejjel csöppent bele, és beleszerelmesedett. Hozzáértése konvergál a nullához, de nagyon lelkes és ambíciózus. Mivel nem ért hozzá, ezért nagyon megfontoltan jár el mindenben, orrát a monitortól pár centire tartva kétszer-háromszor is elolvas minden üzenetet és kérdést, mielőtt bármit is megnyomna. Gyakori kérdése: "Melyiket nyomjam, az okét vagy a mégsét?". Kínnal-keservvel elvégzett egy gyorstalpaló tanfolyamot, ezért mindenhol büszkén meséli, hogy neki papírja van róla, mennyire ért a "kompjúterekhez". Szóhasználatában érdekesen keveredik a nyolcvanas évek informatikai szlengje a kreatív nyelvalkotással ("Hópihét vagy létrát nyomjak a klaviatúrán?"). Gyakran kér telefonos segítséget, ilyenkor terjengősen vázolja, hogy éppen min dolgozik, miért és kb. fél óra telik el, mire rátér a konkrét problémára, és fonetikusan felolvassa az angol nyelvű hibaüzenetet.
Irtózik az újdonságoktól, leginkább Pentium I-et használ és Win98-at, ragaszkodik hozzá, hogy neki mindenből, a tűzfalból is magyar nyelvű kell, mert ő aztán egyetlen szót sem fog megtanulni angolul. A gépen bármit csinálhatsz, a guruknak kijáró csodálattal vegyes tisztelettel bámul rád, aki hozzá mersz nyúlni ehhez az "ördöngős masinériához", de az asztalon és start menüben tilos bármit is megváltoztatni! Ő ugyanis rutinból használja a gépet és ha a "wörd" ikonja pár pixellel arrébb kerül, már bajban van.

A GYANAKVÓ:

Alapvetően nem rosszindulatú, de meggyőződése, hogy az egész világ, de különösen a hackerek, crackerek, a NASA, az FBI és a magyar számítástechnikai kereskedelem őt üldözi és próbálja becsapni. Gyakran felhív, ilyenkor fojtott hangon belesziszegi a kagylóba, hogy nem telefontéma, azonnal menj el hozzá. Lóhalálában rohansz, lelki szemeid előtt feketére égett alaplapok, villámsújtotta elektromos berendezések és szétrobbant monitorok képe lebeg, aztán amikor a gyanakvó ügyfél „én megmondtam!” arckifejezéssel rábök a tűzfal kilométeres logjában egy ártalmatlan portscanre, amelyet „bűnözők csináltak, hogy ellopják a gyerek iskolai dolgozatait”, akkor kissé megnyugszol. Mániákusan jelszavaz, levéd és titkosít minden file-t és könyvtárt, persze a húszkarakteres, kombinált jelszókat könnyen elfelejti, ezért azokat gondosan felírja egy cetlire és a monitorra tűzi. Két tűzfal, három rezidens vírusirtó, négy kémprogramirtó fut párhuzamosan a gépén, amelyet egy hatalmas elzett lakat őriz az illetéktelen nyitogatástól. Ha bármi gyanús dolgot észlel internetezés közben, azonnal kirántja a hálókártyából a kábelt.
Természetesen tudja azt is, hogy az ország valamennyi kis- és nagykereskedője összeesküdött ellene és kartellt alakítottak, hogy őt minél jobban megkopasszák, és téged, a gépbuherátort béreltek föl sötét üzelmeik ügynökének. Bármilyen hardver megvásárlása úgy zajlik, hogy kér tőled egy árajánlatot, majd több „szakértővel” ellenőrizteti azt, végül begyűjt egy halom árlistát és annak alapján megveszi valahol. Mivel nem ért hozzá, ezért gyakran – minden eladói és szakértői tanács ellenére – rosszat vesz, amelyet bonyolult visszacserélési-levásárlási manőverek során sikerül egy jóval drágább és rosszabb minőségű termékre becserélnie.

#93 Felhasználó inaktív   pitya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 30. 08:11

:respect:  :tv:  :taps:  :taps:  :taps:
Live fast... Die Never!

#94 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 12:32

respekt. csinalj egy honlapot, vagy egy konyvet... mielott valaki mas csinalja meg.  :)
:respect:

#95 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 12:43

Azt hiszem nem túl OFF:

Ma van a rendszergazdák világnapja

:D

#96 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 13:53

:taps:  :taps:  :taps:

#97 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 05. 12:25

Idézet: charlie - Dátum: 2004. júl. 23., péntek - 8:14

Hasonló weboldal már volt. Érdemes ellátogatni a Terminál Hardver fórumába, a Számítástechnikai rémtörténetek topikhoz.

zako mester! riszpekt.  :respect:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#98 Felhasználó inaktív   GOD-GOD 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 06. 00:00

azaz Zsivi! "riszteppa"!!!

Zakó! Nagy vagy!

#99 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 20. 14:28

Idézet: mckay - Dátum: 2004. júl. 20., kedd - 12:22

A segítőkészségedet  persze respektálom.
;)

én is a Te segítőkészségedet, sőt, éppen ez az, az anyagias dolgokat félretéve szerintem túl sokat vállalsz már be, és ez valamilyen lelki megterhelés is lehet számodra, mert a barátságot és az üzletet nem jó keverni. :(
nekem van olyan ismerősöm aki először csak távoli volt, majd leginkább közeli haverrá fejlődött, nem jó érzés már számítógépjavítást bizniszelni vele..

#100 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 09:46

Nagyon lesüllyedt ez a topic...
Remélem zako nem váltál terméketlenné (vagy tollforgatási tudományod máshol kamatoztatod)
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.