Idézet: malvin - Dátum: 2014. 04. 17. 12:59
Eppen ezert ugy ket-ket es fel honapja alairtam egy 2 eves husegnyilatkozatot egy internet+telefon+rogzitos digitalis HDTV csomagra. (addig is volt UPC digitalis csomagom, csak nem HD es nem rogzitos, volt viszont mellette T-Home IPTV, rogzitos, de nagyon minimalis csatornaval). Ugy gondoltam, eszszeru az egyszerusites, legyen minden UPC.
Sajnos kiderult, hogy az UPC Cisco mediabox messze alulmulja az elvarasaimat (pl. a T-Home X-300-hoz kepest), es bar regebben volt jobb (Philips), masmilyet nem tudnak adni.
Gondoltam, egyszeru a dolog: lemondom, es vissza a T-Home-hoz.
Csakhogy kiderult ebben az esetben az osszes kedvezmenyt - tehat nem csak a husegnyilatkozatert kapott kedvezmenyt, hanem a csomag-kedvezmenyt is vissza kell fizetni (tenyleg benne van az aszf-ben: a hatarozott ideju szerzodes a kedvezmenyek visszafizetese mellett mondhato fel ...)
Es ahogy ezt az ugyintezo kiszamolta, 2 es fel honap alatt majd 45eFt.
Ha nem husegnyilatkozattal fizettem volna elo a csomagra, akkor most minden visszafizetes nelkul felmondhato lenne.
Nem vitatom, hogy ez nem jogszeru (vegul is alairtam), de szerintem nem tisztesseges.
Szerintem csak a be nem tartott husegert kapott kedvezmeny (havi 2eFt.) jarna vissza.
A Thomson boxra is azt hazudta a UPC évekig,hogy tud egyszerre 2 műsort felvenni!!
Eleinte valóban tudott,aztán 1 frissítés után már nem!
Kiküldték a szerelőket, 3 hét alatt 4 boxot cseréltek,de akkor is azt hajtogatták a bejelentésemre,hogy biztosan nálam van a hiba! Aztán a szerelő beismerte,hogy a box a hibás, és már nem is fog 2 műsort felvenni!
Gusztustalan 1 társaság...