HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2611 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 13. 13:15

Idézet: leslie - Dátum: 2009. júl. 13., hétfő - 7:48

Hát ha a 23 év az sok, akkor én egy matuzsálem vagyok. :)

Igen, erre céloztam. Szerintem a 23 év nem olyan kor, hogy megindokolná. Mert hogy anyámnak 56 évesen azt mondaná, hogy azért vizesedsz, mert a korral jár...még valahol azt mondom, hogy ok.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2612 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 14:36

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 13., hétfő - 14:15

Igen, erre céloztam. Szerintem a 23 év nem olyan kor, hogy megindokolná. Mert hogy anyámnak 56 évesen azt mondaná, hogy azért vizesedsz, mert a korral jár...még valahol azt mondom, hogy ok.

Nincs neked semmi bajod! /dr cyberde  :cool:

Igyál többet!  :)

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 13., hétfő - 7:32

Inni tuti, hogy iszom eleget, nyáron a napi 3 liter is simán megvan. ...

Nyáron/melegben, az ember, átlag napi izzadság mennyisége 1l. Ha az edzésen úgy izzadsz, mint ahogy írod, akkor ott min. +1l, de inkább több vizet elhasználsz. A légzés közben is távozik átlag, napi 0,3l, ha sport közben lihegsz, akkor 0,5l. A normális széklet, legalább fele, is víz. Ehhez jön még a min. napi 0,5l vizelet.

Nyilván van az ételeknek is folyadéktartalma, de ha a fentieket összeadod akkor is az derül ki, hogy pont a határon vagy.

Próbáld ki, ha kell erőltesd, hogy napi min. 1l-el többet iszol, vagy nem izzadsz annyit az edzés alatt  :D és egy hét, 10 nap múlva, nem fogsz vizesedni.

#2613 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 21:53

Vége a vizsgaidőszaknak, hazaköltöztünk, nekiálltunk termet keresni. Ejj, de szép világ volt régen, mikor terem kipróbálása még ingyen volt. Most megvettették a napijegyet.  :smoker:

Átmozgató edzés volt, mert néhány hónapot kihagytam, tenisz és úszás volt helyette. Sajnos túlerőltettem a bal térdem, most fáj.

Jár innen valaki a miskolci M1fitness-be?

#2614 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 15. 15:58

Idézet: leslie - Dátum: 2009. júl. 9., csütörtök - 9:37

Mér' kell ilyet linkelni, majdnem lecsandáztam a monitort...  :reklamacio:

Amúgy mi a tököt csinált, h ez lett vele?

commentekben írják is mi ez.
synthol-nak hívják, olaj amit beinjekciózott az izomba csak nem jött össze..
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2615 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 15. 16:47

Idézet: tasp - Dátum: 2009. júl. 15., szerda - 16:58

commentekben írják is mi ez.
synthol-nak hívják, olaj amit beinjekciózott az izomba csak nem jött össze..

Gondolod olvastam?  :omg: Ismerem azt a szart, jó nagy faszság.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2616 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:56

up  :up:

nem tud valaki scitech vagy biotech fehérjét szerezni olcsón?  :cool:
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2617 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 11:07

Idézet: tasp - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 10:56

up  :up:

nem tud valaki scitech vagy biotech fehérjét szerezni olcsón?  :cool:

BT Milk&Egg csokis 15k/3kg  :)

#2618 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 11:39

talán 1.5 hónapja vettem 10k-ért whey pro-t 3kg-osat tescoban. akkor ott 11k volt a milk&egg - most nézelődöm neten de sehol se látok hasonlót...

Szerkesztette: tasp 2009. 09. 04. 11:39 -kor

#2619 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 21:35

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. júl. 1., szerda - 22:28

A fogyáshoz inkább futás, vagy bármi mozgás ami jól lihegtet (kardio) nagyon jó.
A súlyok emelgetésének elsősorban nem a fogyás szokott lenni a célja. Bár ezzel is kalóriát használsz el, de futással többet fogynál.

Legjobb ha kardio edzéshez párosul súlyzós edzés is. Előbb a súlyzós és nem fordítva, ha nem lehet időben elkülöníteni. Viszont a súlyzózás önmagában sztem több kalóriát igényel, ezért jobb.

Csajoknál még megértem, hogy nézik a mérleget, de köztudott, hogy nincs férfi 100kg alatt  :cool: Szóval én leszarom mennyit mutat a mérleg, a lényeg, hogy a testzsírszázalék legyen alacsony, ezen dolgozom most.
Mert egy 120kilós testépítőre se tudod azt mondani, hogy bázmeg ez tuti dagadt geci állat, közben meg szálkásabb mint egy egész kárászraj. (c trópusi vihar).

Volt itt szó a kreatinról is. Ma hallottam a terembe, két csávó erről beszélgetett. Az egyiknek még az árnyéka is félelmetes, a másik lájtosabb volt. Utánaolvastam, hogy izomtömeget lehet vele növelni, mivel az izmok alkotórésze. De én mindig parázok ilyenekbe belefogni és kipróbálni mert mivan ha nem találom el a megfelelő mennyiséget. A másik amin régóta filózok az a dextróz. Nem, nem a fórumtársunk, hanem a szőlőcukor. Állítólag jó ha edzés után megnöveljük dextrózzal a cércukorszintet ami inzulint eredményez ami lebontja a faszomat is. Nemtom egyáltalán jól látom e dolgot és érdemes e ilyet szedni edzés után.
Mivel az egyszerű szénhidrátok, cukrok felhasználás nélkül azonnal zsírrá alakulnak át, ezért kicsit érdekednek tartom hogy edzés után mégis ilyet vigyek be. Viszont látom,hogy csomóan edzés közben is szedik. Azt én kicsuknám mert akkor nem az elraktározott kalóriákat használnám fel, hanem azt amit akkor beveszek.
Jah heti 2-ről áttértem heti 3as edzésre, amióta elkezdtem az egészet kb 1.5-2x nagyobb súlyokat mozgatok. Jópár gépnél elértem már a max szintet is, meg elkezdtem egyre több gépen dolgozni,nemcsak néhány alapgépen.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2620 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 22:08

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 22:35

...Utánaolvastam, hogy izomtömeget lehet vele növelni, mivel az izmok alkotórésze. De én mindig parázok ilyenekbe belefogni és kipróbálni mert mivan ha nem találom el a megfelelő mennyiséget. A másik amin régóta filózok az a dextróz. Nem, nem a fórumtársunk, hanem a szőlőcukor. Állítólag jó ha edzés után megnöveljük dextrózzal a cércukorszintet ami inzulint eredményez ami lebontja a faszomat is. Nemtom egyáltalán jól látom e dolgot és érdemes e ilyet szedni edzés után.
Mivel az egyszerű szénhidrátok, cukrok felhasználás nélkül azonnal zsírrá alakulnak át, ezért kicsit érdekednek tartom hogy edzés után mégis ilyet vigyek be. Viszont látom,hogy csomóan edzés közben is szedik. Azt én kicsuknám mert akkor nem az elraktározott kalóriákat használnám fel, hanem azt amit akkor beveszek.
....

Erről még azért olvasgass többet!  :D

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 22:35

...Jópár gépnél elértem már a max szintet is, meg elkezdtem egyre több gépen dolgozni,nemcsak néhány alapgépen.

Akkor most próbáld meg szabályosan végezni a gyakorlatokat!  :)  Akkor lehet, hogy a 30% is sok lesz.  :D

#2621 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 22:18

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 23:08

Erről még azért olvasgass többet!  :D

Akkor most próbáld meg szabályosan végezni a gyakorlatokat!  :)  Akkor lehet, hogy a 30% is sok lesz.  :D

Erről elduműlunk a következő kocsmázásnál.

Szabályosan végzem, odafigyelve a célizomra ;)
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2622 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 00:24

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 21:35

A másik amin régóta filózok az a dextróz. Nem, nem a fórumtársunk, hanem a szőlőcukor. Állítólag jó ha edzés után megnöveljük dextrózzal a cércukorszintet ami inzulint eredményez ami lebontja a faszomat is.

Pontosan! Kép
Wherever you go, go with all your heart.

#2623 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 04:49

Versenyszeruen sportoltam es szolocukor tablettakat (legalisan kaphato barmelyik elelmiszerboltban) kellett (ajanlott volt) ennem verseny elott, hogy energiat adjon. Most en is jarok terembe es ott a trener ember nem emlitette, hogy utolag kene cukrot vinni a szervezetbe, inkabb elotte. Ha igazad van es valoban lebontja a nemkivanatos cuccokat akkor tenyleg elotte lenne jobb, hiszen akkor egyidejuleg gyursz, egeted a mocskot, es emellett meg a dextroz is bontogat. 2 in 1.

#2624 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 06:45

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 23:08

Legtöbb helyen tényleg nevetségesen kis súlyokat lehet felpakolni, én sem értem, h milyen ropiknak terveznek ilyet. Pl evező gép, 100 kiló a max.  :think: Gyerekgép.  :Đ Vagy női.

Szénhidrát elötte is, utána is. Hacsak nem az a cél, h fogyj. :)

Szerkesztette: leslie 2009. 10. 02. 06:45 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#2625 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 07:02

Lehet olyan gepen dolgozik ami tobb atteteles. Pl en is tapasztaltam, hogy az egyik duplas emiatt ketszer akkora sulyt birok folemelni vele mint a masikkal, azonos gyakrolat soran. Emiatt nyilvan ketszer olyan hamar is ersz a max szintre :)

#2626 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 07:10

Idézet: leslie - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 7:45

Szénhidrát elötte is, utána is. Hacsak nem az a cél, h fogyj. :)

Hát de az a cél, közben meg izomtömeg növelés :) Mármint mit értesz fogyás alatt? Én nem a kilókat akarom lejjebb vinni,hanem a testzsírszázalékot. Eddig edzés után ettem többnyire fehérjét. Főtt tojás, csirkemell, esetleg hozzá zőccség, vagy rízs. Eddig egész jól hatott,de most kicsit mintha megrekedt volna a dolog.
BMWパワー
Kép

#2627 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 07:11

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 5:49

Ha igazad van es valoban lebontja a nemkivanatos cuccokat akkor tenyleg elotte lenne jobb, hiszen akkor egyidejuleg gyursz, egeted a mocskot, es emellett meg a dextroz is bontogat. 2 in 1.

Háde én inkább csak a saját készletemet bontom le, minthogy még ledolgozzam a szőlőcukrot is. Ha előtte enném akkor több energiát juttatnék be amivel jobban menne az edzés.
BMWパワー
Kép

#2628 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 07:44

nagyjából május óta sikerül tartanom magam a heti 3 edzéshez, és egy pár napos betegséget leszámítva asszem 1 alkalmat se hagytam ki. 2 hete sikerült heti 2*1 óra teniszezést is összehozni, remélem ezt is tudom tartani.
eredménye is van némi, páran mondják hogy látszik, meg 1-2 ingen érzem hogy eléggé szűkös lett, bár én nem nagyon látom magamon...
súlyban nem nagyon változtam. (94 körül voltam amikor elkezdtem, betegség alatt fogytam 3 kilót. most meg 91)
súlyokban kb 25%-ot fejlődtem

kaja: én edzés előtt szoktam kajálni fél órával, edzés után meg 1 tömegnövelő turmix...

dedócikk maltodextrinről és társairól

Szerkesztette: WiZARD 2009. 10. 02. 07:48 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2629 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 08:05

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 23:18

Erről elduműlunk a következő kocsmázásnál.

Szabályosan végzem, odafigyelve a célizomra ;)

Mosz már átmehetsz a felnőtt gépekhez, akkor  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2630 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 12:06

Én 1 hónapja szedem a BioTech aminosav tabiját az st5300-at.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Edzés közben sokkal később kezdem fáradtnak érezni az izmaimat, edzés után veszek be mégegyet, másnap ha nagyon túlzásba is esek akkor sem akar leszakadni a karom/lábam.
Plussz, igen intenzív szálkásodás vette kezdetét!!! Nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.