Idézet: Raynes - Dátum: 2013. 01. 02. 16:04
Szubjektív: első SSD, amivel dolgom volt, és valóban többszörösen gyorsabb, mint egy HDD, főleg a bootidőn érezni, de a bootidőt és egy-két extrém esetet leszámítva (Office 2010 telepítés nagyon hosszú egy HDD), átlag otthoni felhasználásnál (böngészés, dokumentumszerkesztés, zenehallgatás, filmnézés, Flash) nem érzem hú-de gyorsabbnak
ezt úgy kell tesztelni, h kb. 2-3 hét után visszaülsz egy hdd-s rendszer mellé ugyanabba a környezetbe.
van egy majdnem tökugyanolyan tartaléklaposom (gyak. csak a proci gyengébb, meg a billentyű háttérvilágítása a pöcökegérre nem kapcsol be, csak bill-re bárhogy állítom), abba szoktam párhavonta ráklónozni a rendszerem. aztán ha valami elszáll, akkor csak előkapom, nyomok a szerveren egy frissítést a melósmappákba, aztán kb. 4-5 perc múlva van egy ugyanolyanom, anélkül, h akár egy csavart is ki kellene csavarnom. na, ott már jellemzően 2 nap után erőt veszek magamon, pedig lusta vagyok mint a dög, és kiszedem a vinyát aztán offline visszarakom szerverrűl a zimidzset. vettem is gyorsan egy használt, de garis, 30 napot ment 96 gugás kingstont occóért eme veszély elhárítására.
egyébként jellemzően win7 szokott kognisztenrezisztenciatrójaibekkdórellenőrzés után nem indulni, valami driverprobléma lehet, de nem tudtam kinyomozni, úgyhogy végül letiltottam az ellenőrzést, így azóta nem volt gondom sem. valamiért ha újraindult, és nem nyomtam gyorsan esc-et, akkor reszeltek neki.
Szerkesztette: avmanster 2013. 01. 03. 12:22 -kor